fittanne canim naptiniz bebisin geldimi yanina
Korse takmaya da daha cesaretin yok açıkçasıYaaaa gel birbirimize sarılıp ağlayalım ozamanya göbeğim bi tuhaf hissizmiş gibi puding gibi hiç aynaya bakmıyorum arada gözüm çarpıyor çatlakların rengi beyazlasa birazda egzersiz korse yapsak iyi gelir inşallah
Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer stres yapma oda etkiler sütünü kendine güven mutlaka gelicektir sen sağmaya devam et coğalıcak gelicektirYok canım küveze aldılar 7-10 gün kalacak Doğum sırasında ciğerindeki suyu atamamış şimdi onu temizlemeye uğraşıyorlar..
bol dua istiyorum..
Sütüm baştan az da olda bi kaç çay kaşığı geliyordu şimdi gelmiyor lütfen yazın bana ne yapmam lazım.. sağıyorum göğsümün ucunda damla kalıyor o kadar..
2400dü geçen ay 19unda gitmiştim 33+5ken çk güzel kilo alıyo demişti bu ayin 2sinde gittim 35+4de yine aynı 2400 çıktı ama usg cihazı değiştirmiş doktor 200-300gram belki fazla olabilir dedi yarın kontrole gidicez 36+6 oluyoz bakalım değişiklik varmı merak ediyorum
Çabuk sindiriliyor, çabuk acıkıyorlar ya. Anne de sütüm yetmedi gibi düşünüyor. Allah korusun uzun ömürleri olsun bebeklerimizin ama her şeyi de bilmek gerekiyor en muhtaç oldukları dönem. Uyku süreleri elbet uzayacak ama hep derler ya 2 saatte bir emzirin diye. Senin bebekler yenidoğan döneminde 4 saat uyuyor mu? Erken doğmadı değil mi canım..Acaba anne sütü alan bebek hafif uyur ani bebek ölüm sendromu falan dedin diye mi ?
Benimki de süt alıyor ama derin uyku da uyuyor. Diğerleri de öyleydi. Bazen 2, 3, 4 saatte bir emiyor.
Sanki sütün yoğunluğu ile ilgili gibi.
Ne zamana kadar sürecek bu durum
Plates topuyla zıplamayı denedin mi? Bize gaz ağrılarında kucagimdayken ziplardik iyi gelirdiNe zamana kadar sürecek bu durum
3 saatir susturmaya çalşııyorm
Kucakta pış pış ,müzik,karnına zeytinyağı sürdüm,zinco içirdim,altı temız,karnı tok
Pilates topum yok,şimdi ayagımda salladım uyuduPlates topuyla zıplamayı denedin mi? Bize gaz ağrılarında kucagimdayken ziplardik iyi gelirdi
Yok canım küveze aldılar 7-10 gün kalacak Doğum sırasında ciğerindeki suyu atamamış şimdi onu temizlemeye uğraşıyorlar..
bol dua istiyorum..
Sütüm baştan az da olda bi kaç çay kaşığı geliyordu şimdi gelmiyor lütfen yazın bana ne yapmam lazım.. sağıyorum göğsümün ucunda damla kalıyor o kadar..
Senin meslegini merak ediyorum canim hemsiremisinPlates topuyla zıplamayı denedin mi? Bize gaz ağrılarında kucagimdayken ziplardik iyi gelirdi
kaç bardak içiyosun günde ondan canımHumana süt arttirici çayıda gercekten mükemmel süt arttırıyo canım
Tavsiye ederim
maşallah iyi cesarettekrar bebek düşünenler var mı ?aranızda
Ben ogluşuma 7seneden sonra 5.tedavimle kavuştugum için
40miz çıktiktan sonra hiç korunmayı düşünmüyorum
Hayırlısi bakalım belki bu sefer tedavisiz kendiligimden hamile kalırım
ben internetten aldım canım ertesi gün geldi hemenNerde satılıyor eczanede mi cnm
İnstadan ya da ozelden yazabilirsin cnmben internetten aldım canım ertesi gün geldi hemen
site ismi vermem yasak mı bilmiyorum değilse söylim nerden aldığımı
Canımmm sağlıkla gelsin meleğinCanlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese❤❤☝☝☝
Amin canim saglikla alalim kucagimiza minnoslariSımdı ayın 16sına erteledik canım 38+5 oluyoruz hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?