2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
fittanne canim naptiniz bebisin geldimi yanina

Yok canım küveze aldılar 7-10 gün kalacak Doğum sırasında ciğerindeki suyu atamamış şimdi onu temizlemeye uğraşıyorlar..
bol dua istiyorum..
Sütüm baştan az da olda bi kaç çay kaşığı geliyordu şimdi gelmiyor lütfen yazın bana ne yapmam lazım.. sağıyorum göğsümün ucunda damla kalıyor o kadar..

Korse takmaya da daha cesaretin yok açıkçası bende bakamıyorum bugün duştan çıktım eşim gel bi dikişlerine bakayım dedi dedim ben daha kendime bakamıyorum bakma:))) ne alaka delimisin sen diyo:))

Canım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer stres yapma oda etkiler sütünü kendine güven mutlaka gelicektir sen sağmaya devam et coğalıcak gelicektir

@Samira34 5 54Kbr54 benimkide geçen kontrolde 2 haftada yalnızca 100 gr almıştı. Pazartesi kilosu 2650 idi. Sizinkilerin kilosu nasıl ?
2400dü geçen ay 19unda gitmiştim 33+5ken çk güzel kilo alıyo demişti bu ayin 2sinde gittim 35+4de yine aynı 2400 çıktı ama usg cihazı değiştirmiş doktor 200-300gram belki fazla olabilir dedi yarın kontrole gidicez 36+6 oluyoz bakalım değişiklik varmı merak ediyorum

Çabuk sindiriliyor, çabuk acıkıyorlar ya. Anne de sütüm yetmedi gibi düşünüyor. Allah korusun uzun ömürleri olsun bebeklerimizin ama her şeyi de bilmek gerekiyor en muhtaç oldukları dönem. Uyku süreleri elbet uzayacak ama hep derler ya 2 saatte bir emzirin diye. Senin bebekler yenidoğan döneminde 4 saat uyuyor mu? Erken doğmadı değil mi canım..

Ne zamana kadar sürecek bu durum
3 saatir susturmaya çalşııyorm
Kucakta pış pış ,müzik,karnına zeytinyağı sürdüm,zinco içirdim,altı temız,karnı tok

Ne zamana kadar sürecek bu durum
3 saatir susturmaya çalşııyorm
Kucakta pış pış ,müzik,karnına zeytinyağı sürdüm,zinco içirdim,altı temız,karnı tok
Plates topuyla zıplamayı denedin mi? Bize gaz ağrılarında kucagimdayken ziplardik iyi gelirdi

Canim sagmaya devam et gelecektir hayirlisiyla sağlığına kavusup en kisa surede taburcu olur minnos sen guclu olmaya çalış canim hersey yoluna girecek ins

Kızlar korseyi doktora sordum bende kullanabilir miyim diye kullan ama terletmesin dikişlerin atar dedi balenli korseler takabilcdğimi sanmıyorum yamuna falan medicallerdekilerde çok lastik lastik Bi halta yaramaz gibi owli diye Bi korse var e bebekte onu mu alsam diye düşünüyorum

Canlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese ❤❤☝☝☝

maşallah iyi cesaret
ben tek çocuk istiyorum başka düşünmüyorum

Canımmm sağlıkla gelsin meleğin

ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne otırabiliyorum ne hareket edebiliyorum çok bunaldım sıcaklardan
evde resmen sporcu sütyeni iç çamaşırla geziyorum yine ter içindeyim yine her yerimden su fışkırıyor.

kızlar napcam ben böyle ya sıcaktan oturdum ağladım eşim de şok oldu niye ağlıyorsun diyor dayanamıyorum artık çok bunaldım sıcaklardan dedim bi yandan gülüyor bi yandan beni sakinleştirmeye çalışıyor saçmalama diye. valla yine ağlayasım geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…