2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Müslin bezle sarsak olur mu canım. Birde öyle deneyeyim. Üşüyorlar desem evde sıcak

Şöyle bir aylık olsalar haklısın daha iyi olur inşallah canım. Şu gaz sıkıştırmasa

Maşallah canım sağlıkla büyüt 💕

😍korktuğun kadar yokmuş değil mi canım. Maşallah size sağlıkla büyüt inşallah

Lohusa terlemesi diye bir şey var canım çok fena

Var kız gerçekten 😍

Canım ben ikizlerime gün içinde üç veya dört defa veriyorum mama. Önce anne sütüyle besleyip sonra veriyorum vereceksem de. Gaz sorunumuz var ama daha yeni başladı kaka problemi yok. Kullandığımız mama bebelac gold nutrikonfor. Şeker içermiyor diye özellikle seçtik meme reddi olmasın diye.

Canım nasılsınız sen ve bebeğin

Canım aptamilde şeker var ilerde meme reddi yaşıyormuş kullananlar. Bize çocuk dru mama alırken şekersiz olmasına dikkat edin demişti. Bende günde üç dört kez veriyorum.

Canım hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah

Canım henüz almadım bende. Drum medikalcilerdrn medikal korse alabilirsin demişti. Evde de yamuna var aslında kullansam mı bilmiyorum
Evet canım muslin bezle sarıyorum bende, sıcaklık değil de sıkıca tutması rahatlatıyor bebeyi
Canlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese 😍😍❤❤☝☝☝
Allah yardımcın olsun canım sağ Salim gidip dönün minnoşunla 💕💕

Gözün aydın canım
Gözün aydın canım Rabbim saglıkla buyutmeni nasip etsin ❤
S Saryamarya Allah Hayrli etsin evlatlarını.
Üç kızı olup hayrli yetiştirene cenneti vadediyor peygamber efendimiz. Çok şanslısın :KK200::KK200:
Sağolun kızlar, darısı sağlıkla diğer bekleyenlere inşallahhh :KK200::KK200:
Kızlar 10 Temmuz’a alınan sezaryen randevumuzu hiçe sayıp normal yollarla erken gelen kızımıza 9 Temmuz da kavuştuk 🥰 @Meylen in dediği gibi sinsi sinsi doğurduk 😂🤣 kendime yeni gelip yazabildim. Dikişlerim çok acıyor çıkarken baya zaiyat verdi bu kız 😍 çok şükür iyiyiz ama 😍😍
Oy maşallah kızın özgür ruhlu olacak :KK200:ömrü bereketli olsun.
Öhöm öhöm tekrar günaydın.Sabah salona geçmiştim uyumuşum bir güzel😎Ama hala cooookkkk sıcak.Elimi yüzümü ayaklarımı soğuk suya sokmam lazımmmmm.

Ayyy bi de yarın bu saatlerdeeeeeee:anne:
Canımmmm güzel bir doğum diliyorum. İkiniz de sağlıkka çıkın inşallah ameliyattan. Dualarım seninle.
Bende evlatlık vermeyi düşünüyorum kuzucum🙄🙄🙄
Mememi bırakmıyor koltuğuma işedi uyumuyo 😁
Ana düşmanı Bi kız doğurmuşum meğer 😬
Allahtan kokusu güzel kendisi tatlı ❤
Hahahha canım benim, afferim kızıma :KK200::KK200:

Canlarım ballarım.9 aylık yoldaşlarım.Sizinle çok şey paylaştık burada.Çok bunaldığım kötü hissettiğim zamanlarda buraya yazıp rahatladım.Psikolojik destek almış gibi hissettim burada hep.Çünkü hemen hepimiz aynı şeyleri yaşayıp aynı duyguları paylaşıyorduk.Aktif yazan herkesi çok sevdim.Ablam kız kardeşim gibi.Hepiniz tek tek hakkınızı helal edin.Dualarinizi eksik etmeyin lütfen yalvarıyorum.Duanin gücüne sonsuz kere ve tüm kalbimle inanıyorum.Eminim dualarınızla çok rahat girip çıkıcam ameliyata.Su anki korkularım endişelerim kalmayacak.Saglikla kucağıma alıcam can kuzumu insaallah❤Neysseeee bugün zaten akşama kadar hüngür foşurt duygu seli yaşadım.Şimdi yine kopmayayim.Allah hepimizi sağlıkla yavrularımıza kavuştursun.Yavrusu hastanede olanlar bir an önce kavussunlar inşallah.Tüm kuzularimizi saglikla hayirla buyutelim.Hepinizi Allah için seviyorum.Dualarinizi eksik etmeyin yarın sabah 9-10 arası giricem sezeryana nasipse.Iyi geceler herkese 😍😍❤❤☝☝☝

Sağ sağlim kavuş inşallah yavruna ❤️

ne yediğim yemekten zevk alıyorum ne otırabiliyorum ne hareket edebiliyorum çok bunaldım sıcaklardan😭
evde resmen sporcu sütyeni iç çamaşırla geziyorum yine ter içindeyim yine her yerimden su fışkırıyor. 😭

kızlar napcam ben böyle ya sıcaktan oturdum ağladım eşim de şok oldu niye ağlıyorsun diyor dayanamıyorum artık çok bunaldım sıcaklardan dedim bi yandan gülüyor bi yandan beni sakinleştirmeye çalışıyor saçmalama diye. valla yine ağlayasım geldi 😭
Ayni ben bahcede uyuyasim var korkuyorum 😂 dün gece 3 de bi ciktim serin mis gibi dedim salincakta uyuyayim bocek gelir bisey olur korktum iceri girdim aglicaktim .... az kaldi sabir diyor herkes ama lohusa terlemesi varmis baksana ....

Yok canım küveze aldılar 7-10 gün kalacak Doğum sırasında ciğerindeki suyu atamamış şimdi onu temizlemeye uğraşıyorlar..
bol dua istiyorum..
Sütüm baştan az da olda bi kaç çay kaşığı geliyordu şimdi gelmiyor lütfen yazın bana ne yapmam lazım.. sağıyorum göğsümün ucunda damla kalıyor o kadar.. :KK43:
Gecmis olsun canim kuzenimin bebegi de cigerleiensw su var siye gozetime alinmisti 7 yasinda simdi gayet saglikli bir kiz ... gecicek bu günler biraz sabir ... erken mi alalim dedi doktor senin talebin miydi ... seninle ayni gun beklenen dogum tarihimiz beni haftaya persembe alicak doguma

Çabuk sindiriliyor, çabuk acıkıyorlar ya. Anne de sütüm yetmedi gibi düşünüyor. Allah korusun uzun ömürleri olsun bebeklerimizin ama her şeyi de bilmek gerekiyor en muhtaç oldukları dönem. Uyku süreleri elbet uzayacak ama hep derler ya 2 saatte bir emzirin diye. Senin bebekler yenidoğan döneminde 4 saat uyuyor mu? Erken doğmadı değil mi canım..
Bazen oluyor canım. Ben uyandırıyorum. Yok erken doğmadılar. Kısa sürede beslersem huzursuz oluyor. Kusuyor, hıçkırık tutuyor, gazlanıyor. Hoş yine gaz sancısı oluyor ama daha kolay atlatılıyor.

Ne zamana kadar sürecek bu durum
3 saatir susturmaya çalşııyorm
Kucakta pış pış ,müzik,karnına zeytinyağı sürdüm,zinco içirdim,altı temız,karnı tok
Nette yazılar var okuyabilirsin. Farklı zamanlar var genelde 3-4 ay diyor. Umarım daha kısa sürer. Daha kolay atlatırız.

Yok cnım henüz çıkmadık eve. Abla çok olgun çok tatlı gurur duydum kızımla. Bayılıyor kardeşlerine.
Ahh kuzum🥰 hep öyle olur inşallah canım.. bizim ablalar paylaşamıyor Allahtan iki bebe.. evine çıkınca daha rahat edersin sana bol bol enerji diliyorum günün 24 saati boş kalmak mümkün değil sürekli aynı döngü 😐

Gecmis olsun canim kuzenimin bebegi de cigerleiensw su var siye gozetime alinmisti 7 yasinda simdi gayet saglikli bir kiz ... gecicek bu günler biraz sabir ... erken mi alalim dedi doktor senin talebin miydi ... seninle ayni gun beklenen dogum tarihimiz beni haftaya persembe alicak doguma

37+1 günlükken sabah bi uyandım nişanım geldi.. zaten ödemlerim artmıştı 1 cm açıklıkta olunca doktor normal Doğuma çevirmesin diye acil sezaryana aldı.. ilk doğumum seZaryandı bu da sezaryan o yüzden böyle oldu canım..

Canım rabbim kolaylık versin yardımcın olsun inşallah. Sağ salim kavuş yavruna inşallah dualarımızdasın. 😘😘

Sağlıkla kavuş canım inşallah güzel haberle miss kokulu bebişle gel ❤️

DUalarımız seninle sağlıkla al bebişini kucağına inşalla🙏 Bize de haber ver😘😍

Uyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi 😍 12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah 🤗 darısı da bekleyenlerin basina

Uyumayan anneler dualarınıza talibim....sıra bize geldi akşam suyum gelmeye başladı acilden yatış verdiler dr sabah alicam doğuma dedi 😍 12sinde sezaryen randevum ama 11inde geliyor benim kız...korkumu endişemi alsın allahım gönlümden sağ salim yavruma kavuşayım hepiniz gibi inşallah 🤗 darısı da bekleyenlerin basina
Duarımız seninle cnm sağ salim gelin inşallah 😍

Back