• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım benim ödemim geçmedi ayaklar davul doktora direk bunu sordum hocam ödem için maydanoz sapı kaynatsam dedim kaynattığın maydanoz sapını günde 1 fincan içebilirsin dedi bana 🤷🏼‍♀️
Benim doktorum da kesinlikle içilmemesini söyledi o ödemleri zaten atacaksın acele etmeye gerek yok dedi dikkatli olmakta fayda var

benim 12. günümde falan biticek sandım dünle bugün yine başladı 🙄
Bence tekrar başlar canım.Arada kesiliyor gibi oluyor.15 gün çok erken sanki.
Aynen az az da olsa hergün yine geliyor kan kesilmemiş demekki 😂
İlk doğumda kırkım çıktıktan 15-20 gün sonra falan beraber olmuştuk eşimle.Çok canım yandı.Bi sonrakinde de canım yandı.Bunda da şimdiden tırsıyorum nasıl olacak diye.Sende zorlanmış miydin?
Evet canım çok zorlandım birsüre emzirince zaten o istek az olurmuş. Birde kuruluk olmuştu birsüre düzelen kadar baya zaman geçmişti.

Herkes doğurdu ben daha çikolata magnet derdindeyim hiç doğurmayacak gibiyim 🤭🤭😀😀

B7383B25-3C08-4DA8-8FB9-958D645D8B70.jpeg

Kızlarrrrrrr lütfen bana dua edin içim ferahlasın.Yarından sonra ikinci sezeryanımı olucam.Çok fazla korku oluştu bende.Niye böyle oldu bilmiyorum.Çok tuhaf gergin hissediyorum.Ameliyat olma dusuncesi kötü hissettiriyor.Lütfen bana destek olun 😭😭😭
Canım inşallah geçip gidecek 1. Sini yapmış kızsın öyle düşün bebeğine kavuşacaksın ağırlıklarından şikayetlerinden kurtulacaksın dualarımız seninle hiç ağrın sızın olmasın olsada mini minnacık az bişey olsun hızlıca toparlayacaksın inanıyorum 😘

Günaydın kızlar, biz oğluşumla yine gündüz uyuma gece fırlama modundayız sabahlıyoruz her gece, bebekken ben bakayım büyüyünce anasını gezdirir geceleri 😂

Selam kızlar ... Umarım herkes iyidir . Dun çok ağrım oldu bel bacak cati.. Gece uyku arasında gelen sancılar kasılmalar derken sabaha kadar normal mi olsa ama aci çekmek istemiyorum sezeryan mi olsam ama kesilmek istemiyorum . Gerçek mi bu sancılar yoksa yalancı mi derken sabah oldu .. Sanırım doğum yaklaşıyor ve ben hala kesilecek yere karar vermiş değilim. çildircam yakında .. Oy oy .. Kadın olmak ne zor. :mad:

bütün gece emzirdim yatırdım ağladı uyumadı bizim sıpa
sabah 9 dayanamadım artık babasına verdim 11e kadar uyumuşum 2 saat şimdi kalktım altını değiştirdim ishaldi kakası ondan mı uyuyamadı acaba karnımı ağrıyodu anlamadım
şimdi emdi uyudu bakalım ne kadar uyucak
bende bi kahvaltı edeyim öğlen oldu daha kahvaltı etmedim

@Meylen Emzirirken ve yeni bebegin varken böyle şeyleri içmemeye çalış ♥️ emin ol su içersen bol bol o ödemin gecer ben 1 haftadan fazla fil gibi ayakla gezdim doktor sabret gececek demişti ki anestezi alınca normal o ödem ama geçti ben bile hiç geçmeyecek sanıyordum.
1 fincan bile olsa sütüne etki eder doktor nasıl iç dedi anlamadım vallahi 🤷🏻‍♀️

Kızlarrrrrrr lütfen bana dua edin içim ferahlasın.Yarından sonra ikinci sezeryanımı olucam.Çok fazla korku oluştu bende.Niye böyle oldu bilmiyorum.Çok tuhaf gergin hissediyorum.Ameliyat olma dusuncesi kötü hissettiriyor.Lütfen bana destek olun 😭😭😭
Ilki zor mu gecmisti? Ben de suan seninle ayni hislerdeyim...dun butun gece uyumadim ağladım ne olacak nasil olacak ilki iyiydi ama ya bu sefer kötü olursa diye... iyiyi dusunup iyiyi cekelim kendimize inşallah rabbim gönlümüzü ferahlatsin...🙏🏼

Ben 2 saat hiç bakmadan durmuyorum ki. Azıcık büyüdü ya ölücem 😁😁
Benimkiler de azıcık büyüdü. Böyle olsa keşke normal hali de ya :) emzirme bitince küçük memeler daha da çirkin oluyir büzüşüyor diyorlar ama neyse ya bebelerimiz doysun da :)

Ilki zor mu gecmisti? Ben de suan seninle ayni hislerdeyim...dun butun gece uyumadim ağladım ne olacak nasil olacak ilki iyiydi ama ya bu sefer kötü olursa diye... iyiyi dusunup iyiyi cekelim kendimize inşallah rabbim gönlümüzü ferahlatsin...🙏🏼

İlki iyiydi çok şükür.Ama bu sefer iyi olmazsa diye korkuyorum.Kan değerim düşük hgb 10 falan.Sikinti olur mu bilmiyorum.Bi de aslında oğlum için endişeliyim üzülecek mi diye.Ne bileyim ya korkuyorum işte.İnsallah iyi geçer sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza😭

Canım inşallah geçip gidecek 1. Sini yapmış kızsın öyle düşün bebeğine kavuşacaksın ağırlıklarından şikayetlerinden kurtulacaksın dualarımız seninle hiç ağrın sızın olmasın olsada mini minnacık az bişey olsun hızlıca toparlayacaksın inanıyorum 😘

İnşallah canım yaaa çok sağol.Evham yapanlara gıcık olurdum.Simdi kendim aşırı endiseliyim.Insallah ameliyat günü sakın kalabilirim

İlki iyiydi çok şükür.Ama bu sefer iyi olmazsa diye korkuyorum.Kan değerim düşük hgb 10 falan.Sikinti olur mu bilmiyorum.Bi de aslında oğlum için endişeliyim üzülecek mi diye.Ne bileyim ya korkuyorum işte.İnsallah iyi geçer sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza😭
Ameliyathane dışında bıraktığın cana mi yanacaksın icinden cikani mi dusuneceksin kendi caninin derdine mi duseceksin ikinci sezaryen duygu acisindan zor olur derlerdi de basina gelmeden bilmiyormuş insan...insallah yersiz yere endiselenmis oluruz benim de cuma günü sezaryenim

Günaydın kızlar hiç okuyamıyorum son sayfayı okuyorum sadece artık kimbilir neler konuşuldu

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun buarada

Ayy kızlar hamilelikte okadar yattım yuvarlandımki şuanki tempo perte çıkardı beni yawruşumun aşkı olmasa yapışır kalırım yere💕

Normal doğum yapan annişlerim korse kullanmaya başladınızmı gebelik öncesi sıfır göbekli bi insandım ama şuan pelte gibi gevşek bi kalıntı kaldı bide bonus olarak çatlaklar 😢5. Gün kontrolümde dr korse kullanabileceğimi söyledi sizinkiler ne dedi hemen bi korse almak istiyorum önerileriniz nedir birde bu çatlaklara kantoron yağı filan sürsek yeniden yapılansa o doku filan olmaz mı hı çok mu imkansız 😔

Eve gelince duş alıp korse giydim. Normal bi korse işe yarar mı bilmiyorum. Lohusaya özel bir şeyler varsa onlardan al. Çatlak için etkisi olur olmaz bilmem ama hala yatmadan karnıma bebe yağı sürüyorum. Bi süre böyle yaparım.

Valla zarar görmedi Bi fincanda bende zaten demet demet kaynatıp litre litre içelim demedim ki 😁 bana faydası olduğunu düşünüyorum çünkü
Azda olsa sütünü etkileyebilir benim ablamın bu yüzden sütü gitti canım yinede kararın senin bendeki ödemi bi görsen ayaklar akşama doğru davul gibi oluyor doğumdan sonra daha mı çok şişiyosun onu merak ediyorum

Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür

Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür
Gözün aydın, geçmiş olsun. Bundan sonrası güzel geçsin. Bol sütlü günleriniz olsun ins.💕

Back