- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Seninki en azından hazır ben çikolatayı sipariş vereli 1 ay oldu hala göndermediler beni delirtmek için uğraşıyor herkes sanki

Hastanede dagitmalik mum aldım süslemek için oda daha hazır değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninki en azından hazır ben çikolatayı sipariş vereli 1 ay oldu hala göndermediler beni delirtmek için uğraşıyor herkes sanki
Ne 10 ne 20 günü kalanlar geldi bizde belirti bile yok ☺ paşa gönlü bilir bekliyoruz bakalımDaha 10 günün var canım sağlıkla gelsin yeter ki.Gününü bekliyor annesi.Bir gece ansızın gelebilir ya da bir sabah![]()
Ah ah resmen 5 gün öncemAslında çok doğurasim var canım son haddimdeyim yuvarlaniyorum resmen.Sadece sağlıkla kuzularımı kucaklamak istiyorum.Şu halime bakta bi acıyıver bana![]()
Hadi ya ben pazar aksam sipariş verdim cikolatayı bugun geldi.Seninki en azından hazır ben çikolatayı sipariş vereli 1 ay oldu hala göndermediler beni delirtmek için uğraşıyor herkes sanki
Canım gözünaydın olsun paşalarınla uzun uzun güzel yıllarınız olsun inşallahDoğum yapan diğer arkadaşların da gözü aydın olsun herkesi tebrik ederim rabbim evlatlarımızı güzel sağlıklı günlerde büyütmeyi nasip etsin![]()
Gözün aydın canım hayırla sağlıkla büyüt bebisleri inşallah.Canım teşekkür ederim çok şükür, 1 temmuz da doğum yaptım 4 gün serumlarla falan tuttuk. Korkunç ter akitiyorum bir haftadır öyle verdim herhalde,bir de ikiz dogum
Gozunaydin canim zor kısmı atlattiniz evde hersey daha rahat olur maşallah hepinizede sende hic kendine kilo alma almamissinKızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür
Amin kuzum teşekkür ederimCanım gözünaydın olsun paşalarınla uzun uzun güzel yıllarınız olsun inşallah ❤
Amin kuzusu inşallahAmin kuzum teşekkür ederimsenin de prensesin ile sağlıklı uzun yılların olsun
![]()
Ben bi ay oldu sipariş vereli bugün yarın deyip oyalıyor hava sıcak erir diyor havalarda serinledi yine yok başka biseyler bakmam lazım sanırım.Hadi ya ben pazar aksam sipariş verdim cikolatayı bugun geldi.
Ben vermeyi birak almaya basladimçok şükür canım sağlıkla evinize dönmüşsünüz
12 günde 15 kiloyu nasıl verdin ya
bi ben veremiyorum şu kiloları delircem![]()
Teşekkür ederim canımGozunaydin canim zor kısmı atlattiniz evde hersey daha rahat olur maşallah hepinizede sende hic kendine kilo alma almamissin
Amin canımGözün aydın canım hayırla sağlıkla büyüt bebisleri inşallah.
Sen onu iptal et en iyisi baska yerden iste canimSeninki en azından hazır ben çikolatayı sipariş vereli 1 ay oldu hala göndermediler beni delirtmek için uğraşıyor herkes sanki
Cok saçma iptal et baska yerden al o zamanBen bi ay oldu sipariş vereli bugün yarın deyip oyalıyor hava sıcak erir diyor havalarda serinledi yine yok başka biseyler bakmam lazım sanırım.
Ay ben geçmi kaldım acaba 6. Gün ve daha takmadım korse filanEve gelince duş alıp korse giydim. Normal bi korse işe yarar mı bilmiyorum. Lohusaya özel bir şeyler varsa onlardan al. Çatlak için etkisi olur olmaz bilmem ama hala yatmadan karnıma bebe yağı sürüyorum. Bi süre böyle yaparım.
Kızlar şu korse konusuna bi el atın be yamuna mamuna bişeyler diyodunuz hadi kim aldı taktı bi deyiverinGünaydın kızlar hiç okuyamıyorum son sayfayı okuyorum sadece artık kimbilir neler konuşuldu
Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun buarada
Ayy kızlar hamilelikte okadar yattım yuvarlandımki şuanki tempo perte çıkardı beni yawruşumun aşkı olmasa yapışır kalırım yere
Normal doğum yapan annişlerim korse kullanmaya başladınızmı gebelik öncesi sıfır göbekli bi insandım ama şuan pelte gibi gevşek bi kalıntı kaldı bide bonus olarak çatlaklar5. Gün kontrolümde dr korse kullanabileceğimi söyledi sizinkiler ne dedi hemen bi korse almak istiyorum önerileriniz nedir birde bu çatlaklara kantoron yağı filan sürsek yeniden yapılansa o doku filan olmaz mı hı çok mu imkansız
![]()