• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Herkes doğurdu ben daha çikolata magnet derdindeyim hiç doğurmayacak gibiyim 🤭🤭😀😀

Eki Görüntüle 2286855
Seninki en azından hazır ben çikolatayı sipariş vereli 1 ay oldu hala göndermediler beni delirtmek için uğraşıyor herkes sanki :(
Hastanede dagitmalik mum aldım süslemek için oda daha hazır değil.

Aslında çok doğurasim var canım son haddimdeyim yuvarlaniyorum resmen.Sadece sağlıkla kuzularımı kucaklamak istiyorum.Şu halime bakta bi acıyıver bana 😂
Ah ah resmen 5 gün öncem 😁😁😁
IMG_20190709_143154.jpg

Suni sancı yiyerken ben 😁😁😁

Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür
Gozunaydin canim zor kısmı atlattiniz evde hersey daha rahat olur maşallah hepinizede sende hic kendine kilo alma almamissin

Gozunaydin canim zor kısmı atlattiniz evde hersey daha rahat olur maşallah hepinizede sende hic kendine kilo alma almamissin
Teşekkür ederim canım 😊 su an hala zorluklar var tabi geçecek inşallah 🙏 alırsam bu ara alırım biraz o da önemli değil diyetle halledilir sonra sağlık olsun hiçbir şeyi takmayin

Doğuranlara geçmiş olsun tebrikler, bebeğine daha kavuşamayanlar varmış üzüldüm ama inşallah ciddi birşey değildir bebekler hemen atlatır siz de evinize gidersiniz Allah şifa versin

Eve gelince duş alıp korse giydim. Normal bi korse işe yarar mı bilmiyorum. Lohusaya özel bir şeyler varsa onlardan al. Çatlak için etkisi olur olmaz bilmem ama hala yatmadan karnıma bebe yağı sürüyorum. Bi süre böyle yaparım.
Ay ben geçmi kaldım acaba 6. Gün ve daha takmadım korse filan

Günaydın kızlar hiç okuyamıyorum son sayfayı okuyorum sadece artık kimbilir neler konuşuldu

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun buarada

Ayy kızlar hamilelikte okadar yattım yuvarlandımki şuanki tempo perte çıkardı beni yawruşumun aşkı olmasa yapışır kalırım yere💕

Normal doğum yapan annişlerim korse kullanmaya başladınızmı gebelik öncesi sıfır göbekli bi insandım ama şuan pelte gibi gevşek bi kalıntı kaldı bide bonus olarak çatlaklar 😢5. Gün kontrolümde dr korse kullanabileceğimi söyledi sizinkiler ne dedi hemen bi korse almak istiyorum önerileriniz nedir birde bu çatlaklara kantoron yağı filan sürsek yeniden yapılansa o doku filan olmaz mı hı çok mu imkansız 😔
Kızlar şu korse konusuna bi el atın be yamuna mamuna bişeyler diyodunuz hadi kim aldı taktı bi deyiverin

Back