• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözün aydın öncelikle 🧿 Analı babalı büyüsün 🙏 Benim de bebeklerim doğdu dün, solunum sıkıntısı nedeniyle kuvöze aldılar. Birkaç saate toparladılar çok şükür. Bugün yanıma gelecekler. Sen de içini ferah tut. Haftası gayet güzel. En kısa zamanda kavuşursunuz kuzunla 💕

Canımmmm ❤ Çoook teşekkürler🙏 Şükürler olsun şimdi çok daha iyi durumdalar 🧿 Sen de bugün kuzularını sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🥰 Güzel haberlerini bekliyoruz. Bütün dualarımız seninle. Su gibi aksın geçsin 🙏🙏🙏

Canım benim çooook teşekkür ederiz 🙏❤❤❤❤ Şimdi çok daha iyiler şükürler olsun, ağzın bal yesin 🥰🥰🥰🥰

Çok sağol canım insallah oğlumu bugün getirirler ama nedense 1 hafta kalacak gibi geliyor :( hastane kuralları gereği mi bilmiyorum :( net bişey diyen yok :( senin kaç kilo doğdu ikizlerin ve kaçıncı haftada doğdular..
internette hep okuyorum kısa süre sonra anne yanına vermişler ama bilmiyorum bizim oğlanı tutacaklar gibi geliyor :(
Rabbim sağlıkla kavuştursun...

Kizlar birsey danışacağım öncelikle cok şükür bende dogum yaptim 2 gun once bebegin doymuyor sütüm yok resmen göğüslerim acayip durumda ya ara olmuş
Sormak istediğim şey bugun gun boyu sadece 5 tane bez değiştirdik 5i dr sadeve kakali bez idrar icinde yapmışmi bilmiyorim simdi bu bez sayısına göre bu bebek doyuyormu ne olur yardımcı olun ya
Hep ağlıyo uyumuyo meme istiyo ama süt gelmiyo
Canım 3. ve 4. gün daha düzenli olur. Sakin kal.

Benim bebek 3 haftalık şimdi , bugün bir başka . Bütün gün emiyor ve doymuyor . Ağlıyor vermeyince verince de emerken bile küsmüş gibi ağlayıp , acı çektirerek sert emiyor . Sanırsın 1 gün aç kalmış . Yoksa yarım saat önce bol bol emdi . Niye öyle oluyor . Bebeğim hergün iyi sakindi , 30 dk emiyor uyuyordu mışıl mışıl
Üzgünüm ama kolik bebek olabilir. Netten bununla ilgili yazı okuyabilirsin. Düzenli, saatli emzirmek iyi gelebilir. Tabii esneklik hep var. Yani ben öyle halletmiştim. Sancı sırası onu avutmaya çalışırsın. Uyuyunca da uzun uyur o zaman. Daha rahat edersin. Yani sürekli meme verirsen midede işlenen süt yeni gelen süt derken işler karışır. Açlıktan değil acıdan emiyordur.

Son düzenleme:
Kızlar problemlerimde level atladım şükürler olsun :dondurma: Yepyeni sorunlarla karşınızdayım 🤪

Dün yeterince yürüyüş yapmadım galiba gazım var atamadım bütün gece gaz sancısından uyuyamadım çıkmıyor ne yapmalıyım? 🤦🏼‍♀️

Bi de bebelerimi daha kucağıma alamadım ama hemşire yavaş yavaş süt sağmaya başlayalım dedi. 3 saatte 1, 15 dk. sağıyorum. Ama sadece yapış yapış saydam bir sıvı geliyor mememi ıslatacak kadar. Nedir bu? Sağmaya devam ettikçe süt gelecek mi sizce?
Benden ilk o sıvı geldiğinde, ben çocuğuma sümük mü icireyim. Yenidoganlara dedikodu yapmaz mı anam bana sütünü vermiyor hergun sümük içiyorum hehehe diye odada iğrenç espriler yapıyordum hemşirelere ( lohusayim diye hep güldüler istemeden 🤦‍♀️) En sağlıklı olanmis o. 1 damlasını harcama desem de ben birkaç damlasını yüzüme sürdüm 😁 inanılmaz mucizevi bir sıvı o ❤❤ Bebeklerine yarasın topaç olsunlar insallahhh ❤❤❤

Çok sağol canım insallah oğlumu bugün getirirler ama nedense 1 hafta kalacak gibi geliyor :KK43: hastane kuralları gereği mi bilmiyorum :KK43: net bişey diyen yok :KK43: senin kaç kilo doğdu ikizlerin ve kaçıncı haftada doğdular..
internette hep okuyorum kısa süre sonra anne yanına vermişler ama bilmiyorum bizim oğlanı tutacaklar gibi geliyor :KK43:
Rabbim sağlıkla kavuştursun...
Endişelenme canım orda emin ellerde kontrol altındalar. Ne kadar kalması onun için iyiyse o kadar kalsın. Sen de bu süreyi toparlanmak için fırsat gibi gör. Benim bebelerin biri 2400 diğeri 2600 doğdu. Dün yanımda olsaydılar da çok ilgilenemezdim tek başıma iki bebekle taze ağrılarla diye düşünüyorum. Sen de olumlu tarafından bak canım.
Benden ilk o sıvı geldiğinde, ben çocuğuma sümük mü icireyim. Yenidoganlara dedikodu yapmaz mı anam bana sütünü vermiyor hergun sümük içiyorum hehehe diye odada iğrenç espriler yapıyordum hemşirelere ( lohusayim diye hep güldüler istemeden 🤦‍♀️) En sağlıklı olanmis o. 1 damlasını harcama desem de ben birkaç damlasını yüzüme sürdüm 😁 inanılmaz mucizevi bir sıvı o ❤❤ Bebeklerine yarasın topaç olsunlar insallahhh ❤❤❤
Ama bebeklerim içemiyo ki o sıvıyı 😔 Yanımda olsalar emseler içecekler ama sağınca aletin girişinde kalıyor yapış yapış aşağı inmiyor ki :KK43:

Endişelenme canım orda emin ellerde kontrol altındalar. Ne kadar kalması onun için iyiyse o kadar kalsın. Sen de bu süreyi toparlanmak için fırsat gibi gör. Benim bebelerin biri 2400 diğeri 2600 doğdu. Dün yanımda olsaydılar da çok ilgilenemezdim tek başıma iki bebekle taze ağrılarla diye düşünüyorum. Sen de olumlu tarafından bak canım.

Ama bebeklerim içemiyo ki o sıvıyı 😔 Yanımda olsalar emseler içecekler ama sağınca aletin girişinde kalıyor yapış yapış aşağı inmiyor ki :KK43:
Canım benim öyle yada böyle hepsi büyüyecek ve sağlıklı topaç olacaklar. Benim kuzenimin karısı hi emzirmedi ve 2 çocuğu da inek sütüyle besledi. Kızlar şu an 1.70in üstünde ve ikisi de fen lisesinde. Sal gitsin. Sen moralini yüksek tut. Emin ol sütün fışkıracak ❤❤❤

Bu arada ben kalkanda gün içinde biriken sütü sürekli yüzüme boynuma sürüyorum. Bebek poposu gibi yüz istiyorum. Kiskandim bizim kizi 🙄 😂 Gelen herkese de yüzüm de maske var opmiyim diyorum 😁 Tadina bakan oldu mu sütünün?

Kızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydular :KK43: kaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize İnşallah çabucak kavuşuruz :KK43:

Allah analı babalı büyütsün canım.Şu an emin ellerde ve Allaha emanet bebeğin.Bir an önce sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ❤

Canım benim öyle yada böyle hepsi büyüyecek ve sağlıklı topaç olacaklar. Benim kuzenimin karısı hi emzirmedi ve 2 çocuğu da inek sütüyle besledi. Kızlar şu an 1.70in üstünde ve ikisi de fen lisesinde. Sal gitsin. Sen moralini yüksek tut. Emin ol sütün fışkıracak ❤❤❤
Hey maşallah 🧿 Görümcem de hiç emzirmedi bişey olmuyor gayet de büyüyor tabi ama insan istiyor yine de 🤷🏼‍♀️
Bu arada ben kalkanda gün içinde biriken sütü sürekli yüzüme boynuma sürüyorum. Bebek poposu gibi yüz istiyorum. Kiskandim bizim kizi 🙄 😂 Gelen herkese de yüzüm de maske var opmiyim diyorum 😁 Tadina bakan oldu mu sütünün?
Hahhhahhah🤣🤣 Alemsin Başak yaaa çok komik kadınsın insan yaşlanmaz seninle ❤

En doğrusunu yapmışsın tatlım birde hani bebenin üzerinde krem oluyor ya doğunca ondan sürseydin, benim kız oğlana göre baya kremli doğdu bende ondan faydalandım 😁 utanmasalar ebeler krem İstemeye gelecekti çok dikkatlerini çekti faydalarını biliyorlar tabi 💃

gojibeeren gojibeeren canım bebelerin kendileri sütü çekmeye başladığında sütün gayet güzel inecektir makineyle ümitsizliğe düşme onlar kendileri damla damla çeker yutarlar 💕

Allah analı babalı büyütsün canım.Şu an emin ellerde ve Allaha emanet bebeğin.Bir an önce sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ❤

Amin insallah teşekkür ederim canımm..

Gözün aydın öncelikle 🧿 Analı babalı büyüsün 🙏 Benim de bebeklerim doğdu dün, solunum sıkıntısı nedeniyle kuvöze aldılar. Birkaç saate toparladılar çok şükür. Bugün yanıma gelecekler. Sen de içini ferah tut. Haftası gayet güzel. En kısa zamanda kavuşursunuz kuzunla 💕

Canımmmm ❤ Çoook teşekkürler🙏 Şükürler olsun şimdi çok daha iyi durumdalar 🧿 Sen de bugün kuzularını sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah 🥰 Güzel haberlerini bekliyoruz. Bütün dualarımız seninle. Su gibi aksın geçsin 🙏🙏🙏

Canım benim çooook teşekkür ederiz 🙏❤❤❤❤ Şimdi çok daha iyiler şükürler olsun, ağzın bal yesin 🥰🥰🥰🥰

Çok teşekkür ederim canımm..

Kızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydular :KK43: kaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize İnşallah çabucak kavuşuruz :KK43:
Sağlıkla kavuşun inşallah yavruya 💕💕

Hayırlı sabahlar.Bugün de gaz sancısı ve bacak krampı ile uyandım. S Saryamarya güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kucakla Başak ve Burçak hanımları.😘

Back