Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen ne diyorsun benimki memelerim acıyor diye agliyodum. Bana ne dese begenirsin gidip oğluma süt annesi bulurum böyle olmazsa dedi. Gebertecektim onu. Sanki bir tek kendi oğlu. Biz dogurmadik o kadar sıkıntıyı biz cekmedik. Sanki yalandan acıyor gibi yapıp emzirmek istemiyoruz. Allah'ım ya@Meylen kuzum göğüs acisi sezeryan acisi derken bı de dis ağrısı başlamıştı bende ve eşime hadi doktora gidelim çok ağrıyor dişim kalkta bı ayarla nasıl gideceksek kime gideceksek dediğimde tamam deyip uyumaya devam etmişti de kıyamet koptuydu evde feci kavga etmiştim ya bı sen bı doguruyosun sanki dedi banabende dedim kıçı kırık bı grip oluyosun da bı hafta ilgi bekliyosun benim her yerim yara bere sen nasıl böyle söylersin
hatta terk ediyordum kapıları kilitledi falan o kadar delirmistim feci korktu bir hafta her gün çiçekle geldi
anlamazlar yavrum ya malesef . Goguslerimin derisinin kalktığını görünce dünden önceki gün gözleri doldu anaların hakkı bundan ödenmez işte Allah sana bol sabır versin bende yeterince yardımcı olamıyorum sana dimi hakkını helal et nolur falan dedi kalktı temizlik yaptı o gazla
. Senin ağrıların hafifleyince onun duyarsızlığı da koymayacak merak etme. Ben acidan ölüyorum diyorum adam oğlum meme istiyor diye çocuğu uzatiyordu olduresim geliyordu . Şimdi ben yatarken aglayinca falan uyanmayim diye hemen koşup mama yapıyor vermeden de soruyor mamami vericeZ annesi diye
adapte olacak yola gelecek merak etme tecrübeyle sabit
![]()
Bişey dicem o kalkanın içindeki süt eksimiyor mudur ya:) ben atiyom onu. İki saat bekledi süt eksimistir diyorumBu arada ben kalkanda gün içinde biriken sütü sürekli yüzüme boynuma sürüyorum. Bebek poposu gibi yüz istiyorum. Kiskandim bizim kizi![]()
Gelen herkese de yüzüm de maske var opmiyim diyorum
Tadina bakan oldu mu sütünün?
Geçmiş olsun canım. İnşallah oglusun sağlıkla yanına gelecek merak etmeGünaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım
Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye
Günaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım
Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye
Canim cok geçmiş olsun sen nasılsın insallah hemen toparlar gelir yanina annesi gelismelerdrn haberdar et canimKızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydularkaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize İnşallah çabucak kavuşuruz
![]()
Sağol canım iyiyim iyi olmaya çalışıyorum.. klasik sezaryan sonrası ağrı gaz sancısı işte :) bugün akşam taburcu edecekler sanırım beni.. bebekle ilgili bilemiyorum dahaCanim cok geçmiş olsun sen nasılsın insallah hemen toparlar gelir yanina annesi gelismelerdrn haberdar et canim![]()
Benimki doguma gitmeden önceki gun atesi 39 falandi arkada cocuk birakip doguma gitmek zaten zorken hasta olunca duygusal olarak yerlerdeydimGünaydın
Benim kız doğuma 9 gün kala hastalandı. Sabaha kadar ayaktaydık zombi gibiyim oyy![]()
Ben de pek olmadı hayatim yaa. Bizim ki baya temiz doğdu. Sadece kafasında biraz kan vardı ❤❤En doğrusunu yapmışsın tatlım birde hani bebenin üzerinde krem oluyor ya doğunca ondan sürseydin, benim kız oğlana göre baya kremli doğdu bende ondan faydalandımutanmasalar ebeler krem İstemeye gelecekti çok dikkatlerini çekti faydalarını biliyorlar tabi
![]()
Ben 2 saat hiç bakmadan durmuyorum ki. Azıcık büyüdü ya ölücemBişey dicem o kalkanın içindeki süt eksimiyor mudur ya:) ben atiyom onu. İki saat bekledi süt eksimistir diyorum
Masallah sağlıkla büyusun insallah Erkenden olmuş amin insallah bizde bekliyoruz ama artık zorluyor belirtilerin neydi sancıyla ki geldi ben de ssvd adayıyım tedirgin bi şekilde bekliuorum bakalımkızlar ben de 37+6 doğum yaptım ve haziran annesi oldum. doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin, yapanlar da bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.