• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür
Çok şükür kuzuların yanında ve sağlıklısınızz, Allah sizi hiç ayırmasın 😍 öpüyorum 😘 😘

@Meylen Emzirirken ve yeni bebegin varken böyle şeyleri içmemeye çalış ♥ emin ol su içersen bol bol o ödemin gecer ben 1 haftadan fazla fil gibi ayakla gezdim doktor sabret gececek demişti ki anestezi alınca normal o ödem ama geçti ben bile hiç geçmeyecek sanıyordum.
1 fincan bile olsa sütüne etki eder doktor nasıl iç dedi anlamadım vallahi 🤷🏻‍♀️
Benim doktor rahat anam benim gibi 😁
Kızlar içmicem tamam bebeklerim sakin olun 😍😍😍

Azda olsa sütünü etkileyebilir benim ablamın bu yüzden sütü gitti canım yinede kararın senin bendeki ödemi bi görsen ayaklar akşama doğru davul gibi oluyor doğumdan sonra daha mı çok şişiyosun onu merak ediyorum
Daha çok olmadı olanda geçmedi canım 🤦🏼‍♀️
Gebeliğin 8. Ayı dinlenince geçerdi 9. Ayda hiç inmedi öyle de doğuma girdim zaten 😬
İçmim tamam çok ısrar ettiniz ❤️

Kızlarrrrrrr lütfen bana dua edin içim ferahlasın.Yarından sonra ikinci sezeryanımı olucam.Çok fazla korku oluştu bende.Niye böyle oldu bilmiyorum.Çok tuhaf gergin hissediyorum.Ameliyat olma dusuncesi kötü hissettiriyor.Lütfen bana destek olun 😭😭😭
Aşkıperipellam ben ilk kez ameliyat oldum bu bal hatun yüzünden şimdi deseler Bi daha olman lazım olurum ki 💃🏼 niden çünkü spinal çok güzel ya 😁 tamam dikiş acısı hareket kısıtlılığı oluyor da aha da 5. Günüm nasıl geçti tırtttt diye anlamadım hem ameliyatlı olunca oh mis herşey ayağına geliyor ❤️
Allahın izniyle güzel geçecek çocukuna kavuşacaksın🙏

Günaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım

Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye
Geçicek şükocum inşallah onun iyiliği için bitip gidicek 🙏

Kızlar tek tek okumaya vaktim olmadığından alıntı yapamadım , erken doğum yapmak zorunda kaldım , tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim Allah razı olsun. Rabbim hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin bizlere de kolaylık versin. 27 haziran günü çalışamaz raporu almaya gittim nst bağlandı 125 lerde düzenli sancı çıktı ben hissetmiyordum. Açıklık bakıldı 3 cm imiş. O gün hastanede yattım artsaydi o gece sezeryana alacaklardı sancılar hafifledi 4 gün daha tutabildik 35+4 de açılma 5 cm olunca ikisi de makat geliş olduğu için acilen ameliyata aldılar. Doğuma gittiğim günlerde 74,5 veya 75 kilo olmuştum. Bu gün baktım 59,3 kg im. Ogullarimla üç gündür evimizdeyiz ikisi de iyi çok şükür

Gözünaydın canım.Allah analı babalı büyütsün.Kilolar süper gitmiş.Ogluslarinla çok güzel mutlu bol sutlu günler dilerim.

Aşkıperipellam ben ilk kez ameliyat oldum bu bal hatun yüzünden şimdi deseler Bi daha olman lazım olurum ki 💃🏼 niden çünkü spinal çok güzel ya 😁 tamam dikiş acısı hareket kısıtlılığı oluyor da aha da 5. Günüm nasıl geçti tırtttt diye anlamadım hem ameliyatlı olunca oh mis herşey ayağına geliyor ❤
Allahın izniyle güzel geçecek çocukuna kavuşacaksın🙏

Ahhh inşallah canım yaaaa.Şimdi büyük oğlum olunca içten içe onu taktım galiba.Aslında ameliyat korkusu şöyle bana bişey olursa 2 tane çocuğum ne olacak falan filan hormonlardan ve son günlerin heyecanından sanırım.Birde annelik işte bütün herşeyden önce evlatlar geliyor.Yoksa ağrılar sızılar kesilmek hiç birşey umrumda değil.Yavrum sağlıkla doğsun bende sağlıkla kuzularımın başına çıkayım ameliyattan.

Ahhh inşallah canım yaaaa.Şimdi büyük oğlum olunca içten içe onu taktım galiba.Aslında ameliyat korkusu şöyle bana bişey olursa 2 tane çocuğum ne olacak falan filan hormonlardan ve son günlerin heyecanından sanırım.Birde annelik işte bütün herşeyden önce evlatlar geliyor.Yoksa ağrılar sızılar kesilmek hiç birşey umrumda değil.Yavrum sağlıkla doğsun bende sağlıkla kuzularımın başına çıkayım ameliyattan.
Çok güzel olcak canım bi evlat tatlı ikinci evlat daha da tatlı x2 yaşicaksın ❤️
Elbette zor ama anneler cin olduğuna göre onuda atlatırsın. 😁
Kız doğur gitsin hamilelik daha zor aha kesildik biçildik normale döncez oh be 👻

çok şükür canım sağlıkla evinize dönmüşsünüz
12 günde 15 kiloyu nasıl verdin ya
bi ben veremiyorum şu kiloları delircem 😱

çok şükür canım sağlıkla evinize dönmüşsünüz
12 günde 15 kiloyu nasıl verdin ya
bi ben veremiyorum şu kiloları delircem 😱
Canım teşekkür ederim çok şükür, 1 temmuz da doğum yaptım 4 gün serumlarla falan tuttuk. Korkunç ter akitiyorum bir haftadır öyle verdim herhalde,bir de ikiz dogum

Herkese merhabaaa doğum yapanlara tebrikler geçmiş olsun hepinize 😊 bebişler çok tatlı maşallah hepsine ♡ darısı benim gibi hala doğurmayanlara 🙈 benim oğlan rahat gelesi yok ne kanala girdi ne sancı var 🤷‍♀️ bekliyoruz bakalım... ne platesler ne yürüyüşler etki ediyor Artuna ☺ temmuz başında gelseydi tatile bile götürcektim onu ama kendi kaybetti ☺ bakalım 41 lerimi göreceğiz😨

Herkese merhabaaa doğum yapanlara tebrikler geçmiş olsun hepinize 😊 bebişler çok tatlı maşallah hepsine ♡ darısı benim gibi hala doğurmayanlara 🙈 benim oğlan rahat gelesi yok ne kanala girdi ne sancı var 🤷‍♀️ bekliyoruz bakalım... ne platesler ne yürüyüşler etki ediyor Artuna ☺ temmuz başında gelseydi tatile bile götürcektim onu ama kendi kaybetti ☺ bakalım 41 lerimi göreceğiz😨

Daha 10 günün var canım sağlıkla gelsin yeter ki.Gününü bekliyor annesi.Bir gece ansızın gelebilir ya da bir sabah 😍

Ayy alonya ben stres yaptın kız. Hiç bişeycik olmaz allahın izniyle. Sağlıklan alırsın kucağına mis gibim. Bana deseler yarın sezeryana almamız lazım diye göbek atarım herhalde. Çok sıcak havalar artık hamilelik zor oluyo yafuu. Gece sanki biri beni boğazlıyo gibi ter içinde uyanıyorum. Kalkıyorum cam çerçeve ben varsa açıyorum. Allahtan Ankara’nın gecesi serin biraz çarpılıyorum sonra tekrar uyumaya çalışıyorum. Sabahları yürüyüşe çıkıyorum yine kan ter içinde eve zor atıyorum kendimi. İki Dakka bişe yapsam ayaklarım mayalı poğaça gibim oluyo. Haydiii kaldır yukarı biraz insin diye bekle, bu seferde belim götüm uyuşuyo. Yaniii bir çıkmazın içinde dönüp duruyorum. Neyse herşey bebişlerimiz için sağlıkla gelsinler de. Kadın olmak zor zanaaat azizim napacaaan. Shewolf gözün aydın ben güzel kavuşmuşsun yavrularına allah sağlıkla büyütmek nasip etsin🙏

Çok güzel olcak canım bi evlat tatlı ikinci evlat daha da tatlı x2 yaşicaksın ❤
Elbette zor ama anneler cin olduğuna göre onuda atlatırsın. 😁
Kız doğur gitsin hamilelik daha zor aha kesildik biçildik normale döncez oh be 👻

Aslında çok doğurasim var canım son haddimdeyim yuvarlaniyorum resmen.Sadece sağlıkla kuzularımı kucaklamak istiyorum.Şu halime bakta bi acıyıver bana 😂

Eklentiler

• inCollage_20190708_124947887-1-1-1.jpg
    inCollage_20190708_124947887-1-1-1.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 47
Ayy alonya ben stres yaptın kız. Hiç bişeycik olmaz allahın izniyle. Sağlıklan alırsın kucağına mis gibim. Bana deseler yarın sezeryana almamız lazım diye göbek atarım herhalde. Çok sıcak havalar artık hamilelik zor oluyo yafuu. Gece sanki biri beni boğazlıyo gibi ter içinde uyanıyorum. Kalkıyorum cam çerçeve ben varsa açıyorum. Allahtan Ankara’nın gecesi serin biraz çarpılıyorum sonra tekrar uyumaya çalışıyorum. Sabahları yürüyüşe çıkıyorum yine kan ter içinde eve zor atıyorum kendimi. İki Dakka bişe yapsam ayaklarım mayalı poğaça gibim oluyo. Haydiii kaldır yukarı biraz insin diye bekle, bu seferde belim götüm uyuşuyo. Yaniii bir çıkmazın içinde dönüp duruyorum. Neyse herşey bebişlerimiz için sağlıkla gelsinler de. Kadın olmak zor zanaaat azizim napacaaan. Shewolf gözün aydın ben güzel kavuşmuşsun yavrularına allah sağlıkla büyütmek nasip etsin🙏

Ya canimmm hamilelik zorluyor çok doğurmak istiyorum da dediğim gibi iki çocuk olunca stres yaptım.Insallah sağlıkla kucaklarım yavrularımı.

Kızlarrrrrrr lütfen bana dua edin içim ferahlasın.Yarından sonra ikinci sezeryanımı olucam.Çok fazla korku oluştu bende.Niye böyle oldu bilmiyorum.Çok tuhaf gergin hissediyorum.Ameliyat olma dusuncesi kötü hissettiriyor.Lütfen bana destek olun 😭😭😭
Canım hiç korkma bebisini düşün inşallah sağ salim kucağına alacaksın ilkinde bisey olmadı bu seferde olmayacak allahın izniyle zaten bisey hisetmiyorsun .Biraz rahatla güzel düşün inşallah çok güzel olacak .

Tebrikler canım, sağlıkla büyüsün yavruların 💕💕

Back