2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sen ne diyorsun benimki memelerim acıyor diye agliyodum. Bana ne dese begenirsin gidip oğluma süt annesi bulurum böyle olmazsa dedi. Gebertecektim onu. Sanki bir tek kendi oğlu. Biz dogurmadik o kadar sıkıntıyı biz cekmedik. Sanki yalandan acıyor gibi yapıp emzirmek istemiyoruz. Allah'ım ya

Günaydın kızlar
Anca bakabiliyorum ama okuyamadım herkesi kusura bakmayın sağolun hepiniz tek tek
Dualarınızda olalım

Maalesef henüz kavuşamadık biz
Solunum sıkıntısından gözlem altında oğlumuz
Dün gece bi kez gördüm bugünde 2 de görücem bi süre böyleymiş
Bekliyoruz
Moralim bozuk ama iyi olmaya çalışıyorum beterin beteri var diye

Bişey dicem o kalkanın içindeki süt eksimiyor mudur ya:) ben atiyom onu. İki saat bekledi süt eksimistir diyorum

Geçmiş olsun canım. İnşallah oglusun sağlıkla yanına gelecek merak etme

Canım en kısa sürede gelecek yanına insallah şu an emin ellerde.Haftasi çok iyi son anda bi komplikasyon oldu demek ki.İyi tarafından bakalım.Küvezde değil yoğun bakımda değil.Deniz oğlanla annesi dualarımdasınız❤

Canim cok geçmiş olsun sen nasılsın insallah hemen toparlar gelir yanina annesi gelismelerdrn haberdar et canim

Günaydın maşallah doğuranlara yetişemiyorum hepsine şifalar , doğuracaklara sabır ve kolaylıklar diliyorum 1 de gebe okuluna gideceğim evde boş geçiyor zaman egzersize de yürüyüşe de güç bulamıyorum kendimde malesef

Kızlar hepiniz dualarımdasınız. İnşallah bir an önce bebişleriniz yanınıza gelir. Solunum sıkıntısına çok takılmayın şimdi duygusalsınız tabii bir de bukadar beklemiş insan bir saniye daha uzak kalmaya tahammülü kalmıyo. Ama olsun bir iki gün daha sabredin sonuçta kollarınızda olacaklar inşallah sağlıkla

Günaydın kızlar hiç okuyamıyorum son sayfayı okuyorum sadece artık kimbilir neler konuşuldu

Doğum yapan arkadaşların gözü aydın olsun buarada

Ayy kızlar hamilelikte okadar yattım yuvarlandımki şuanki tempo perte çıkardı beni yawruşumun aşkı olmasa yapışır kalırım yere

Normal doğum yapan annişlerim korse kullanmaya başladınızmı gebelik öncesi sıfır göbekli bi insandım ama şuan pelte gibi gevşek bi kalıntı kaldı bide bonus olarak çatlaklar 5. Gün kontrolümde dr korse kullanabileceğimi söyledi sizinkiler ne dedi hemen bi korse almak istiyorum önerileriniz nedir birde bu çatlaklara kantoron yağı filan sürsek yeniden yapılansa o doku filan olmaz mı hı çok mu imkansız

Günaydın
Benim kız doğuma 9 gün kala hastalandı. Sabaha kadar ayaktaydık zombi gibiyim oyy
Benimki doguma gitmeden önceki gun atesi 39 falandi arkada cocuk birakip doguma gitmek zaten zorken hasta olunca duygusal olarak yerlerdeydim geçmiş olsun canim kizina sen dikkat et hasta olma atlatir o da

Kızlarrrrrrr lütfen bana dua edin içim ferahlasın.Yarından sonra ikinci sezeryanımı olucam.Çok fazla korku oluştu bende.Niye böyle oldu bilmiyorum.Çok tuhaf gergin hissediyorum.Ameliyat olma dusuncesi kötü hissettiriyor.Lütfen bana destek olun

Ben de pek olmadı hayatim yaa. Bizim ki baya temiz doğdu. Sadece kafasında biraz kan vardı ❤❤

biz de dün akşam gördük kızımızı. doktor ilk doğum diye doğal doğumu bekleyelim taraftarı fakat çatı muayenesi yaptı ve ön kemiğim mi ne biraz basıkmış 4 kilo bebeği bile zor doğurabilirmişim, kızışım da şu an 3600 görünüyor bakalım..

daha kanala bile inmemiş gerçi ve bu aralar hissediyorum sürekli uyuyor. bazen dürtüklüyorum uyansın diye çok tembel. nasıl doğacak bu kız doğmayı mı unuttu da uyuyor sürekli diye düşünmüyor değilim

kızlar ben de 37+6 doğum yaptım ve haziran annesi oldum. doğum yapmayanlara Allah kolaylık versin, yapanlar da bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah.
Masallah sağlıkla büyusun insallah Erkenden olmuş amin insallah bizde bekliyoruz ama artık zorluyor belirtilerin neydi sancıyla ki geldi ben de ssvd adayıyım tedirgin bi şekilde bekliuorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…