@Meylen kuzum göğüs acisi sezeryan acisi derken bı de dis ağrısı başlamıştı bende ve eşime hadi doktora gidelim çok ağrıyor dişim kalkta bı ayarla nasıl gideceksek kime gideceksek dediğimde tamam deyip uyumaya devam etmişti de kıyamet koptuydu evde feci kavga etmiştim ya bı sen bı doguruyosun sanki dedi bana
bende dedim kıçı kırık bı grip oluyosun da bı hafta ilgi bekliyosun benim her yerim yara bere sen nasıl böyle söylersin
hatta terk ediyordum kapıları kilitledi falan o kadar delirmistim feci korktu bir hafta her gün çiçekle geldi
anlamazlar yavrum ya malesef . Goguslerimin derisinin kalktığını görünce dünden önceki gün gözleri doldu anaların hakkı bundan ödenmez işte Allah sana bol sabır versin bende yeterince yardımcı olamıyorum sana dimi hakkını helal et nolur falan dedi kalktı temizlik yaptı o gazla
. Senin ağrıların hafifleyince onun duyarsızlığı da koymayacak merak etme. Ben acidan ölüyorum diyorum adam oğlum meme istiyor diye çocuğu uzatiyordu olduresim geliyordu . Şimdi ben yatarken aglayinca falan uyanmayim diye hemen koşup mama yapıyor vermeden de soruyor mamami vericeZ annesi diye
adapte olacak yola gelecek merak etme tecrübeyle sabit