Benim bebek 3 haftalık şimdi , bugün bir başka . Bütün gün emiyor ve doymuyor . Ağlıyor vermeyince verince de emerken bile küsmüş gibi ağlayıp , acı çektirerek sert emiyor . Sanırsın 1 gün aç kalmış . Yoksa yarım saat önce bol bol emdi . Niye öyle oluyor . Bebeğim hergün iyi sakindi , 30 dk emiyor uyuyordu mışıl mışılBenim oğlan ilk defa bugün fena kustu,çünkü niye? Çünkü yarım saat emdi hala aranıyordu,bende 30 ml formula verdim öyle bir içti ki sanırsın 2 gündür emmedi,sonra hepsini geri getirdi. Bende meme de uyutmuyorum,uyandırıyorum emmesini bitirip gazini çıkarıyorum direkt yatağınaEn güzeli de emzirirken eline siciyor ya
Aynen aynen,benim bebeğim de hep sakin bir bebek,emer,uyur. Ama bugün çok farkliydi,hep emmek istedi,surat astı,kasıldı. Benimki de 30 dk emip uyuyorduBenim bebek 3 haftalık şimdi , bugün bir başka . Bütün gün emiyor ve doymuyor . Ağlıyor vermeyince verince de emerken bile küsmüş gibi ağlayıp , acı çektirerek sert emiyor . Sanırsın 1 gün aç kalmış . Yoksa yarım saat önce bol bol emdi . Niye öyle oluyor . Bebeğim hergün iyi sakindi , 30 dk emiyor uyuyordu mışıl mışıl
Benim kızın performansı da fena değil bakma. Kafayla yara yara geldi. Dikişlerim uzaydan belli oluyor. Amannn Seval kanki iyi ki geldiler bee ❤❤❤❤Senin kız anasını üzmedi ama doğal yollardan geldi akıllı bahar kız ❤ bizim zilli zarife beni kestirip rahatladı
:)) Benim lohusaligim bittiği için bana verdiğin lohusalarin hurremi unvan kadrosuna senin gecmeni öneriyorumBenim kızın performansı da fena değil bakma. Kafayla yara yara geldi. Dikişlerim uzaydan belli oluyor. Amannn Seval kanki iyi ki geldiler bee ❤❤❤❤
Sağol canım inşallah. Hepimiz en güzelini hakediyoruzS Saryamarya canimm yarında senden güzel haberler bekliyor olacağız kolayca olsun bitsin al koynuna yavrularını inşallah son ana kadar direndin çalıştın yoruldun sende en güzelini hak ediyorsun
Çok aminnnn inşallahMeylenciğim çok sağol. İnşallahhhhh. Nisa gibi 2 kuş doğururum sağlıkla .
Nisa kuş bu mememi kopartınca rahatlicak benceKuzum öyle deme Nisamadaha ne kadar oldu ki doğalı yavrum,daha alışacak oda bu emme işlerine. İlk günlerde Leoyu tutamiyordum bile memeyi tam ağzına veremiyordum,doymuyordu ama zamanla Hersey rayına oturacak
Umursamadım ki kuzum@Meylen kuzum göğüs acisi sezeryan acisi derken bı de dis ağrısı başlamıştı bende ve eşime hadi doktora gidelim çok ağrıyor dişim kalkta bı ayarla nasıl gideceksek kime gideceksek dediğimde tamam deyip uyumaya devam etmişti de kıyamet koptuydu evde feci kavga etmiştim ya bı sen bı doguruyosun sanki dedi banabende dedim kıçı kırık bı grip oluyosun da bı hafta ilgi bekliyosun benim her yerim yara bere sen nasıl böyle söylersin hatta terk ediyordum kapıları kilitledi falan o kadar delirmistim feci korktu bir hafta her gün çiçekle geldi anlamazlar yavrum ya malesef . Goguslerimin derisinin kalktığını görünce dünden önceki gün gözleri doldu anaların hakkı bundan ödenmez işte Allah sana bol sabır versin bende yeterince yardımcı olamıyorum sana dimi hakkını helal et nolur falan dedi kalktı temizlik yaptı o gazla . Senin ağrıların hafifleyince onun duyarsızlığı da koymayacak merak etme. Ben acidan ölüyorum diyorum adam oğlum meme istiyor diye çocuğu uzatiyordu olduresim geliyordu . Şimdi ben yatarken aglayinca falan uyanmayim diye hemen koşup mama yapıyor vermeden de soruyor mamami vericeZ annesi diye adapte olacak yola gelecek merak etme tecrübeyle sabit
Kız,ne yapsalar çok tatlılar bu sipalar,gün geçmiyor ki Leo bakarken gözlerim dolmasinNisa kuş bu mememi kopartınca rahatlicak bencegebeliğimde ağzıma mıçtı doğumda ağzıma mıçtı doğdu yine yine ağzıma mıçıyo ana düşmanı bir kız çok şükür verene ❤❤❤
Çok şükür kuzummmm bin şükür kokusu yeter yavru kuşlarımızın ömürleri güzel olsun başak kankimBenim kızın performansı da fena değil bakma. Kafayla yara yara geldi. Dikişlerim uzaydan belli oluyor. Amannn Seval kanki iyi ki geldiler bee ❤❤❤❤
Amin kuzum aminnnnKız,ne yapsalar çok tatlılar bu sipalar,gün geçmiyor ki Leo bakarken gözlerim dolmasinrabbim acılarını göstermesin
Gözün aydın öncelikleKızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydularkaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize İnşallah çabucak kavuşuruz
Canımmmm ❤ Çoook teşekkürler
Hayırlı olsun canım. Kuzuların sağlıklı sen sağlıklısın maşallah size yarında koynuna vereceklermiş oh ne güzelll. Darısı bana, ikizkerin çoğu bu kilolarda doğdular merak etme, doğan büyüyor. Öpüyorum sizi.
Canım benim çooook teşekkür ederizgojibeeren canimmmm tüm gün kahvaltıdan itibaren misafirim vardı yatılı ancak yazabiliyorum çok şükür çok sevindim sağlıklı olmanıza cooook mutlu günler bol uykulu geceler bol sütlü memeler diliyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?