2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim bebek 3 haftalık şimdi , bugün bir başka . Bütün gün emiyor ve doymuyor . Ağlıyor vermeyince verince de emerken bile küsmüş gibi ağlayıp , acı çektirerek sert emiyor . Sanırsın 1 gün aç kalmış . Yoksa yarım saat önce bol bol emdi . Niye öyle oluyor . Bebeğim hergün iyi sakindi , 30 dk emiyor uyuyordu mışıl mışıl

Bu gece cok hareketli ya benim icimdeki minik canavar oyle bir sert oyle bir asagida ki hareketler mesanem bu dogmuyosa ben doguyorum deyip kendini ativerecek disari yanma var hep cis hissi salivercem artik bu nedir ya cok vuruyotutacak gücüm kalmadi....bu kadar harekete o keseyi nasil delmedi hala hayretler icerisindeyim

Aynen aynen,benim bebeğim de hep sakin bir bebek,emer,uyur. Ama bugün çok farkliydi,hep emmek istedi,surat astı,kasıldı. Benimki de 30 dk emip uyuyordu

gojibeeren canimmmm tüm gün kahvaltıdan itibaren misafirim vardı yatılı ancak yazabiliyorum çok şükür çok sevindim sağlıklı olmanıza cooook mutlu günler bol uykulu geceler bol sütlü memeler diliyorum sana

Sukella11 canım hemen evham yapma gözlem odasindadir başka bişey yoktur Allah'ın izniyle :) son güne kadar güzel yaşadın hamileliğini bugün de kavuştum nihayet gözlerin aydın olsun :)

@Meylen kuzum göğüs acisi sezeryan acisi derken bı de dis ağrısı başlamıştı bende ve eşime hadi doktora gidelim çok ağrıyor dişim kalkta bı ayarla nasıl gideceksek kime gideceksek dediğimde tamam deyip uyumaya devam etmişti de kıyamet koptuydu evde feci kavga etmiştim ya bı sen bı doguruyosun sanki dedi bana bende dedim kıçı kırık bı grip oluyosun da bı hafta ilgi bekliyosun benim her yerim yara bere sen nasıl böyle söylersin hatta terk ediyordum kapıları kilitledi falan o kadar delirmistim feci korktu bir hafta her gün çiçekle geldi anlamazlar yavrum ya malesef . Goguslerimin derisinin kalktığını görünce dünden önceki gün gözleri doldu anaların hakkı bundan ödenmez işte Allah sana bol sabır versin bende yeterince yardımcı olamıyorum sana dimi hakkını helal et nolur falan dedi kalktı temizlik yaptı o gazla . Senin ağrıların hafifleyince onun duyarsızlığı da koymayacak merak etme. Ben acidan ölüyorum diyorum adam oğlum meme istiyor diye çocuğu uzatiyordu olduresim geliyordu . Şimdi ben yatarken aglayinca falan uyanmayim diye hemen koşup mama yapıyor vermeden de soruyor mamami vericeZ annesi diye adapte olacak yola gelecek merak etme tecrübeyle sabit

Senin kız anasını üzmedi ama doğal yollardan geldi akıllı bahar kız ❤ bizim zilli zarife beni kestirip rahatladı
Benim kızın performansı da fena değil bakma. Kafayla yara yara geldi. Dikişlerim uzaydan belli oluyor. Amannn Seval kanki iyi ki geldiler bee ❤❤❤❤

S Saryamarya canimm yarında senden güzel haberler bekliyor olacağız kolayca olsun bitsin al koynuna yavrularını inşallah son ana kadar direndin çalıştın yoruldun sende en güzelini hak ediyorsun
Sağol canım inşallah. Hepimiz en güzelini hakediyoruz dua edin bana, hala uyıyamadım

Kuzum öyle deme Nisama daha ne kadar oldu ki doğalı yavrum,daha alışacak oda bu emme işlerine. İlk günlerde Leoyu tutamiyordum bile memeyi tam ağzına veremiyordum,doymuyordu ama zamanla Hersey rayına oturacak
Nisa kuş bu mememi kopartınca rahatlicak bence gebeliğimde ağzıma mıçtı doğumda ağzıma mıçtı doğdu yine yine ağzıma mıçıyo ana düşmanı bir kız çok şükür verene

Umursamadım ki kuzum anasının yanında dedim inşallah Bi yeri ağrır acır ben o zaman sorucam ona döverim lan ben onu konuşmaya çalışıyo yüz vermiyorum dingil asabımı bozdu

Kız,ne yapsalar çok tatlılar bu sipalar,gün geçmiyor ki Leo bakarken gözlerim dolmasin rabbim acılarını göstermesin

Gözün aydın öncelikle Analı babalı büyüsün Benim de bebeklerim doğdu dün, solunum sıkıntısı nedeniyle kuvöze aldılar. Birkaç saate toparladılar çok şükür. Bugün yanıma gelecekler. Sen de içini ferah tut. Haftası gayet güzel. En kısa zamanda kavuşursunuz kuzunla
Canımmmm ❤ Çoook teşekkürler Şükürler olsun şimdi çok daha iyi durumdalar Sen de bugün kuzularını sağlıkla kolaylıkla kucağına al inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz. Bütün dualarımız seninle. Su gibi aksın geçsin
Canım benim çooook teşekkür ederiz ❤❤❤❤ Şimdi çok daha iyiler şükürler olsun, ağzın bal yesin

Kızlar problemlerimde level atladım şükürler olsun Yepyeni sorunlarla karşınızdayım

Dün yeterince yürüyüş yapmadım galiba gazım var atamadım bütün gece gaz sancısından uyuyamadım çıkmıyor ne yapmalıyım?

Bi de bebelerimi daha kucağıma alamadım ama hemşire yavaş yavaş süt sağmaya başlayalım dedi. 3 saatte 1, 15 dk. sağıyorum. Ama sadece yapış yapış saydam bir sıvı geliyor mememi ıslatacak kadar. Nedir bu? Sağmaya devam ettikçe süt gelecek mi sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…