2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Çok sağol canım insallah oğlumu bugün getirirler ama nedense 1 hafta kalacak gibi geliyor hastane kuralları gereği mi bilmiyorum net bişey diyen yok senin kaç kilo doğdu ikizlerin ve kaçıncı haftada doğdular..
internette hep okuyorum kısa süre sonra anne yanına vermişler ama bilmiyorum bizim oğlanı tutacaklar gibi geliyor
Rabbim sağlıkla kavuştursun...

Canım 3. ve 4. gün daha düzenli olur. Sakin kal.

Üzgünüm ama kolik bebek olabilir. Netten bununla ilgili yazı okuyabilirsin. Düzenli, saatli emzirmek iyi gelebilir. Tabii esneklik hep var. Yani ben öyle halletmiştim. Sancı sırası onu avutmaya çalışırsın. Uyuyunca da uzun uyur o zaman. Daha rahat edersin. Yani sürekli meme verirsen midede işlenen süt yeni gelen süt derken işler karışır. Açlıktan değil acıdan emiyordur.

Son düzenleme:
Benden ilk o sıvı geldiğinde, ben çocuğuma sümük mü icireyim. Yenidoganlara dedikodu yapmaz mı anam bana sütünü vermiyor hergun sümük içiyorum hehehe diye odada iğrenç espriler yapıyordum hemşirelere ( lohusayim diye hep güldüler istemeden ) En sağlıklı olanmis o. 1 damlasını harcama desem de ben birkaç damlasını yüzüme sürdüm inanılmaz mucizevi bir sıvı o ❤❤ Bebeklerine yarasın topaç olsunlar insallahhh ❤❤❤

Endişelenme canım orda emin ellerde kontrol altındalar. Ne kadar kalması onun için iyiyse o kadar kalsın. Sen de bu süreyi toparlanmak için fırsat gibi gör. Benim bebelerin biri 2400 diğeri 2600 doğdu. Dün yanımda olsaydılar da çok ilgilenemezdim tek başıma iki bebekle taze ağrılarla diye düşünüyorum. Sen de olumlu tarafından bak canım.
Ama bebeklerim içemiyo ki o sıvıyı Yanımda olsalar emseler içecekler ama sağınca aletin girişinde kalıyor yapış yapış aşağı inmiyor ki

Canım benim öyle yada böyle hepsi büyüyecek ve sağlıklı topaç olacaklar. Benim kuzenimin karısı hi emzirmedi ve 2 çocuğu da inek sütüyle besledi. Kızlar şu an 1.70in üstünde ve ikisi de fen lisesinde. Sal gitsin. Sen moralini yüksek tut. Emin ol sütün fışkıracak ❤❤❤

Bu arada ben kalkanda gün içinde biriken sütü sürekli yüzüme boynuma sürüyorum. Bebek poposu gibi yüz istiyorum. Kiskandim bizim kizi Gelen herkese de yüzüm de maske var opmiyim diyorum Tadina bakan oldu mu sütünün?

Allah analı babalı büyütsün canım.Şu an emin ellerde ve Allaha emanet bebeğin.Bir an önce sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ❤

Hey maşallah Görümcem de hiç emzirmedi bişey olmuyor gayet de büyüyor tabi ama insan istiyor yine de
Hahhhahhah Alemsin Başak yaaa çok komik kadınsın insan yaşlanmaz seninle ❤

En doğrusunu yapmışsın tatlım birde hani bebenin üzerinde krem oluyor ya doğunca ondan sürseydin, benim kız oğlana göre baya kremli doğdu bende ondan faydalandım utanmasalar ebeler krem İstemeye gelecekti çok dikkatlerini çekti faydalarını biliyorlar tabi

gojibeeren canım bebelerin kendileri sütü çekmeye başladığında sütün gayet güzel inecektir makineyle ümitsizliğe düşme onlar kendileri damla damla çeker yutarlar

Allah analı babalı büyütsün canım.Şu an emin ellerde ve Allaha emanet bebeğin.Bir an önce sağlıkla kavuşmanızı diliyorum ❤

Amin insallah teşekkür ederim canımm..

Çok teşekkür ederim canımm..

Sağlıkla kavuşun inşallah yavruya

Hayırlı sabahlar.Bugün de gaz sancısı ve bacak krampı ile uyandım. S Saryamarya güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla kucakla Başak ve Burçak hanımları.

Günaydın
Benim kız doğuma 9 gün kala hastalandı. Sabaha kadar ayaktaydık zombi gibiyim oyy

Offf geçmiş olsun Allah tez şifa versin.Benim oğlan da yeni iyileşti çok şükür.İnsallah doğumdan önce hemen ayağa kalkar yavrun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…