Tamam canım dikkat ederim sağol uyardığı içinKeşke ayakların için ameliyat çorabı verseydiler canım onları giyince ve bol su içince ödem birden atılıyor, sen yine de sütüne dikkat et bir fincandan fazla içme, aklınızda bulunsun adaçayı ve maydanoz sütü birden geriletiyor hatta bebeğini sütten kesmek isteyenler özellikle bunları içiyor süt kesilsin diye.. ödemlerin için kendine zaman ver yavaş yavaş gidecekler daha çok yeni Doğumun
2 tane krem kullanıyorum çıldırıcam artık gerçekten yarın kalkan alıcam başka çarem kalmadı gerçekten tam iyileşiyor dedim yine kudurduCanım gecmis olsun
Ben bunu kullandım
Cok memnun kaldım
Yarılmıştı uçlar hep nasıl kanıyodu anlatamam
Emdikce elimle emzirme yastiğini sıkıyodum hep
Gunde 2 kere surmeyle geçti yumusacik oldu
Kesinlikle tavsiye ederim .
Öyle kuzum.sen napıyon bebek nasıl?Kuzularım benim ne damarları var ki nolcakiyilikleri için işte ama insan kıyamıyor
Bebişim çok güzel teyzesi tipi ben huyu babası kılıklı ne zaman ne yapacağı belli olmuyorÖyle kuzum.sen napıyon bebek nasıl?
Bende halay çekmeyi teklif ettim ameliyathanedeHazır yazabiliyorken size doğumhane animi yazayım
Şimdi bu koala kızımı ıkına sıkıla zorla çıkardıktan sonra bana inanılmaz bir rahatlama geldi. Bebeğimi hazırlamak için çıkardılar, dışarıda bekleyenler çığlık kıyamet ❤ Eşim dahil herkes ağlıyor. Bebeğin eşini cikariyor doktor o ara. Anam bu bi cıktı başladım ben konuşmaya. Ay zıkkımın dibini yesinler bu yenir mi? Ayol buma bilmem ne kadar veriyorlarmış, satalım mı hocam bunu boşa gitmesin. Ay hocam bunun ticaretini yapan var mi? Kendime bi geldim doktorun beynini yiyorumLan ben doğurunca kafa durdu sanırım dedim. Kadın gulmekten dikiş atamadı belli süre Bugün kontrole gittik hala gülüyor.
Kız benim ceneme vurdu. 13737 milyor insana doğum hikayemi anlatıyorum hiç bıkmadım
Canim ben benim oğlana göre hareket etsem ohoooooo,kusana kadar emerBen hiç dakika saymıyorum canım. Gogusumun sertliğine ve bebeğe göre hareket ediyorum. Bir göğüs baya yumuşamadan ve sıkınca süt gelmemeye başlamadan ötekine geçmiyorum. Bazen 2 seferde bitiriyor, bazen üç. Yine bitiremezse onu sağıp, ötekine geçiyorum.
Hiç sormaBende halay çekmeyi teklif ettim ameliyathanedemanyaktık doğurunca kafalar hepten gitti karılar delirdi kız ışını merakla bekliyore başak kankim ❤❤❤
Kanada lokumum benim kız da öyle. Inanılmaz emme refleksi var. Ben de senin gibi hiç zorlamıyorum. Hatta memede uyumaya alışmasın falan diye emzik denedim bitane. Yuttu resmenCanim ben benim oğlana göre hareket etsem ohoooooo,kusana kadar emerDoyunca kendisi bırakıyor,tekrar ağzına sokmaya çalışınca yüzünü ekşitiyor
Benim bebe hiç bi zaman yarım saat emmiyor ki kuzum göğsümde uyuyup kalıyo danaGiremedim buralara,oglum sabahtan beri çok huysuzdu,hiç uyumadi,göz kapaklari kızardı uykusuzluktansanırım gazdan uyuyamadi.
Bide sorum olacak kızlar toplamda kac dakika emziriyorsunuz bebeklerinizi? Ben her memeyi 15 dakika yani toplamda 30 dakika nadiren 25 dakika,ama bıraksam rahat 1 saat emer
Senin kız anasını üzmedi ama doğal yollardan geldi akıllı bahar kızHiç sormaDurduk durduk arka arkaya doğurduk baksana ❤ Kız ben foti atamıyorum ya Sana instagramdan atayim ❤❤
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah CanımKızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
42 43 mü demeee40 doldu diye niye bakıyor ki? Sende herşey yolunda ise tansiyon mansion yoksa bebek hareketli ise suyu yeterli ise çoğu doktor bekler daha. 42 hatta 43'te doğuran biliyorum :) hayırlısı tabi
Kızlarrrr doğurdum ben
Hayırlı olsun canım. Kuzuların sağlıklı sen sağlıklısın maşallah size yarında koynuna vereceklermiş oh ne güzelll. Darısı bana, ikizkerin çoğu bu kilolarda doğdular merak etme, doğan büyüyor. Öpüyorum sizi.Teşekkür ederiz kızlar sağolun ❤
Bebekler çok minik doğdular. Biri 2400 biri 2600. Nefes alışverişleri zayıf diye kuvöze koydular ikisini de. Onun dışında sağlıkları iyi çok şükür. Yarın çıkacaklarmış kuvözdenUmarım her şey yolunda gider. Daha hiç görmedim bebeklerimi Akşam 7'de çıkaracaklar beni tekerlekli sandalyeyle yukarı o zaman görücem.
Hayırlı olsum canım, hemen kaygılanma, biraz toparlanmasını bekliyordurlar kuzunun. Sağlıklısınız ne güzel, belki de şu an koynundaKızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar
Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
Geçmiş olsun, bir an önce kavuşmanız dileğiyle. Dualarımız sizinle.Kızlar merhaba..
37+1. Günde yani bugün sabah nişan gelmesi sebebiyle 2. Sezaryanımı oldum..
Bebeğimde solunum sıkıntı varmış gözlem altına almışlardı ama devam edince küveze koydularkaç gün kalır bilemiyorum lütfen dua edin bize İnşallah çabucak kavuşuruz
Meylenciğim çok sağol. İnşallahhhhh. Nisa gibi 2 kuş doğururum sağlıkla .
Benim oğlan ilk defa bugün fena kustu,çünkü niye? Çünkü yarım saat emdi hala aranıyordu,bende 30 ml formula verdim öyle bir içti ki sanırsın 2 gündür emmedi,sonra hepsini geri getirdi. Bende meme de uyutmuyorum,uyandırıyorum emmesini bitirip gazini çıkarıyorum direkt yatağınaKanada lokumum benim kız da öyle. Inanılmaz emme refleksi var. Ben de senin gibi hiç zorlamıyorum. Hatta memede uyumaya alışmasın falan diye emzik denedim bitane. Yuttu resmenBazen kusuyor, bazen sıçıyor ❤❤
Kuzum öyle deme NisamaBenim bebe hiç bi zaman yarım saat emmiyor ki kuzum göğsümde uyuyup kalıyo danabazen yarım saatte Bi saatte Bi emiyo 15 dakika kalıyo memede bazen 3 saati buluyor 7 8 dakika zar zor sıka sıka emziriyorum yetiyo mu yetmiyo mu aç mı bilmiyorum huysuz bişey doğurdum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?