2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam canım dikkat ederim sağol uyardığı için ama bugün içtim alakalı mı bilmiyorum karnımda Bi rahatlama vardı sanki daha rahat idrara çıktım baskı yoktu falan sordum çünkü içim biraz daha rahat
O çorabı asla giyemezdim sanırım ayak ödemi benim baş belası malumunuz inmiyor 2 aydır falan

Reactions: LaL
2 tane krem kullanıyorum çıldırıcam artık gerçekten yarın kalkan alıcam başka çarem kalmadı gerçekten tam iyileşiyor dedim yine kudurdu
Çok sağol canım çıkmışken bakayım bulursam alayım bunuda

Hazır yazabiliyorken size doğumhane animi yazayım
Şimdi bu koala kızımı ıkına sıkıla zorla çıkardıktan sonra bana inanılmaz bir rahatlama geldi. Bebeğimi hazırlamak için çıkardılar, dışarıda bekleyenler çığlık kıyamet ❤ Eşim dahil herkes ağlıyor. Bebeğin eşini cikariyor doktor o ara. Anam bu bi cıktı başladım ben konuşmaya. Ay zıkkımın dibini yesinler bu yenir mi? Ayol buma bilmem ne kadar veriyorlarmış, satalım mı hocam bunu boşa gitmesin. Ay hocam bunun ticaretini yapan var mi? Kendime bi geldim doktorun beynini yiyorum Lan ben doğurunca kafa durdu sanırım dedim. Kadın gulmekten dikiş atamadı belli süre Bugün kontrole gittik hala gülüyor.
Kız benim ceneme vurdu. 13737 milyor insana doğum hikayemi anlatıyorum hiç bıkmadım

Bende halay çekmeyi teklif ettim ameliyathanede manyaktık doğurunca kafalar hepten gitti karılar delirdi kız ışını merakla bekliyore başak kankim

Canim ben benim oğlana göre hareket etsem ohoooooo,kusana kadar emer Doyunca kendisi bırakıyor,tekrar ağzına sokmaya çalışınca yüzünü ekşitiyor

Bende halay çekmeyi teklif ettim ameliyathanede manyaktık doğurunca kafalar hepten gitti karılar delirdi kız ışını merakla bekliyore başak kankim ❤❤❤
Hiç sorma Durduk durduk arka arkaya doğurduk baksana ❤ Kız ben foti atamıyorum ya Sana instagramdan atayim ❤❤

Canim ben benim oğlana göre hareket etsem ohoooooo,kusana kadar emer Doyunca kendisi bırakıyor,tekrar ağzına sokmaya çalışınca yüzünü ekşitiyor
Kanada lokumum benim kız da öyle. Inanılmaz emme refleksi var. Ben de senin gibi hiç zorlamıyorum. Hatta memede uyumaya alışmasın falan diye emzik denedim bitane. Yuttu resmen Bazen kusuyor, bazen sıçıyor ❤❤

Benim bebe hiç bi zaman yarım saat emmiyor ki kuzum göğsümde uyuyup kalıyo dana bazen yarım saatte Bi saatte Bi emiyo 15 dakika kalıyo memede bazen 3 saati buluyor 7 8 dakika zar zor sıka sıka emziriyorum yetiyo mu yetmiyo mu aç mı bilmiyorum huysuz bişey doğurdum ben

Kızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
Hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah Canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Kızlarrrr doğurdum ben
Hayırlı olsun canım. Kuzuların sağlıklı sen sağlıklısın maşallah size yarında koynuna vereceklermiş oh ne güzelll. Darısı bana, ikizkerin çoğu bu kilolarda doğdular merak etme, doğan büyüyor. Öpüyorum sizi.
Kızlar doğduk 11 gibi
Ama bebek henüz odada değil solunum için normal bakım odasında tutuyolar
Ya da bana öyle diyolar

Bekliyorum öyle
Ben iyiyim spinal oldum
Dua edin de gelsin bir an önce bebeğim
Hayırlı olsum canım, hemen kaygılanma, biraz toparlanmasını bekliyordurlar kuzunun. Sağlıklısınız ne güzel, belki de şu an koynunda ömrü bereketli olsun inşallah.
Geçmiş olsun, bir an önce kavuşmanız dileğiyle. Dualarımız sizinle.

Benim oğlan ilk defa bugün fena kustu,çünkü niye? Çünkü yarım saat emdi hala aranıyordu,bende 30 ml formula verdim öyle bir içti ki sanırsın 2 gündür emmedi,sonra hepsini geri getirdi. Bende meme de uyutmuyorum,uyandırıyorum emmesini bitirip gazini çıkarıyorum direkt yatağına En güzeli de emzirirken eline siciyor ya

Kuzum öyle deme Nisama daha ne kadar oldu ki doğalı yavrum,daha alışacak oda bu emme işlerine. İlk günlerde Leoyu tutamiyordum bile memeyi tam ağzına veremiyordum,doymuyordu ama zamanla Hersey rayına oturacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…