2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
O süreçte Bi yudum su içeyim dedim gece de bişey yememiştim açlık değilde dil damak kuruyo ama doğurunca unuttum gitti valla millet su iç diye peşimde dolandı ben kızımla aşk yaşıyordum
Evladın doyuracak seni hiiiç korkma sağlıkla gelsin kuzuşun

Bu tablo için etlerimi lime lime ettirebilirim kol bacak bırakırım o derece
Canım valla ilk emzik tecrübemiz ve tuttu bin şükür plastik kısmı büyük gibi dursada içim rahat hava akışı mükemmel chicco physio confort diye geçiyo
Olmazsa geçmezse öyle yapıcam mecbur canım insanın başından çıkıyo acısı gerçekten

Benden baska spinalde sorun yasayan olmadi sanirim ya ne şanslısınız simdi birde dikis yerimin sag tarafı sisti ve kan oturmus gibi oldu☹
Valla yönlendirmeyle alakalı olabilir mi bilmiyorum belki de bünye meselesi mesela herkes doğum sancısının belden de hissedildiğini söyler ben sadece kasıktan hissettim dikiş acısını dibine kadar yaşıyorum o ayrı konu valla
1 hafta kalkmicaksın düz yatıcaksın dedi ama mümkün değil tabiki

Ya hiç maceraya girmeyip pampers mı alsaydım ya acaba
Daha doğal petrolsüz diye sleepy dedik ama olmucakmı acaba
Hastane de goon takmışlardı bizimkiler vermediği için bezi çocuğumu pişirmiş sleepy hem bezi hem ıslak mendili ne pişik yaptı ne hassasiyet bebişlerin dötlerine göre hareket etmek lazım

Hastane de goon takmışlardı bizimkiler vermediği için bezi çocuğumu pişirmiş sleepy hem bezi hem ıslak mendili ne pişik yaptı ne hassasiyet bebişlerin dötlerine göre hareket etmek lazım
Ay hadi inşallahh bizimde yarasın popişee
Zaten adres madres aldı sleepy benden özür için büyük bi koli bekliyorum yarasın litfeen

Ben ıslak mendil olarak water wipes ve pure aqua almıştım onları kullanıyorum. Bende huggies ve pampers pure aqua almıştım ikisinden de memnunum. Pahalı ama bezleri tüketince pure aqua alıcam türkiyeye geldi

Bende denedim pampers pure ıslak mendil hiç bişey yapmadı bak yüzüme canım kokuda yok mis gibi mendil
Anamm 10 lira kız tanesi ama
lütfen sleepyle devam edebilelim ph mh hesabı

Doğum öncesi belirtilerim şöyleydi:
-Sırt ve bel ağrısı(2gun öncesinden başladı)
-Halsizlik
-Hafif bulantı
-1 hafta süren vajinal akıntı

O adet sancısı gibi dediğin sancılar kaç dakikada bir geliyor ona dikkat et. Arası kısalıyor mu takip et. Mesela önce 20 dakikada bir gelirken 15e inmesi (sonra 10, 5, vs) doğumun başladığına işarettir.

Ay idrar sondasi ne güzeldi 2 gün lavaboya gitmedim

Aminnnnn inşallah sağlıkla Canım

12 temmuz o zaman senin de.Bizden birgün sonra.Haydi sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza çok az daha sabredelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…