O adet sancısı gibi dediğin sancılar kaç dakikada bir geliyor ona dikkat et. Arası kısalıyor mu takip et. Mesela önce 20 dakikada bir gelirken 15e inmesi (sonra 10, 5, vs) doğumun başladığına işarettir.
Şuanda gaz sancısı gibi karnın üst bölgesinde artan bi ağrı var sırtıma da vuruyor ama suyum filan gelmedi lekelenme de yok sadece gaz sancısı da olabilir dimi bu
Ben göğüsler yara olunca wee nin manuel pompasini aldım biberonuyla birlikte falan çıktı kutudan hiç arastirmamistim bilmeden aldım yani kız nasıl güzel çekiyor öyle
Bu arada aşırı mutluyum sabahtan beri bal tahinin üzerindeki yağ ve çörek otu yağı sürdüm goguslerime hangisi fayda etti bilmiyorum ama büyük ihtimalle yani inşallah yarın tekrar emzirebilirim diye dusunuyorum. Çok şükür :))
Canım sanmıyorum daha önce emzirme yaptığım için olduğunu.Gebeligin başından beri göğüs hassasiyeti yaşıyorum baya dokunmasam bile sürekli ağrı sizi.Senin ne güzel acımıyorsa hassas değilse bu bir artı bence.
Perine mesajı yapıyorsun evet Allah emeğinin karşılığını versin kolay normal doğum nasip etsin.Şahsim adına sezaryen
İnşallah emzirirken de ağrımız sızımız olmaz hiç birimizin alonyacım doğum tamamen nasip işi ya inşallah sağlıcakla kavuşalım da bizim için hangisi sağlıklı ve hayırlıysa o olsun
Özeldeki doktorum beni satmasaydı bizim de 11temmuzdu ama hanım doğum iznine ayrıldı.devletteki doktorum da 5 dakika bile oynatmaz günü...12sine kaldık olsun aman napalim sağlıkla gelsinler yeter ki
Gaz sıkışması olur ya gazın varda çıkaramıyo gibi karnında bi şişkinlik ağrı olur o şekilde hem karnım sertleşiyor hem de gazım varda çıkaramıyormuşum gibi makata bi baskı oluyor karın ağrısı oluyor ama kasıkta değil üst karında aynı zamanda sırtıma vuruyor ağrı
Gaz sıkışması olur ya gazın varda çıkaramıyo gibi karnında bi şişkinlik ağrı olur o şekilde hem karnım sertleşiyor hem de gazım varda çıkaramıyormuşum gibi makata bi baskı oluyor karın ağrısı oluyor ama kasıkta değil üst karında aynı zamanda sırtıma vuruyor ağrı
Hadi hayirlisiyla karsila sancilari da kavus yavruna insallah...benim de dediğin dün girdi ishal olmuşum gibi burulma vardı üst karında...hatta dedim ki milletin adet ağrısıyla geliyo benim iş ......tanolmucak bu iş falan
İnşallah emzirirken de ağrımız sızımız olmaz hiç birimizin alonyacım doğum tamamen nasip işi ya inşallah sağlıcakla kavuşalım da bizim için hangisi sağlıklı ve hayırlıysa o olsun