2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çay içtik hoşaf içtik nöbetteyiz taze bebek kokusu eşliğinde gelsene
Haha ben gelirim benim kuzum melekler gibi uyuyor ama bende izlemekten kaçırdım uykuyu film açtım ananasli mangolu yeni bı gazlı içecek çıkmış doğal mineralli. Ona sardım bı kac haftadır . Çay yerine ondan içiyorum bende şu an bebisli hayat çok güzel dimi. Ne kadar ağrı olursa olsun hamilelikten daha iyi . Sisliklerin inmeye başladı mı ?

Benimde bazen 3 saati buluyor canim
Kaç dk emziriyisun ?
Bizim 20 dk felan anca oluyor

Kesinlikle daha iyi hamilelikten kuzum en azından bu çıktı yaa diye yapışıp öpüyosun
Valla karnımda Bi tane daha var heralde diye düşünüyorum o kadar şiş ki ayak desen aynı inşallah inecek aman maşallah de gece uyumuyor bebe ya kurmalı oyuncak gibi

Bana bebek hemşiresi ve çocuk doktoru eğer uyuyorsa 3 saate kadar müsade edebilirsin dedi canım onlar sürekli emmek istiyor yoksa kendini suçlu hissetme aç değiller iyiler çok şükür

Doydugundan emin ol kuzum sütün azsa mama vermekten cekinme doyan bebek gazı yoksa uyuyor benim bildiğim. Sisligide dert etme birden iniveriyor bol su sadece

Doğuma 64 le girdim çıktıktan sonra koridorda yürürken tartildim 61 di. Annemde kolumdan tutuyordu e dedim anne çocuk 3 kilo doğdu zaten bunun suyu eşi nerde niye gitmedi bu kilolar annem bı saat gulduydu kalicak heralde bunlar diye bı de kizdirdiydi beni şaka yaparak eve geldik Allah'ım nasıl bi ter boşalıyor. Onunla 10 günde 10 kilo gitti sen hele az daha topla kendini ağrıların hafiflesin de kiloya takılma. Gidiyor kesinlikle.

Benim 7 kilo gitti,çok aşırı terlemem var bardaktan boşalırcasına. Ama daha da vermem hergun çikolata yiyorum,kekler falan biri beni durdursun hamilelik sekeri yüzünden 2 ay yiyemedim şimdi de duramıyorum,hep eşim alıyor yoksa ben evdeyim gidip alamam

Doydugundan emin ol kuzum sütün azsa mama vermekten cekinme doyan bebek gazı yoksa uyuyor benim bildiğim. Sisligide dert etme birden iniveriyor bol su sadece
Kuzu doyduğunu düşünüyorum çünkü 3 kere kan şekeri baktılar normal çıktı ve uykusuzluğu sadece geceleri oda emme isteğinden dolayı bebem ana karnında gece aktifti yine aktif yoksa gündüzleri çok bal çok uslu teyzoşu ağlamaz gece cadı oluyo gündüz uysal ikizlerden kurtardık ama huyu ikizler

burayada yazmıştım ayaklarım o kadar çok şişmişti ki giydiğim çorapların lastikleri kesmişti mosmor olmuştu
6. günü bitti tamamen şuan hiç şişlik yok
göbeğim hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…