- 16 Kasım 2017
- 2.937
- 6.169
- 158
- 42
Canım anormal olan biziz pzt tam 1 ay olacak doğum yapalı bebişim hala takvimde göründüğü gibi karnımda olabilirdidoğuranları gördükçe bi türlü doğuramadım psikolojisine girdiğimi farkettim.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım anormal olan biziz pzt tam 1 ay olacak doğum yapalı bebişim hala takvimde göründüğü gibi karnımda olabilirdidoğuranları gördükçe bi türlü doğuramadım psikolojisine girdiğimi farkettim.![]()
Şuanda gaz sancısı gibi karnın üst bölgesinde artan bi ağrı var sırtıma da vuruyor ama suyum filan gelmedi lekelenme de yok sadece gaz sancısı da olabilir dimi buO adet sancısı gibi dediğin sancılar kaç dakikada bir geliyor ona dikkat et. Arası kısalıyor mu takip et. Mesela önce 20 dakikada bir gelirken 15e inmesi (sonra 10, 5, vs) doğumun başladığına işarettir.
Benim bel ağrım sürekli olduğu için (bel ftğndan dolayı) onu belirti olarak sayamıyorum şuan gaz sancısı gibi şiddetli bi ağrı var sırtıma da vuruyorDoğum öncesi belirtilerim şöyleydi:
-Sırt ve bel ağrısı(2gun öncesinden başladı)
-Halsizlik
-Hafif bulantı
-1 hafta süren vajinal akıntı
Kaç dakikada birBenim bel ağrım sürekli olduğu için (bel ftğndan dolayı) onu belirti olarak sayamıyorum şuan gaz sancısı gibi şiddetli bi ağrı var sırtıma da vuruyor
Ben göğüsler yara olunca wee nin manuel pompasini aldım biberonuyla birlikte falan çıktı kutudan hiç arastirmamistim bilmeden aldım yani kız nasıl güzel çekiyor öylePhilips avent süt sağma makinesinden memnun olan var mı
İnşallah emzirirken de ağrımız sızımız olmaz hiç birimizin alonyacımCanım sanmıyorum daha önce emzirme yaptığım için olduğunu.Gebeligin başından beri göğüs hassasiyeti yaşıyorum baya dokunmasam bile sürekli ağrı sizi.Senin ne güzel acımıyorsa hassas değilse bu bir artı bence.
Perine mesajı yapıyorsun evet Allah emeğinin karşılığını versin kolay normal doğum nasip etsin.Şahsim adına sezaryen![]()
Henüz onu anlayamadım yaklaşık 20dk sürdü şuan azaldı biraZ tekrar olursa es verdiği zamanımı hesaplayacağım?Kaç dakikada bir
Doğum belirtisi olabilir
Özeldeki doktorum beni satmasaydı bizim de 11temmuzdu ama hanım doğum iznine ayrıldı.devletteki doktorum da 5 dakika bile oynatmaz günü...12sine kaldık olsun aman napalim sağlıkla gelsinler yeter ki12 temmuz o zaman senin de.Bizden birgün sonra.Haydi sağlıkla kavuşalım inşallah yavrularımıza çok az daha sabredelim![]()
Gaz sancısı mi nasıl yani biraz daha açabilir misin ben de aynı durumdayim ve bugün nstde sancı çıkmadı aciklik da yoktuBenim bel ağrım sürekli olduğu için (bel ftğndan dolayı) onu belirti olarak sayamıyorum şuan gaz sancısı gibi şiddetli bi ağrı var sırtıma da vuruyor
5 dk da bir sıklaşır sancılarHenüz onu anlayamadım yaklaşık 20dk sürdü şuan azaldı biraZ tekrar olursa es verdiği zamanımı hesaplayacağım?
Gaz sıkışması olur ya gazın varda çıkaramıyo gibi karnında bi şişkinlik ağrı olur o şekilde hem karnım sertleşiyor hem de gazım varda çıkaramıyormuşum gibi makata bi baskı oluyor karın ağrısı oluyor ama kasıkta değil üst karında aynı zamanda sırtıma vuruyor ağrıGaz sancısı mi nasıl yani biraz daha açabilir misin ben de aynı durumdayim ve bugün nstde sancı çıkmadı aciklik da yoktu
Beklemedeyim bakalım ne olacak çok teşekkür ederim cevapların için5 dk da bir sıklaşır sancılar
Hadi hayirlisiyla karsila sancilari da kavus yavruna insallah...benim de dediğin dün girdi ishal olmuşum gibi burulma vardı üst karında...hatta dedim ki milletin adet ağrısıyla geliyo benim iş ......tanGaz sıkışması olur ya gazın varda çıkaramıyo gibi karnında bi şişkinlik ağrı olur o şekilde hem karnım sertleşiyor hem de gazım varda çıkaramıyormuşum gibi makata bi baskı oluyor karın ağrısı oluyor ama kasıkta değil üst karında aynı zamanda sırtıma vuruyor ağrı
Nisoş şimdilik mavi gözlü ve gamzeli saçları kumral@Meylen gece gece aklıma düşen şeye bak:)
Nisa nın gözleri ne renk ?:) kime benzedi
Çay içtik hoşaf içtik nöbetteyiz taze bebek kokusu eşliğinde gelseneUyuyamayanlar klübü. Bi çay içsek uyur muyuz![]()
Kuzum olmaz deyip ihmal etme sakın . Bebek emdikce tahriş oluyor ister istemez. Kremini kalkanını hazır bulundur kesinlikle.İnşallah emzirirken de ağrımız sızımız olmaz hiç birimizin alonyacımdoğum tamamen nasip işi ya
inşallah sağlıcakla kavuşalım da bizim için hangisi sağlıklı ve hayırlıysa o olsun
![]()
Avent kalkan almıştım kuzum bide lansinoh krem sürüyorum 3 haftadır bakalım nolacakKuzum olmaz deyip ihmal etme sakın . Bebek emdikce tahriş oluyor ister istemez. Kremini kalkanını hazır bulundur kesinlikle.