2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ayyy Canım ne güzel anlatmışsın ağzına sağlık peki aklımda olan birşeyi sorayım gerçekten suni sancı dayanılır bişey mi sonrasında sezaryen kararı alınınca yorgun hissetmedin mi? Keşkelerin var mı bu konuda

Vallahi güç vermek hava atmak için söylemiyorum hayır dayanılmaz bişey değil öldürmüyor ki Bi oynadım Bi ağladım Bi güldüm sancıda mis gibi karşıladım şöyle kendi ağrılarını açığa çıkarıyo o kadar yavaş açtılar ki serumu kendi kasılmalarımı zaten başlattı yani sadece hani süreç hızlı başlıyo 2. 5 dakika ile başlayıp 1.5 dakikaya düştü mesela birden bire noluyo ya diyorsun o kadar hiç bi pişmanlığım yok iyi ki denemişim evet yorgunluk oluyo açlık oluyo susuzluk oluyo ama çıktığı anı görünce kucağına gelince of be diyorsun iyi ki yapmışım canım

Seviyom kız seni Sevo ne güzel yazmışsın..

Canım sanmıyorum daha önce emzirme yaptığım için olduğunu.Gebeligin başından beri göğüs hassasiyeti yaşıyorum baya dokunmasam bile sürekli ağrı sizi.Senin ne güzel acımıyorsa hassas değilse bu bir artı bence.
Perine mesajı yapıyorsun evet Allah emeğinin karşılığını versin kolay normal doğum nasip etsin.Şahsim adına sezaryen

Canım o suni sanciyi ben sabah 8den akşam 5e kadar cektim,akşam 5ten sonra epidural yapıldı 0 acı. İmkanın varsa epidural iste,dayanılmayacak bisey degil korkma sakin.bebegin icin hangisi daha iyise o olsun. Güvenilir ellerde olacaksın buna emin ol

Az kaldı canım vuslata.Rabbim her birimize sağ salim kucaklamayı nasip etsin yavru kuslarimizi❤

Doğuran analar sizleri de seviyorum çok.Ponçik ponçik doğum hikayeleri,bebe dertleri paylaşmanız çok hoş 4 sene öncesine gidiyorum hep.Yakinda aranıza katilicaz inşallah bekleyinnn son doğuramayanları

Kıyamam neyse ki az kaldı pazartesi sağlıkla kurtul ballarına kavuş inşallah

Pampers pure aldım bide şimdi bakalım bide bolca pamuk
Olmadı ıslak pamukla devam bi süre

Sleepy beğenmedim birde gittim molfix yenidoğan aldım onuda begenmedim. Yani amerikadaki bezler çişlr ıslatılmış pamık gibi çii yapsa bile yumusacık, trdeki bezler çiş yapılmış ıslak mendil gibi. Haşır huşur 80tane bez oldu sık sık değiştiryim bitsin sonra pampers aqua. Bakalım amerikadakiyle aynı kalitemi? Malum yurtdışı ve yurtiçi aynı firma olsada kalite farkı büyük.

Ben sleepy kullanıyorum canım ıslak mendil gayet iyi bebeklerin popişinde sorun yok

Benimkiler 2650 gr oldular canım
Anneeemmm ne güzel büyümüşler

Epidural 1 idrar sondası 2. Bunlar normal doğumda efsana. İnsanın çişi varken sancısıda çok oluyor

Benden baska spinalde sorun yasayan olmadi sanirim ya ne şanslısınız simdi birde dikis yerimin sag tarafı sisti ve kan oturmus gibi oldu

Ya hiç maceraya girmeyip pampers mı alsaydım ya acaba
Daha doğal petrolsüz diye sleepy dedik ama olmucakmı acaba

Ayy çok güzel bir tablo

Ya benim büyük oğlum emziği ilk günden tutmuştu. Bu 2. Uyanık tutmadı ya aventin 2 tipini denedim. Almıyor. Seninki neyi tuttu canım? Acaba kauçuk mu denesem, emzik hakikaten büyük rahatlık çünkü

Buarada bulabilirsen ayva çekirdeğini suya koyuyorsun jel kıvamına geliyor sabah ve onu her emzirmeden sonra sürersen rahat edersin canım birde avent göğüs kalkanı ile ilk zamanlar emzirebilirsin.

Ben sleepy kullanıyorum canım ıslak mendil gayet iyi bebeklerin popişinde sorun yok

Benimkiler 2650 gr oldular canım ☺
Ahh minnoscuklar 3lu fotoya bayildim canim benim kizimds 2600du kontrolde ben sadece pamuk kullaniyorum özellikle kiz annelerine pamuk tavsiye ederim ilk kizimda idrar yolu enfeksiyonu yasadik dr sadece pamuk onermisti

Yaa ne tatlii

Pozitifliğin o kadar iyi geliyor ki gerçekten kaygıları olan insanı rahatlatırsın kız sen maşallah sana bu süreçte bişey yenilmiyor sanırım ben acıkınca çok gerilirim ayyy Dr um önerdi suni sancı sonrası epidurali ama işte ilk gebelik insan ne yapacağını şaşırıyor zaten gebelik Takvimim de sona ermiş benim kızın geleceği yok gibi

Ya hiç maceraya girmeyip pampers mı alsaydım ya acaba
Daha doğal petrolsüz diye sleepy dedik ama olmucakmı acaba
Ben ıslak mendil olarak water wipes ve pure aqua almıştım onları kullanıyorum. Bende huggies ve pampers pure aqua almıştım ikisinden de memnunum. Pahalı ama bezleri tüketince pure aqua alıcam türkiyeye geldi

Doğum yapmış tecrübeli arkadaşlar bikaç saattir karnım çok gergin ve yırtılacakmış gibi acıyor ara ara da adet sancısı gibi karın ağrısı oluyor ama çok şiddetli değil böyle bişey yaşayan var mı bu gerginlik ne ola karnım yanıyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…