2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sankim beni anlatmışsın valla. Artı olarak mide yanması var bide. Bu adet sancısının nedenini anlayamıyorum cidden

Dayımlardayım 3 gundur son özgür günlerimin tadını cıkarıyorum canım

Ben pamuk ve su ile temızliorummm

Ben sleepy kullanıyorum canım ıslak mendil gayet iyi bebeklerin popişinde sorun yok
Benim bebiş 3000gr seninki ne kadar oldu canım? Çünkü sleepy çok büyük geldi.
Benimkiler 2650 gr oldular canım

Eşine dediğin lafin ve o bahsettigin acıların altına imzamı atarım...aynı hisler aynı dusunceler... bendeki duruma gelince:

Bugün acile gittim kasıklarda adet ağrısı ve bel ağrısı geçmeyen daimi duran nedir bu diye...Açıklık kontrolü yapıldı açılma yok nst sancısı sıfır! Yani kız diyor ki benim sıkıntım yok annecim rahatım yerinde sen kendi derdine yan ağrı devam enfeksiyon çıktı sase verdiler gece icmelik...onun haricinde herşey eziyet ama elimin altında o ayakların dolanması paha biçilemez mutlulukbenimkinin yeri daralmadı abisi 4 kilo doğmuştu içeriyi epey genişletmiş olacak ki hala kıpır kıpır özgürce dolanıyor içerde kucuk hanim biraz can yakıcı ama çok tatlı bence değer ya şunun surasi kalmış sezaryene 6 gün

Kız valla aynı ben
Ama benim meme ucum acımıyor, az önce onu yazdım buraya, senin niye acıyor ki daha önce emzirme yaptığın için mi alonyacım?
Bide adet sancısı çok sinir bozucu, unutmuşum resmen ayak bileklerimden kasıklara vuruyor ama çok uzun bazen, çoğu zamanda düzensiz.
Bide her tuvalet temizliğinden sonra nişan mı geldi diye bakmaktan paranoyak olacam sanırsam
Ha bide ben haftada 2 3 kere perine masajı yaptırıyorum kocaya,
Ama ebem dedi ki, her gün kendin vajinana saf zeytinyağıı sür.
Onu da yapıyorum. Bakalım neler olceeek.
Ha asıl bir dee benim bebem çok çılgın sanırım o daracık yerde tepiş tepiş, asla normal hareket etmiyor günde en az, abartısız, 30 40 hareket hissediyorum. Neyse nazar değmesin yoksa ben çok evham yaparım.
Ben pamuk ve su ile temızliorummm
ben de bi aksilik olmazsa öyle düşünüyorum ama elimin altında ıslak mendil olsun diye sleepy aldım canım

Benim de aynı, hatta ×2 Söyle söyliyim 1 hafta daha dayanamazdım Muhtemelen beni hastane odama tekerlekli sandalyeyle götürücekler ptesi günü. Yürüyemiyorum çünkü, zaman geçtikçe daha da yürüyemiyorum Bacaklarım taş gibi oldu kas yaptı muhtemelen bu vücudu taşımaya çalışmaktan.

Amanim.kiz senin basina gelmeyende kalmamis ya Ben de sirt agrisi ve egilip kalkarken duydugum rahatsizlik harici pek bir sikintim yok cok.sukur. Ha bir de corap ve kiyafet giymek iskence olmus.

Ayy kuzum ya ikiz anneleri double güç zaten benim gözümde, Allah size daha fazla kolaylık versin canısı

Aventin ultra soft olan emziğini aldım çok araştırdım bu emziği kabul etmeyen çok nadir bebek varmış gerçekten de hangi arkadaşıma tavsiye ettiysem hepsi tuttular

canim zeytinyagini Icine masaj yaparak mi sur dedi

Hislere tercüman bir yazı olmuş

Hemen hemen hepsi bende de var hamileligin iyi geçti ama bu son aylar çok zormuş gerçekten. Artık agrım olunca seviniyorum bazen dogurucakmiyim diye :)
Rabbim yardımcımız olsun inşallah az kaldı deyip teselli ediyirum kendimi .

İlk kez doğum yapacak arkadaşlara tavsiye olarak şunu söylemek istiyorum kızlar normal doğum sancılarını 90 saniyede bir 30 saniye olarak 120lerde yaşadım inanın bana eşsiz Bi an sancılsrınızı ayakta karşılayın gülün ağlayın bağırın hiç bişey için yanlış olur diye düşünmeyin su kesesi patlatılmasından korkmayın o an vajinal tuşede çekinmeyin kasmayın kimseden utanmayın nasıl rahat edecekseniz öyle yapın 5 saat çektim ama katlanılmaz değildi normalde başka biri o sancılarla çoktan açılırdı doğuma girerdi süreç uzayacak diye umurunuzda olmasın zaman akıyo gidiyo
spinal olcak arkadaşlara küçük Bi tavsiye eğer planlı iseniz doğuma girmeden kahve içmeye başlayın nescafe express siyah olanı soğuk soğuk mis gibi gidiyor eğer acilse doğumdan sonra bol bol kahve kola bitter çikolata arada kayısı suları bol su yapıştırın gitsin ne bel ağrısı ne baş ağrısı çekmedim o süreç kolaydı
İnşallah herkes hayırlısıyla Bi şekilde doğuracak doğum ağrısı acısından korkulmazmış gebelik süreci çok daha zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…