- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Kızlar karnım şekilden şekile giriyor ve ben artık yürürken bile çok zorlanıyorum. Lütfen salıya kadar bir sürpriz olmasın![]()
Aynı durumdayım.korkudan yatıyorum 2 gündür perşembeyi beklemezse diye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar karnım şekilden şekile giriyor ve ben artık yürürken bile çok zorlanıyorum. Lütfen salıya kadar bir sürpriz olmasın![]()
Ya 3 de çok tatlı yetim bunları ben
Ya 3 de çok tatlı yetim bunları ben![]()
Gününü doldurması çok önemli işte benimki 37haftalik doğunca içerde son derslere giremedi tabi o dersler de emme üzerineymiş bilmediği yok ama emmeyi bilmiyordu isteBattaniye emiyodu ya eldiveni çıkarmış ağzında yakaladımemmeye alışkın bebe sanki 15 yıldır meme var ağzında
![]()
Kızlar bu ev işleri neden bitmez ya. Ev kalbalık değilken böyke bir de kalabalık olacak daha. Cinnet is loading.![]()
![]()
![]()
![]()
Benimde başıma ne geldi dünKızlar ben sleepyden hiç memnun kalmadım kağıt gibi, mor ambalajlı olan. 2-5kg olanı çocuğun memelerine gelecek nerdeyse. Birde çişi hiç emmemiş gibi, kaka yapınca ishalli bez gibi olmuş
Benimde başıma ne geldi dün
Sleepy natural yenidoğan aldım ıslak mendil ben şu bambu diye olan
Dün bi bakayım dedim kokusu falan nasıl açtım yüzümü sildim
Anamm yanma hissi
Sonra aynaya bi baktım ki sildiğim yerler kırmızı
Hassas bi cildim de yoktur pek eşşek derisinden hallicedir
Neyse akşam yazmıştım sleepy sayfasına sabah baktım dm atmışlar yorumumu da silmiş çakallar
Aradılar gün içinde o paketi istiyolar araştırmak için göndericem bakalım
Dedim bezide aldım ben ama böyle olunca tedirgin oldum açıkçası o mor paketten şimdi naapsam ki
Herkeste memnun genelde
Aynen yaa hayirlisiyla bizimde bu gunleri gormemize az kaldinBizde çok güzel doğuracağız insallah canım az kaldıBenim son 5.Seninde bugün yarın eli kulağında.❤
Aynı olay bi kişinin daha başına gelmişti bunu burda konuşmuştuk, bende denedim kızarıklık oldu sonra bi kaç sayfada ph değerinden ötürü öyle yaptığı yorumunu gördüm ben tatmin oldum açıkçası. Yeni doğan ile çocuk ve yetişkin ph değeri farklı. O yüzden sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Her bebeğin cildi farklı deneyip görmek lazımBenimde başıma ne geldi dün
Anamm yanma hissi
Neyse akşam yazmıştım sleepy sayfasına sabah baktım dm atmışlar yorumumu da silmiş çakallar
Dedim bezide aldım ben ama böyle olunca tedirgin oldum açıkçası o mor paketten şimdi naapsam ki
Herkeste memnun genelde
Dİğer alternatif unibaby zaten canımAnne bebek tepkisi farklı olabiliyo o mendillere.. Ama beni bile yaktıysa bebeğe napar diye düşünüyo insan ister istemez..
Biz Türkiye’ye geldiğimizde unibaby kullanmıştık. Tam adını türünü bilmiyorum newborn pack’ti. Bi dene istersen..
Ama canım mizaçta önemli 34 36 37 yakaladık parmağını emiyordu eli hep yüzündeydi doğdu yine aynıGününü doldurması çok önemli işte benimki 37haftalik doğunca içerde son derslere giremedi tabi o dersler de emme üzerineymiş bilmediği yok ama emmeyi bilmiyordu iste
Valla öyle canım ömür boyuncada öyle olucak galiba bebekli hayatBende alayım bakalim insallah düşürmez ağzındanvallahi bizi parmaklarında oynatıyorlar şimdiden
Ben de özleyeceğimBenimde öyle canım
:/ canımı yakıyo ama çokta özlicem ya bu hissi
Offf yatamıyorum da kızım arkamı dönünce evi mahvediyorAynı durumdayım.korkudan yatıyorum 2 gündür perşembeyi beklemezse diye.
Of gelsene, temizlik bitti de kuaföre gideriz, ordan da kahve içmeyeGeleyim yardıma
Tamamen aynıyım. Bi de şartladım kendimi :
pazartesi annenler gelcek, doğuramazsın, sen Karamel’sin aptallık etme die
Ama pil bitik yani uzatmaları oynuyorum sanki..
Boş boş oturunca daha çok yoruldum..
Fön rimel oje derken B bskscl kulaklarını çınlattım..
Yarın temizlik yapiim de geçsin bu saçma ruh hali![]()
Abuuuu ıslak mendilim de sleepy. Bugün depressyonum azdı valla Benimde başıma ne geldi dün
Anamm yanma hissi
Herkeste memnun genelde
Doğuramayan canlarım gerçek temmuz anaları hele gelin şöyle yamacıma.Bel ağrısı,kasıklarda adet sancısı gibi sancılar,karın sertlesmesi(kasılma),yürürken aşağıdan çıkıverecekmiş gibi baskı(penguen gibi bacaklarımı yana açarak yürüyorum),yattığım yerden kalkarken kemiklerimin çatırdaması,kalkmaya çalışırken fena bi vajina acısı,gece yatakta dönerken gözümden yaş gelecek kadar acı duymam,ara ara gaz sancıları,sürekli vajinal akıntı.Bebe hareket edince can yakıyor.Ama öyle eskisi gibi aşırı hareketli değil yeri daraldığı için.Eller yüz özellikle dudaklar,ayaklar balon gibi şiş ve aciyor.Meme uçları acıyor.Uyku kesik kesik olduğu için baş ağrısı...Hepimizin genel şikayetleri sanırım böyle.Ama tabiki son haftalardayiz olacak o kadar deyip Allaha şükrediyorum bugüne kadar sağlıkla geldiğim için.Yaz sıcağında zor oluyor tabi.Son haddimize geldik.Allah yardimcimiz olsun.Esime dün akşam gercek anlamda bi hissetsen neler yasadigimi elimi ayağımı öpersin sonra gidip anneninkini de öpersin.Kadınları asla küçümsemeyin şu hamileliğin doğumun yarısına dayanamazsiniz dedim.Kıymetimi çokça bil yardımcı ol ihtiyacım yok ama yine de takdir etmeyi de unutma dedim.
Sizde durumlar nasıl canım doğuramayanlar?❤![]()
Tuttum oniBen de özleyeceğim
Ama artık çok zorlanıyorum çok. Ve sanırım depresyon da yaşıyorum.
Offf yatamıyorum da kızım arkamı dönünce evi mahvediyor
Kp burda 2 gündür akşamları geliyor. Poff
Of gelsene, temizlik bitti de kuaföre gideriz, ordan da kahve içmeye
Fön rimel ojeye ben de geçmek istiyorum ben de o mertebeye erişmek istiyorum.
Annenler gelmeden sakın doğurayıö deme sakınç tut böyle sımsıkı
Abuuuu ıslak mendilim de sleepy. Bugün depressyonum azdı valla ![]()
Benim bebiş 3000gr seninki ne kadar oldu canım? Çünkü sleepy çok büyük geldi.Sağol canım kızılcık annem yapmıştı bitti bulayım bari. İyi gelir dediğin gibi direncim düştü iyice.
Kediciğim birde alışabilse yavrulara
Aminn canım sağolasın inşallah
İkisinin toplamı kedinin kilosu etmiyor kuzumbaya büyük onlara bakınca patili oğlum
İnşallah seninkileri de görürüz canıminşallah hepimizin kuzularını bağışlasın rabbim
Canım benimkilere 0 numarası bile büyük geldi. İlk iki hafta primanın 0 numarasını kullandık 1,5-2,5 kilo. Sonra sleepyi kullandım fena değil. Şimdi molfiks 1 numara kullanıyorum daha iyi gibi
İnşallah canım. Sende çabucak atlatırsın inşallah
Tuttum oni
Ne güzel olurdu yaaa, sabah diş fırçala fön makyaj.. Ne olur ne olmaz![]()
Inşallah canım aminİnşallah seninkileri de görürüz canıminşallah hepimizin kuzularını bağışlasın rabbim
Bebeklerin ph ı yetişkinlerle aynı olmadığı için bazı bebek ürünleri yetişkinlerde iritasyon yapabiliyormuş canım. Bebeğin doğunca küçük bi denersin, olmadı orda burda temizlikte filan kullanırsın bişey olmaz. Ben de 2-3 marka ıslak mendil aldım denemek için. Bebekten bebeğe de değişiyormuş. Bakalım hangisi iyi gelecek bizim bıdıklaraBenimde başıma ne geldi dün
Anamm yanma hissi
Herkeste memnun genelde