2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum

Şafak 2

Bugün son kez hastaneyle görüşmeye gittim doğumdan önce. Ordan oraya ordan oraya gönderip durdular mahvettiler beni zaten yürüyemiyom doğuma kadar yatarım artık yorgunluktan

Ayyy bebeklerimi gördüm son kez usgde Hâlâ ters duruyo maymunlar ❤ Kafa kafaya vermişler hep aynılar aylardır Doktor birbirlerini çok seviyorlar galiba çok düşkün olacaklar birbirlerine dedi

Sağdaki 2900 olmuş, soldaki 2500 Arada hiç bu kadar fark olmamıştı umarım yanlış ölçmüştür. Ama yüksek ihtimalle kuvöze girmeyecekler iyi görünüyorlar dedi dr

Sezaryen saatimiz belli oldu. Almanya saatiyle 6da hastanede olucam, 9.30da doğuma alacaklar. Heyecan dorukta

Bi de sondayı narkozdan sonra takmalarını rica ettim, zaten hep öyle yapıyoruz dediler

Kaç saatte bir emziriyorum canım. Benimki iki saatin sonunda uyanıyor genelde. Ben kendim uyandirmiyorum. Reflü yatagi almayı düşünüyorum ben de

Hanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum
Ben ben ben Ilk günden beri feci mide yanmam var. Denemediysen fındık dene, olmadı sıcak süt, olmadı soğuk süt, en son çare Gaviscon dual (Trde rennie duo kullanılıyormuş galiba)

@Meylen Canım ishal olmak istersen magnezyum kullan. Biraz fazla magnezyum alınca ishal oluyor insan. Dr bi zararı da yok demişti aklında olsun. Ama sonrasında çok bol su iç.

Kaç saatte bir emziriyorum canım. Benimki iki saatin sonunda uyanıyor genelde. Ben kendim uyandirmiyorum. Reflü yatagi almayı düşünüyorum ben de
Bende uyandırmıyorım bebek ne zaman isterse bazen 1 saat bazen 3 saat genelde 2 saat

Kızlar bu arada aklıma takıldı. Belki burda değişiktir ama size de bir sorayım. Sezaryen sonrası gece bebeler benimle mi kalacak odada? Ağladıklarında napıcam ayağa filan kalkamayacak durumda olursam ilk gece mesela? Odadaki diğer kişinin de bebeği olacak mesela biri uyanıp bütün bebekleri uyandırırsa? Hemşire gece de bizimle ilgileniyor mu?

Soguk süt ama yudum yudum iç derler

Ben ben ben ☝ Ilk günden beri feci mide yanmam var. Denemediysen fındık dene, olmadı sıcak süt, olmadı soğuk süt, en son çare Gaviscon dual (Trde rennie duo kullanılıyormuş galiba)

Gaviscon var burda da ben 2 yudum süt içip üstüne gaviscon içip combo yapıyorm bana mısın demiyo mide
Fındığı deneyeceğim teşekkürler 3☺

Canım yanında kimse olmayacak mı senin? Benim yanımda kv vardı sağolsun o verdi... İkizlerd de bu kizimda da

Gaviscon var burda da ben 2 yudum süt içip üstüne gaviscon içip combo yapıyorm bana mısın demiyo mide
Fındığı deneyeceğim teşekkürler 3☺
Canım rica ederim umarım iyi gelir Çoook kötü mide yanması yaşamayan bilmez. Benimki de artık son raddede ama 2 gün kaldı sabrediyorum. Ne yaparsam yapayım etkisi yarım saat sürüyor Napalım dayanıcaz bebeklerimiz için. Umarım doğumdan sonraya kalıcı hasar bırakmaz. Yemek borum komple mahvoldu gibi geliyo çünkü

Benimde bugün 40+ 3 yarın erken gel Doğumu başlatabiliriz dedi sancı yok açılma 1 cm bir haftadır ... bugün deli gibi yürüdüm inşallah yarına herşey doğal yollarla gelişir...

Hayırlısı olsun inşallah
Ben 1 hafta kadar bekleme taraftarıyım, eğer bebek riske girmeyecekse suni sancı istemeyeceğim.
Bugunki kontrolumde hersey normaldi, kalp atışı, bebeğin suyu falan. Bakalım ne diyecekler hastanede.

Ben kendim içiyorum zaten rezeneyi bebeğe vermiyorum canım. Senin gazın olmazsa bebeğinde olmaz diye içiyorum ben.

Ah ne güzel bitmiş kavuşacaksın bebişlerine hasar bırakmaz diye düşünmek istiyorum doğurunca vücutlarımız sıfırlanacak. İyi düşünelim iyi olsun ☺

Kız benden rahatı gevşektir en son ameliyat hanede belden iğne yicem doktorlarla halay çekmeyi teklif falan ediyordum yavrum
Stresten değil de rahatlamak istiyorum artıkın
Hahahaha valla delisin. Ya aslında bende Hersey bir an önce normale dönsün istiyordum,iyice iyilesmeden ayağa çok kalkma,ev işi yapma yoksa iyilesmen uzar

Canımmm nasilsiniZ? Hala amerikada misiniz? Ay anlamazlar bu insanlar,tek bildikleri lüzumsuzca karışmak

Su tamam kayısı hoşafı yarın yapıcak lar inşallah yürüyüşte yaptım aslında hatta doktor 1 hafta yatmam gerektiğini kalkmamam gerektiğini söyledi ona rağmen aktifim kuzum

Canını acıtmayacak şekilde gün içinde evde keyfi yürü canım.Sakin eğilip doğrulma çömelme iş yapma.Yaninda bi sürü kişi olacaktır.Emzirme,yürüyüş,bol sıvı,yemek,wc,fırsat bulunca uyku ve duş senin görevin bunlar.Gerisine karışma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…