Gazı bugün çıkardım taburcu olduk çok şükür kuzuminaşlalh bende kısa sürede kurtulurum
Kaç saatte bir emziriyorum canım. Benimki iki saatin sonunda uyanıyor genelde. Ben kendim uyandirmiyorum. Reflü yatagi almayı düşünüyorum ben deCanım benimkide aynı ne kol kaldı ne sırt ne bilek. Yatağa koyduğum anda ıkınmaya başlıyor, bugünde kv gelmiş ağlasın dokunma alışssım yatağa diyor. Kadın hala prematüre olup anne temasına ihtiyacı olduğunu anlamıyor şuan hala karnımda olabilirdi 1. Ayımız dolacak nerdeyse..
İnternette rastladım bu gaz damlaları bitki içeriyormuş ve doktor 1 yaşına kadar bitki içeren hiçbirşey 4 yaşına kadar rezeneyi beyin gelişimi için önermiyorum dedi. Anne içincede kötü etkisi varmı acaba?
Canım gazla birlikte kusuyor benimkide, hastaneden pompa verdiler kusunca burnundaki sütleri çekiyorum hatta birgün morardı çpk korktum nefes almayınca.
Normal canım gazı iyice çıkarmak lazım birde hemen yatırmamak reflü yatağı iyi geldi bize. Doktor az az sık sık emzir dedi
Ben ben benHanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum
Bende uyandırmıyorım bebek ne zaman isterse bazen 1 saat bazen 3 saat genelde 2 saatKaç saatte bir emziriyorum canım. Benimki iki saatin sonunda uyanıyor genelde. Ben kendim uyandirmiyorum. Reflü yatagi almayı düşünüyorum ben de
Soguk süt ama yudum yudum iç derlerHanımlar merhaba. Mide yanması problemi yaşayan var mı ? Neler yapıyorsunuz gesçmesi için? Ben günün her saati mide yanması çekiyorum yanlışlıkla uyuya falan kalırsamda mide yanması ile uyanıyorum
Ben ben ben ☝ Ilk günden beri feci mide yanmam var. Denemediysen fındık dene, olmadı sıcak süt, olmadı soğuk süt, en son çare Gaviscon dual (Trde rennie duo kullanılıyormuş galiba)
Canım yanında kimse olmayacak mı senin? Benim yanımda kv vardı sağolsun o verdi... İkizlerd de bu kizimda daKızlar bu arada aklıma takıldı. Belki burda değişiktir ama size de bir sorayım. Sezaryen sonrası gece bebeler benimle mi kalacak odada? Ağladıklarında napıcam ayağa filan kalkamayacak durumda olursam ilk gece mesela? Odadaki diğer kişinin de bebeği olacak mesela biri uyanıp bütün bebekleri uyandırırsa? Hemşire gece de bizimle ilgileniyor mu?
İlk başlarda işe yarıyordu ama şimdi kesmiyo maalesefSoguk süt ama yudum yudum iç derler
Tüm gün eşim yanımda olacak ama gece kalmayacak benimleCanım yanında kimse olmayacak mı senin? Benim yanımda kv vardı sağolsun o verdi... İkizlerd de bu kizimda da
Canım rica ederim umarım iyi gelirGaviscon var burda da ben 2 yudum süt içip üstüne gaviscon içip combo yapıyorm bana mısın demiyo mide
Fındığı deneyeceğim teşekkürler 3☺
Benimde bugün 40+ 3 yarın erken gel Doğumu başlatabiliriz dedi sancı yok açılma 1 cm bir haftadır ... bugün deli gibi yürüdüm inşallah yarına herşey doğal yollarla gelişir...
Ben kendim içiyorum zaten rezeneyi bebeğe vermiyorum canım. Senin gazın olmazsa bebeğinde olmaz diye içiyorum ben.Canım benimkide aynı ne kol kaldı ne sırt ne bilek. Yatağa koyduğum anda ıkınmaya başlıyor, bugünde kv gelmiş ağlasın dokunma alışssım yatağa diyor. Kadın hala prematüre olup anne temasına ihtiyacı olduğunu anlamıyor şuan hala karnımda olabilirdi 1. Ayımız dolacak nerdeyse..
İnternette rastladım bu gaz damlaları bitki içeriyormuş ve doktor 1 yaşına kadar bitki içeren hiçbirşey 4 yaşına kadar rezeneyi beyin gelişimi için önermiyorum dedi. Anne içincede kötü etkisi varmı acaba?
Canım gazla birlikte kusuyor benimkide, hastaneden pompa verdiler kusunca burnundaki sütleri çekiyorum hatta birgün morardı çpk korktum nefes almayınca.
Normal canım gazı iyice çıkarmak lazım birde hemen yatırmamak reflü yatağı iyi geldi bize. Doktor az az sık sık emzir dedi
Ah ne güzel bitmiş kavuşacaksın bebişlerineCanım rica ederim umarım iyi gelirÇoook kötü mide yanması yaşamayan bilmez. Benimki de artık son raddede ama 2 gün kaldı sabrediyorum. Ne yaparsam yapayım etkisi yarım saat sürüyor Napalım dayanıcaz bebeklerimiz için. Umarım doğumdan sonraya kalıcı hasar bırakmaz. Yemek borum komple mahvoldu gibi geliyo çünkü
HahahahaKız benden rahatı gevşektir en son ameliyat hanede belden iğne yicem doktorlarla halay çekmeyi teklif falan ediyordum yavrum
Stresten değil de rahatlamak istiyorum artıkın
Canımmm nasilsiniZ? Hala amerikada misiniz? Ay anlamazlar bu insanlar,tek bildikleri lüzumsuzca karışmakCanım benimkide aynı ne kol kaldı ne sırt ne bilek. Yatağa koyduğum anda ıkınmaya başlıyor, bugünde kv gelmiş ağlasın dokunma alışssım yatağa diyor. Kadın hala prematüre olup anne temasına ihtiyacı olduğunu anlamıyor şuan hala karnımda olabilirdi 1. Ayımız dolacak nerdeyse..
Sakız çiğne canım bideGaviscon var burda da ben 2 yudum süt içip üstüne gaviscon içip combo yapıyorm bana mısın demiyo mide
Fındığı deneyeceğim teşekkürler 3☺
Su tamam kayısı hoşafı yarın yapıcak lar inşallah yürüyüşte yaptım aslında hatta doktor 1 hafta yatmam gerektiğini kalkmamam gerektiğini söyledi ona rağmen aktifim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?