2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Suyun gelmediği sürece nasıl enfeksiyona açık oluyorsun anlamadım. Bence baska bir doktorun da görüşünü almalısın. Bir de günüm var diyorsun bu doktorların acelesi ne anlamıyorum. Sonra bebek dünyaya gelir emmesi problem, uyandırması problem demiyim demiyim diyorum ama bu doktora da inancım kalmadı benim ya
Aynen canım sana katılıyorum
Bu açıklıkla çok bekleyemeyiz kese enfeksiyon kapar dedi artık hakkımdan hayırlısı sancı yok keşke sancım gelse

Aynen canım sana katılıyorum
Bu açıklıkla çok bekleyemeyiz kese enfeksiyon kapar dedi artık hakkımdan hayırlısı sancı yok keşke sancım gelse
Burda 3-4 cm açıklıkla haftalarca bekleyen insanlar vardı. Hakkında hayırlısı olsun. Ama bence başka bir doktora da görün derim yine de.

bende sleppy almıştım çok memnun kaldık sızdırma pişik yapmadı hiç
hastanede evybaby vermişlerdi 2 tane çantanın içinde başka şeyler falanda var kullanayım dedim bi seferde bile hemen kızardı bizim kız ötekini attım hemen
Canım erkek coculla kız çocuğu değişiyor. Erkek çocuğunda tüm çiş önde kalıyor arka kupkuru dolayısıyla sızdırma olabiliyor. Kızda bezin tamamı ıslanır genelde.

Merhaban

Merhaba kızlar öncelikle uzun zamandır takip ediyorum ama yoğun çalıştığım için bitürlü son sayfaya kadar okuyamıyordum artık izne ayrıldığım için bugün bitirdim okumaları benim 2. Hamileliğim birinciyi 3800 kilo ve normal doğum yaptım çok da rahattı bence korkma. Sancım da nişanım geldikten 12 saat sonra başlamıştı
Yalnız benim göbeğim henüz aşağı inmedi. Yani normal sancıma 2 hafta falan var. Çatımın da çıkış yeri biraz darmış ve kesik mutlaka olur dedi doktorum. Suni sanci ile hiç açılma yokken 3800 çıkar mı sence ❤

Merhaba kızlar hesaplardan çıkış yaptım ve şifremi unıttum dünden beri uğraştım giremeyince yeni üyelik açtım sakıncası varsa bilmiyorum Kazen Kazen beyciğim bi yardımcı olabilir misiniz
Durum güncelliyorum hala doğuramadım bugün sabah 7 de çağırmıştı dr yatış tapmak için ama benim hiç bir sancı vs olmayınca 9 gibi gittim ve zamanı geçirdiğim için alamayacaklarını söylediler dr tekrar muayene etti malesef açıklık artmamış bugün yürümemi merdiven inip çıkmamı söyledi yaptım bişeyler ama sancı mancı yok nişan yok su yok
Yarın dr suni verecek ama benim daha günüm var dr beni aradan çıkarmak için acele mi ediyor yoksa bekleyebilir miyim kendi sancımı dr 3/4 cm açıklığın kesede enfeksiyona sebep olabilieceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorum yarımda açıklık artmaz sancı olmazsa cayıt cayır suniyi verecekler çok acı çeker miyim sizin fikirleriniz nedir offffff
İlk defa duyuyorum vallahi kese patlamadan enfeksiyon nasıl olabilir
Nişan gelip haftalarca bekliyorsun açıklık desen keza aynı şekilde
Bana söylediği suyun gelirse kanaman olursa sancın olursa gel dedi
Açıklık var leke geldi nişan geldi 💃🏼💃🏼

Merhaba kızlar hesaplardan çıkış yaptım ve şifremi unıttum dünden beri uğraştım giremeyince yeni üyelik açtım sakıncası varsa bilmiyorum Kazen Kazen beyciğim bi yardımcı olabilir misiniz
Durum güncelliyorum hala doğuramadım bugün sabah 7 de çağırmıştı dr yatış tapmak için ama benim hiç bir sancı vs olmayınca 9 gibi gittim ve zamanı geçirdiğim için alamayacaklarını söylediler dr tekrar muayene etti malesef açıklık artmamış bugün yürümemi merdiven inip çıkmamı söyledi yaptım bişeyler ama sancı mancı yok nişan yok su yok
Yarın dr suni verecek ama benim daha günüm var dr beni aradan çıkarmak için acele mi ediyor yoksa bekleyebilir miyim kendi sancımı dr 3/4 cm açıklığın kesede enfeksiyona sebep olabilieceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorum yarımda açıklık artmaz sancı olmazsa cayıt cayır suniyi verecekler çok acı çeker miyim sizin fikirleriniz nedir offffff
Canım suni sancı 3-4 cm yi bünyene uyarsa kısa sürede 10'a getirir. Problem olmaz kanaatimce. Hani 20-40 lardaki bi sancıyı arttırmak düzenli hale getirmek için kullanıyorlar. 1 cm iken suni alanlara göre daha önde sayılırsın. 40 haftayı beklememesi de normal bence. Zaten 5 Temmuz değil miydi seninki?

Abla şu anda dışardayım bana özel mesaj ile eski kullanıcı adınızı yollları mısınız?

Yalnız benim göbeğim henüz aşağı inmedi. Yani normal sancıma 2 hafta falan var. Çatımın da çıkış yeri biraz darmış ve kesik mutlaka olur dedi doktorum. Suni sanci ile hiç açılma yokken 3800 çıkar mı sence ❤
Aslında cesur kadınsın. Kilo çok değil. Kafa çapı daha önemli gibi. Bana ilk doğumda iç geniş çıkış dar demişti. Epizyo oldu. Dert etmiştim ama o da olumsuz sonuçları önlemek için çok sık kullanılan bir şey. Sezarda da kesi yeri var. Kesi yeri farklı sadece. Tabii dr ile senin kararın.

Aynı durumdayız. Kanama derken lekeden farklı parlaklık miktar vs. mi kastediyor? Çok az hafif sulu pembe devam bende.

Suyun gelmediği sürece nasıl enfeksiyona açık oluyorsun anlamadım. Bence baska bir doktorun da görüşünü almalısın. Bir de günüm var diyorsun bu doktorların acelesi ne anlamıyorum. Sonra bebek dünyaya gelir emmesi problem, uyandırması problem demiyim demiyim diyorum ama bu doktorlara da inancım kalmadı benim ya

O konuda burayı seviyorum..
42 hafta ellemiyorlar , anne bebek için bi sağlık riski yoksa. Su gelirse sancı yoksa belli sürede başlatıyorlar normal doğumu..
Ama 4 cm açılmadan hastaneye almıyolar bile. Günlerce haftalarca evdesin..
4cm den sonra hastanedesin ama açılma olmadı kesiyoruz demiyorlar yine de.
Enfeksiyon kapma işine şaşırdım.
Hayırlısıyla kucağına al B Binnurcel1 ama sanırım doktorun insiyatifi biraz ☺️

cennetlik cennetlik @Meylen
Ayy canım ya kafayı yiueceğim inan yani kendi sancım gelmeden gidip suni almak saçma geliyo gücüm tükencek sonrda hoppp hadi sezeryan der diyw korkuyorum ondan sonra ikisinide çekmiş olacağım mal gibi

O konuda burayı seviyorum..
42 hafta ellemiyorlar , anne bebek için bi sağlık riski yoksa. Su gelirse sancı yoksa belli sürede başlatıyorlar normal doğumu..
Ama 4 cm açılmadan hastaneye almıyolar bile. Günlerce haftalarca evdesin..
4cm den sonra hastanedesin ama açılma olmadı kesiyoruz demiyorlar yine de.
Enfeksiyon kapma işine şaşırdım.
Hayırlısıyla kucağına al B Binnurcel1 ama sanırım doktorun insiyatifi biraz ☺
Ben de biraz o kafafayım canım. Doğum mümkün olması gerektiği kadar doğal bir süreç. Ekstra risk durumu yoksa anne de bebek de iyi ise beklenmesi taraftarıyım. Sanki böyle bebeğe karşı da haksızlık ediyoruz gibi geliyor. Sezeryan bile olsa bebek geleceği zamanı kendi seçebilmeli. Kendini dünyaya hazır hissettiğinde. Doktor da gerektiği yerde müdahale etmeli. Hatta süreci ebeler yönetmeli diye düşünüyorum..

Back
X