2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İyiyiz canım şükürler olsun, 15 günlük olduk kızımın göbeği bugün düştü oğlumun 10 günlükken düşmüştü, eve ebe geliyor haftada iki kez kilo kontrolü yapıyor biraz yavaş kg alıyorlar ama büyüyorlar sütüm daha yeni yeni çoğaldı 😊 bugün ilk kez kuzularla annemle alışverişe çıktık 30.haftadan sonra trafiğe çıkmamıştım arabama kavuştum 😄💃
sen nasılsın bebekli hayata alıştınız mı kedicik hala yadırgıyor mu bebekleri? 🥰

S Saryamarya canım msjını alıntı yapmamışım çevre vs faktörlerin yanında birde ablayı alıştırma olayı var akıllara zarar 🤪 büyük kızım herşeye yardımcı tam bir abla ama 2015li olan fenalarda bebeleri çekiştirip baya baya hırpalıyor nasıl davranacağımı şaşırtıyor en çok onunla uğraşmaktan yoruluyorum
Of canım o alıştırma safası bende de olacak. Benim kızım da 2015 dopumlu, bakalım ne yapacak. İkizler benziyor mu birbirine?
Allah kolaylık versin canım senin iiin saha zor birde büyüğün bebeklere adaptasyon süreci var. Kolaylıkla atlatırsınız inşallah bu süreci. Sheewolf da iyiymiş çok sevindim sağlık haberlerini aldığımıza
İnşallah canım. Sen nasılsın sağlığınız nasıl. Kuçuzularla hayat naaıl gidiyor.
@Shewolf15 doğum yaptı mı?Son durum nedir haberi olan var mı?
Evet yaptı 3 ü de sağlıklı maşallah.

Merhaba kızlar hesaplardan çıkış yaptım ve şifremi unıttum dünden beri uğraştım giremeyince yeni üyelik açtım sakıncası varsa bilmiyorum Kazen Kazen beyciğim bi yardımcı olabilir misiniz
Durum güncelliyorum hala doğuramadım bugün sabah 7 de çağırmıştı dr yatış tapmak için ama benim hiç bir sancı vs olmayınca 9 gibi gittim ve zamanı geçirdiğim için alamayacaklarını söylediler dr tekrar muayene etti malesef açıklık artmamış bugün yürümemi merdiven inip çıkmamı söyledi yaptım bişeyler ama sancı mancı yok nişan yok su yok
Yarın dr suni verecek ama benim daha günüm var dr beni aradan çıkarmak için acele mi ediyor yoksa bekleyebilir miyim kendi sancımı dr 3/4 cm açıklığın kesede enfeksiyona sebep olabilieceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorum yarımda açıklık artmaz sancı olmazsa cayıt cayır suniyi verecekler çok acı çeker miyim sizin fikirleriniz nedir offffff

Tamam son bir soru soracağım bir daha yok 😒( B bibliyofil_k bebisimi gectim)
Şimdi cumaya kadar falan benim kız 3800 olsa, suni ile doğuramam değil mi?
Aranızda ilk doğumunda benim kilolarda bebek doğuran var mı canimsular??
Merhaban
Merhaba kızlar öncelikle uzun zamandır takip ediyorum ama yoğun çalıştığım için bitürlü son sayfaya kadar okuyamıyordum artık izne ayrıldığım için bugün bitirdim okumaları benim 2. Hamileliğim birinciyi 3800 kilo ve normal doğum yaptım çok da rahattı bence korkma. Sancım da nişanım geldikten 12 saat sonra başlamıştı

Gümüş kapak çok işe yarıyor kızlar. Tavsiye ederim. Bir de sleepy bez genelde sizdirma yaptı bizde. Onu beğenmedim
bende sleppy almıştım çok memnun kaldık sızdırma pişik yapmadı hiç
hastanede evybaby vermişlerdi 2 tane çantanın içinde başka şeyler falanda var kullanayım dedim bi seferde bile hemen kızardı bizim kız ötekini attım hemen

İlk doğum mu?Suni sancı denemeyecek mi?
İlk doğum, suni sancı olayını ben de sordum doğum kanalına girmemiş bir bebeğe suni sancı verilemez dedi. Bebek kanalda olsa, az bir açılman varsa ama sancın yok ise suni sancı verilir diye açıkladı.

Haha evet nadirler var canım doğuran Bi ara kaçmıştı şimdi yine bu iyi hali 😁 ama bebekleri görünce unutmaları çok mantıklı dünyanın en güzel sebebi 😍

bal bu ya 😍

Eklentiler

• 63D7A3DA-03AB-4033-ADAA-4670925B1C52.webp
    63D7A3DA-03AB-4033-ADAA-4670925B1C52.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 91
Daha okumayı bitirmedim ama unutmadan yazayım dedim ☺️
Dün kalkan aldım silikon olanlardan ve hiç meme vermeden 24 saat sagdim biberonla verdim biraz düzelmiş. Ya emmeye başlayınca ben cekmezsem asla bırakmıyor ondan oluyor heralde. Bı de çekerken çok sünüyor tövbe estağfurullah 😆😆
Memeyi çekme kuzum daha da yara yaparsın, alıştırma bunun diş dönemi var, o dişler kaşındıkça meme ucunu sakız gibi çiğnemek isteyecek 🥰

Emerken diğer elinle, serçe parmağını dudağın kenarından ağzına sok bebişin. Parmağın ağzına girince memeyi serbest bırakacaktır ☺️ Sonra tekrar tuttur istediğinde 😇

Gayet de doğurabilirsin. Kendini şartlama sadece. Allah sağlıklı doğum versin, bence bu süreci akışına bırak.
Merhaba kızlar hesaplardan çıkış yaptım ve şifremi unıttum dünden beri uğraştım giremeyince yeni üyelik açtım sakıncası varsa bilmiyorum Kazen Kazen beyciğim bi yardımcı olabilir misiniz
Durum güncelliyorum hala doğuramadım bugün sabah 7 de çağırmıştı dr yatış tapmak için ama benim hiç bir sancı vs olmayınca 9 gibi gittim ve zamanı geçirdiğim için alamayacaklarını söylediler dr tekrar muayene etti malesef açıklık artmamış bugün yürümemi merdiven inip çıkmamı söyledi yaptım bişeyler ama sancı mancı yok nişan yok su yok
Yarın dr suni verecek ama benim daha günüm var dr beni aradan çıkarmak için acele mi ediyor yoksa bekleyebilir miyim kendi sancımı dr 3/4 cm açıklığın kesede enfeksiyona sebep olabilieceğini söyledi ne yapacağım bilemiyorum yarımda açıklık artmaz sancı olmazsa cayıt cayır suniyi verecekler çok acı çeker miyim sizin fikirleriniz nedir offffff
En iyisini doktorun bilir canım. Allah sağlıklı dopum versin, 1 avazda kurtul inşallah

Silvernurse aldım. Şimdiden tak canım kapaklari
Canımcım başka mesaja alıntı yaptım ama geçmiş olsun, çok korkmuşsundur eminim.. Ten temasını kesmeden yıkamanı tavsiye ederim, banyo bitene kadar sesini duyur şarkı söyle çarşı pazar listesi oku farketmez seni duysun..
Bi de kalıcı korku olmasın die istersen evinde imkan da varsa bi kaç banyonuzu birlikte yapın.
Mesela küvet varsa azcık su doldur uzan, onu da göğsüne yatır.. Az az ıslat sırtını ayaklarını, hem kokun hem sıcaklığın hem sesin.. Ne kiri olcak onda zaten ıslanın birlikte, dinlenin çıkın..
Küvet yoksa duşakabinde yere otur koluna al göğsüne al yine aynı. Bi kova su al yanına döke döke mırıldan rahatlasın. Yatırmadan yıkayabilirsin koynunda. Elini ıslatıp saçlarını sil vs. İnan yeter ve ikinize de iyi gelir.

benim kız kardeşim 4300 normal doğurdu 🤣

Suyun gelmediği sürece nasıl enfeksiyona açık oluyorsun anlamadım. Bence baska bir doktorun da görüşünü almalısın. Bir de günüm var diyorsun bu doktorların acelesi ne anlamıyorum. Sonra bebek dünyaya gelir emmesi problem, uyandırması problem demiyim demiyim diyorum ama bu doktorlara da inancım kalmadı benim ya

Back
X