Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    150
Ayy evet bakk hatırlattığın iyi oldu benim de arkadaşlarım hep çiçek yolladı bunlardan oda yok eşime de zorla kendime orkide aldırdım 😅 dogum hediyesi de istedim bakalım alacak daha bizimki de amaaa araba da iyiymiş yaniii insaAllah alır 🤲🥰
Yok kiz, zaten araba alinacakti😀 yasadigimiz yerde arabasiz hicbir sey yapilmiyor, toplu tasima diye bir sey de yok, iki araba sart. Hamileligimde dogurana kadar her sabah ise birakip aksam isten aldim esimi, yoksa eve tikilip kafayi yiyordum, ama artik yapamam. Bir de baska seyler de var mecbur alinacakti da iste ona hediye diyor cakal. Neyse.

3 çocuk doğurdum esimdende görmedim ailesinden de annem her çocuğumda bilezik takti set verdi vs değeri değil önemli olan seni değerli hissettirmek her defasında ağladım gizli gizli içime oturdu bu hamileliğimde eşime ilk defa söyledim ya ben dünyaya çocuk getiriyorum o kadar ağrı çekiyorum hakkıyla büyütmeye cabaliyorum hem çocuklarımı hem yenidoganimi hem evimi cevirmeye cabaliyorum en azından gönlümü alacak birşeyler istiyorum dedim. Ha bu arada ben hicbirsey gormedigim için eltim doğum yaptığında bende hicbir sey yapmadım ben hangisinden gordumde yapayım onlara harcayacağımi çocuklarıma harcarim diye düşündüm.. o zaman kvalidem altın almış bana veriyor siz takmış olun diye gelinimizi hoş tutacagiz çok içime yer eden şeyler yaşıyorum bu tarz dönemlerde ama her zaman içimde volkan gibi patlıyor anca..
Siz siz olun kafanıza takmayın kendinizi yorarsiniz ruhunuz yaslanir sırtınıza yük biner.. ve karşı taraf için değer mi değmez 🤣
Bende istiyorum ki benim boyle canımı yakıyorlarsa onların da yani yansın yaptıklarına utansın yerin dibine girsinler istiyorum amaa işte hiç utanmalari yok

Bende istiyorum ki benim boyle canımı yakıyorlarsa onların da yani yansın yaptıklarına utansın yerin dibine girsinler istiyorum amaa işte hiç utanmalari yok
Düşündükçe kendi kendini yiyorsun onların haberi bile yok mutlu mesut yaşıyorlar o yüzden çok düşünmemeye çalışmak lazım sadece olan kendimize oluyor

Aynı durumdayım canım. İkinci çocuğum. 20 günlük olduk hala göz içleri yüzü vücudu falan sarı maalesef. İkinci gittiğim çocuk doktoru beni çok rahatlattı. Çok yüksek değer değil bir şey olmaz benim oğlum dedi 1.5 ay sürmüştü sarılığı IQ sorunu yaşamadık hukuk okudu avukat şuan dedi😅 göbek in de fito krem verdi sabah akşam sürüyoruz daha iyi durumda şükür 🤲🏻
Değeriniz kaçtı? En son kaç oldu

Aynı şekilde ilk başlarda her şeyleri üzüyordu bir yandanda ailenin karşısında eziliyorsun ben çok utanıyordum hani benim ailem bizim için parcalanirken onun ailesinin umrunda değil diye.. bir müddet sonra karıkoca olarakda gecimsizlige sebep oluyor.. ben ilk zamanlar yüzüne söylüyordum esimin tartisiyorduk sonradan eşim ne yapabilirim aileyi ben secmiyorum meselesine girdi derken yaptıklarının yani yapmadiklarinin üzerine benim huzurumuzun da içine tukurduklerini farkettim ve vazgeçtim😅

Eşimin birseyler almaması bir noktadan sonra sıkıntı etmedim her çocukta durumumuz farklıydı alamamış olabilir vs yaş olgunlastikca bakış acisida değişiyor ama ailesininkini sesimi cikartmam ama bazı iplerim kopuktur severim sayarım ama o ince iplerin varligi bAglari güçlü kılan😥

Aynı şekilde ilk başlarda her şeyleri üzüyordu bir yandanda ailenin karşısında eziliyorsun ben çok utanıyordum hani benim ailem bizim için parcalanirken onun ailesinin umrunda değil diye.. bir müddet sonra karıkoca olarakda gecimsizlige sebep oluyor.. ben ilk zamanlar yüzüne söylüyordum esimin tartisiyorduk sonradan eşim ne yapabilirim aileyi ben secmiyorum meselesine girdi derken yaptıklarının yani yapmadiklarinin üzerine benim huzurumuzun da içine tukurduklerini farkettim ve vazgeçtim😅

Eşimin birseyler almaması bir noktadan sonra sıkıntı etmedim her çocukta durumumuz farklıydı alamamış olabilir vs yaş olgunlastikca bakış acisida değişiyor ama ailesininkini sesimi cikartmam ama bazı iplerim kopuktur severim sayarım ama o ince iplerin varligi bAglari güçlü kılan😥
Evett bende kendi aileme karşı çok mahcup hissediyorum yaa illa ki soruyorlar karşı taraf ne yapti diye hiçbir şey yapmadı deyince ister istemez onlar da üzülüyor kızımız nasil bir ailede diye. Eşime desem beni ayıplar senin gözün hediye de mi ben neyini eksik ettim de diye, o ince dusunceliligi anlamaz yani hiç, ama çocuk üzerinde ilerde en ufak bir hak iddia etseler yada bizi neden sevmiyor deseler o zaman yüzlerine vuracağım bende. Eşimin gözüne sokuyorum ailemin yaptıklarını ama hiç oralı olmuyor yada sizin dediğiniz gibi ailesine söz geciremedigi için görmemezlikten geliyor

Evett bende kendi aileme karşı çok mahcup hissediyorum yaa illa ki soruyorlar karşı taraf ne yapti diye hiçbir şey yapmadı deyince ister istemez onlar da üzülüyor kızımız nasil bir ailede diye. Eşime desem beni ayıplar senin gözün hediye de mi ben neyini eksik ettim de diye, o ince dusunceliligi anlamaz yani hiç, ama çocuk üzerinde ilerde en ufak bir hak iddia etseler yada bizi neden sevmiyor deseler o zaman yüzlerine vuracağım bende. Eşimin gözüne sokuyorum ailemin yaptıklarını ama hiç oralı olmuyor yada sizin dediğiniz gibi ailesine söz geciremedigi için görmemezlikten geliyor
Demekki tek ben değilim bizde de babam altın taktı eşimin ailesi 3 cocgumda da bişey takmadi altlı üstlü oturuyorz kayinpederim.cakismiyor bir oğlu çalışıyor ama 9 aydır belli olan bişey ıvır zivira para verene kadar her ay kensra para atsa bir gram takabilirdi gostermelik olsa zaten dugunumzude kendimiz yaptık göstermelik bı bilezik takıldı onu da düğün çıkışında borç almışlar borç bilezik alıp geri aldilar benden başka da bişey takılmadı herşeyi eşim yaptı. Esimj çok seviyorum sağolsun onlalrin eksikigini yasatmiyor evine bağlı hiç bişey eksik etmez evinden bir erkek düşünün her akşam evine eli dolu gelir o yüzden artık dert etmiyorum ailesinide.

Merhaba 12 haftalık cinsiyet tahmini yapabilir misiniz

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 14
Bence ailesi için eşinize yüklenmeyin. Boşa huzursuzluk da çıkabilir. Cidden durumları iyi ve eşinizin de sozu ailede geçiyor ise o zaman direk “ailen bana doğum hediyesi bilezik alsın bunu bekliyorum lütfen ilet” diyebilirsiniz. Ama en baştan beri ailesine laf geçiremiyor ise hiç degmez.
Erkekler incelikler konusunda malum pek düşünceli değiller, onları bu şekilde kabul ederseniz inanın hayat çok daha güzel oluyor. Ben kendi hediyemi kendim seçip bunu istiyorum diyorum. Bunu yaparken de maddi durumumumuzu vs gözden geçiriyorum ki hayır diyemesin. Sonuç istediğimi elde ediyorum 😃 bence erkekleri bilgisayar gibi düşünmek gerekiyor. Siz bir giriş yapmadan sonuç çıkmayan, ama güzel girişler yapınca çok güzel sonuçlar çıkan.

Bugün yalnız mıyımmmm 🥹🥹🥹
Hayiir. Benim oğlanın ayarı kaçtı. Sürekli ya emiyor ya mama yiyor ama böyle 1-2 saat arayla. o yüzden bir türlü tam dolu olarak uyuyamıyor. Evde çok sakin bir düzen vardı oldukça kısık sesli hep bildiği seslerden oluşan. Bayram onu çok yordu. Sürekli sesli ortamlar (anneanne, babaanne, akrabalar), hiç bilmediği evler yine ebe dede evleri çok fazla uyaran olunca ayarı kaçtı. dalgın uyuyamıyor bir türlü

Kızlar bugun mınnosun tırnagını keserken etını kestım yanlıslıkla bır agladı azda kanadı bende onunla agladım o kadar uzuldum kı anlatamam sıze kahroldum resmen.dıkkat edın aman törpü kullanın.nefret ettım o tırnak makasından,gıdıp törpü alıcam hemen.bısey olmaz demı😢😢😢😢etını kestım resmen yavrumun ya kahroldum

Kızlar bugun mınnosun tırnagını keserken etını kestım yanlıslıkla bır agladı azda kanadı bende onunla agladım o kadar uzuldum kı anlatamam sıze kahroldum resmen.dıkkat edın aman törpü kullanın.nefret ettım o tırnak makasından,gıdıp törpü alıcam hemen.bısey olmaz demı😢😢😢😢etını kestım resmen yavrumun ya kahroldum
Olmaz canım kendimizin de kesiluyo ya bazen açımistir biraz ama geçer ❤️ törpü mantikliymis ya ben kesemiyorum babasi azcik ucundan aliyo ama jilet mübarek hem bizj hem kendini kesiyo

Günaydın kızlaaaarr 🥰🥰🥰 güne bir soruyla başlayayım 🌸🌸 kızlar bebişlerinize kaç ml mama ya da süt veriyorsunuz acıktığında?

Canm ben meme+30cc mama verıyodum 3 gundur meme+60cc mamaya gectık.sizler nekadar verıyorsunuz
Bende emzirme sonrası 30-40 ml civarı mama veriyorum günde 4 kez, bir öğün sadece meme bir öğün meme + mama veriyorum , gece sadece emziriyorum

Back
X