- 19 Temmuz 2012
- 11.307
- 22.352
- 398
Canım kremle birlikte göğüs ucu koruyucu kullan kesinlikle tavsiye ederim beni o kurtardı. 15 liralık plastik hemde, avent de almıştım ama onu bile kullanmadım 15 liralık wee yettiBenim ilk günden yara oldu çok fena iki göğsümde sütte gelmiyor boş boş emiyor doymayinca ağlıyo dayanamadım mama vermeye başladım lansinoh krem sürüyoRum ama daha etki etmedi ne yapıcam bilmiyorum emmeyi unutacak diye korkuyorum
Bizimki de cihazla bakıyor canım canları yanmıyor çok güzel bir icatsarılığına kandan bakılıyo canım
cihaz demedi hiç doktorumuz
Kesinlikle canım güzüm kalmıyor yoksa benimde. Gerçekten ilk bir hafta günde bir iki saat uykuyla duruyordum depresif oldum. Şimdi geceleri veriyorum arada iki üç saat uyuyorlarAynı bende yaa . Vermeyecem diye direnmek anlamsız bı yerde gucumuz tukenecek çünkü öyle direnirsek. Benim en çok istediğim şey pozitif bı anne olmak . Onun içinde bazen kendimizi dinlendirmemiz gerek.
Canım sen kucağına alsan öyle yıkasan sakinleşir belkiDenicem canım. Hiç böyle bir kilitlenme durumu duymadım şimdiye kadar. Ben yikamadim. Annem ve görümcem yikadi. Niye öyle oldu anlamadım. Aşırı üzüldüm. Ömrümün yarısı gitti. Hala aklıma geldikçe agliyorum
Maşallah darısı başımızadoktorumuz aradı bilirubinimiz 6ya düşmüş
sarılık olmadık çok şükür
10 gün sonra kontrol

Mutlaka işine yarar canım hiç tereddüt etme ben plastikten bile memnun kaldımKızlar gümüş kapak alan var mı? Yada kullanan memnun kalan. Ben dün aldım bakalım deneyeceğim
Canım benim yanımda annem var hafta sonu gidip hafta içi geliyor yoksa halimiz harapAynı vallahi açlıktan ölmediği sürece biberonu aldırmak imkansız . Bıraksam 24 saat emecek. O acı da yani sezeryan acısını geçti tamam katlanayim diyorum da yokmecbur biberonda alacak çaresi yok. Manuel pompayla 24 saat sagdim işte. Önce kabul etmedi ağladı emzikle susturdum. Yarım saat sonra çok aciktigi için mecbur aldı. Bugün emziriyorum sabahtan beri bak o acı çok hafiflemiş. Kalkanı keşke en başta alsaymisim. Aslında çocuğumun da suçu yok. Hep meme ucum olmadığı için oldu
bı de tabi sizin yanınızda daha birileri kaliyordur da kalmayan varsa onlara sorayım. Yemek falan yapabiliyor musunuz ? Hiç yalnız kalmak istemiyor ben odadayken mis gibi uyuyor bı ise kalksam ağlıyor yanında birini istiyor sürekli. Dün kanguru aldım yenidoğan uyumlu ama ona da korkuyorum şu an koymaya. Belki kanguruyla iş yapabilirim diye düşünmüştüm