2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim ilk günden yara oldu çok fena iki göğsümde sütte gelmiyor boş boş emiyor doymayinca ağlıyo dayanamadım mama vermeye başladım lansinoh krem sürüyoRum ama daha etki etmedi ne yapıcam bilmiyorum emmeyi unutacak diye korkuyorum
Canım kremle birlikte göğüs ucu koruyucu kullan kesinlikle tavsiye ederim beni o kurtardı. 15 liralık plastik hemde, avent de almıştım ama onu bile kullanmadım 15 liralık wee yetti
sarılığına kandan bakılıyo canım
cihaz demedi hiç doktorumuz
Bizimki de cihazla bakıyor canım canları yanmıyor çok güzel bir icat
Aynı bende yaa . Vermeyecem diye direnmek anlamsız bı yerde gucumuz tukenecek çünkü öyle direnirsek. Benim en çok istediğim şey pozitif bı anne olmak . Onun içinde bazen kendimizi dinlendirmemiz gerek.
Kesinlikle canım güzüm kalmıyor yoksa benimde. Gerçekten ilk bir hafta günde bir iki saat uykuyla duruyordum depresif oldum. Şimdi geceleri veriyorum arada iki üç saat uyuyorlar
Denicem canım. Hiç böyle bir kilitlenme durumu duymadım şimdiye kadar. Ben yikamadim. Annem ve görümcem yikadi. Niye öyle oldu anlamadım. Aşırı üzüldüm. Ömrümün yarısı gitti. Hala aklıma geldikçe agliyorum
Canım sen kucağına alsan öyle yıkasan sakinleşir belki
doktorumuz aradı bilirubinimiz 6ya düşmüş
sarılık olmadık çok şükür 😍
10 gün sonra kontrol
Maşallah darısı başımıza 🤗
Kızlar gümüş kapak alan var mı? Yada kullanan memnun kalan. Ben dün aldım bakalım deneyeceğim
Mutlaka işine yarar canım hiç tereddüt etme ben plastikten bile memnun kaldım
Aynı vallahi açlıktan ölmediği sürece biberonu aldırmak imkansız . Bıraksam 24 saat emecek. O acı da yani sezeryan acısını geçti tamam katlanayim diyorum da yok 😆 mecbur biberonda alacak çaresi yok. Manuel pompayla 24 saat sagdim işte. Önce kabul etmedi ağladı emzikle susturdum. Yarım saat sonra çok aciktigi için mecbur aldı. Bugün emziriyorum sabahtan beri bak o acı çok hafiflemiş. Kalkanı keşke en başta alsaymisim. Aslında çocuğumun da suçu yok. Hep meme ucum olmadığı için oldu 😆 bı de tabi sizin yanınızda daha birileri kaliyordur da kalmayan varsa onlara sorayım. Yemek falan yapabiliyor musunuz ? Hiç yalnız kalmak istemiyor ben odadayken mis gibi uyuyor bı ise kalksam ağlıyor yanında birini istiyor sürekli. Dün kanguru aldım yenidoğan uyumlu ama ona da korkuyorum şu an koymaya. Belki kanguruyla iş yapabilirim diye düşünmüştüm
Canım benim yanımda annem var hafta sonu gidip hafta içi geliyor yoksa halimiz harap 😅

Canım kremle birlikte göğüs ucu koruyucu kullan kesinlikle tavsiye ederim beni o kurtardı. 15 liralık plastik hemde, avent de almıştım ama onu bile kullanmadım 15 liralık wee yetti

Bizimki de cihazla bakıyor canım canları yanmıyor çok güzel bir icat

Kesinlikle canım güzüm kalmıyor yoksa benimde. Gerçekten ilk bir hafta günde bir iki saat uykuyla duruyordum depresif oldum. Şimdi geceleri veriyorum arada iki üç saat uyuyorlar

Canım sen kucağına alsan öyle yıkasan sakinleşir belki

Maşallah darısı başımıza 🤗

Mutlaka işine yarar canım hiç tereddüt etme ben plastikten bile memnun kaldım

Canım benim yanımda annem var hafta sonu gidip hafta içi geliyor yoksa halimiz harap 😅

Canım o göğüs koruyucuyu hala kullanıyor musun?Bi arkadaşım da kullandı.Gogsu iyileşince bebek onsuz almadı memeyi.6 ay kullanmak zorunda kaldı.Guc bela cikarabildi

Dün kasılmalarım vardı.Bugün de var.Düzensiz ama.Yarın nst de sancı çıkacak mı çok merak ediyorum😕

Canım senin günün bitti bile. O yüzden yakındır. :KK48:
Benim günüm de var ve perşembeden beri bekliyorum. 1 cm açıklık vardı. Dr. ne lavman ne serum gerek, bekleyelim dedi. Bu gün salgılar arttı hatta bugün gelen de nişan olabilir ama yine sanki yeterince sancı yok. Doktor, perş. mutlaka nst gir dedi. Bu bebe beni beklemeye alıştırıyor. :KK53:
Bakalım süreç nasıl ilerler. Sana perş. suni verse bile problem değil. Daha ne kadar acı çekebilirim derken pırt doğuveriyor. :KK66:
Hayırlısıyla şu süreci atlatsak valla ya hayır başına ne gelcek onuda bilmiyosun zaten gebelik süreci çok uzadı 😁 yeterince değil sancı hiç yok birden vursa birden doğursam 😍

Benim drum da aynı canım biliyorsun kontrole diye gittim doğurdum geldim. Açıklığım vardı benim ama be ağrı ne su ne nişan yoktu. Suni sancıyla başlattı Doğumu. Ama ben korkulacak bir şey görmedim suni sancıda yada benim ağrı eşiğim yüksek. Birazda psikolojiyle ilgili olduğunu düşünüyorum çok hazırdım ben normal doğuma
Bende çok hazırım normal doğuma hatta millet doğuramamamı ona bağlıyor çok taktın kafaya sancın gelmiyor diyor 😁 psikopat mısın diyen oldu 😁 manyak mısın diyen oldu 😁 o sancı beklenir mi diyen oldu 😁
Hayırlısı canım gelmezse perşembe bakalım nasıl yol izleriz 🤷🏼‍♀️

Kızlar benlm dün kontrol vardı 38+o nst de sancı filan Yok henüz erken mi sizce
Canımcım açılmam var alttan barnaak yedim ona rağmen nstde sancı çıkmadı dün 39+2 😁😁 nst sancısı öyle bişey değil yani sancım yok dersin nstde çıkar nstde sancı çıkmaz açılman vardır falan filan

kızlar 1-2 haftadır bacaklarımın üst kısımlarında giderek artan kırmızı kırmızı küçük noktacıklar oluşuyor. geçer diye düşünüp çok önemsemedim doktora söylemedim bile, şimdi baktım da çok kötü görünüyor ya. arada da kaşınıyorlar. sizde de oluyor mu?

Herkese selamlar bizde çıktık doktordan , nst de sancılarım çıktı ,tuşelenenler kervanına bende katıldım bugün itibariyle 🙈neyseki korktugum gibi kötü geçmedi açılmam yokmuş daha kanala girmemiş bizim oğlan 😊 kilosu 3080 gr boyu 51 cm ,ama 40 haftayı beklemez haftaya gelir gibi dedi doktor 🙆‍♀️ Kısmetse epidural normal olacağımmm

kızlar 1-2 haftadır bacaklarımın üst kısımlarında giderek artan kırmızı kırmızı küçük noktacıklar oluşuyor. geçer diye düşünüp çok önemsemedim doktora söylemedim bile, şimdi baktım da çok kötü görünüyor ya. arada da kaşınıyorlar. sizde de oluyor mu?

Çatlak değil Di mi?

Doğuramayanlar kervanında biri olarak kızım hala kanala girmemiş, doğum belirtisi, sancı, rahatsızlık hiç biri yok. Son kontrol cuma günü sonrasında doktorum en fazla salı gününe kadar bekler salı sabahtan sezeryan ile alırız dedi 😳 son 1 haftamız

Doğuramayanlar kervanında biri olarak kızım hala kanala girmemiş, doğum belirtisi, sancı, rahatsızlık hiç biri yok. Son kontrol cuma günü sonrasında doktorum en fazla salı gününe kadar bekler salı sabahtan sezeryan ile alırız dedi 😳 son 1 haftamız

İlk doğum mu?Suni sancı denemeyecek mi?

Denicem canım. Hiç böyle bir kilitlenme durumu duymadım şimdiye kadar. Ben yikamadim. Annem ve görümcem yikadi. Niye öyle oldu anlamadım. Aşırı üzüldüm. Ömrümün yarısı gitti. Hala aklıma geldikçe agliyorum
Canım bebisin korkuyorsa sen veya esin banyoya girip kucağında yıkamayı dene o zaman kendini daha güvende hissedecektir. Inşallah bi daha aynı durum olmaz üzüldüm bende kuzucuğa.

Çok direniyorum ama gün içinde veriyorum canım. Çocuk drumuzda özellikle gece destekleyin sizin de dinlenmeye ihtiyacınız var dedi. Mama versem de önce emzirip arkasından mama veriyorum canım meme reddi olmasın diye
Aynen bende öyle yapmaya calısıyorum gece mama verıyorum memeye alısmaya calısıyoruz daha .Allah kolaylık versın biz annelere :)

Back
X