• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sabahtan beri okumadığım forum yazı vs kalmadı.
#normal Doğumu çok istedim ama doktorun çatın biraz dar gibi demesiyle kafam karıştı. Bu darlık Doğum esnasında ne kadar engel oluyor.
#perşembe gel suni sancı ve alttan açılma İçin ilaç başlayalım deneyelim dedi bu süreç sonundaki duruma göre hareket ederiz dedi.
#kafamdaki en büyük soru ise 41 i bekleyince gerçekten bebek sıkıntıya girer mi?
#çevremde herkesin normal Doğum diye konuşmaları yüzünden sanki sezaryenle çok yanlış bişey yapacakmışım keyfi hareket ediyormuşum gibi geliyor.
#bir de sanki Doğuma hazır değilim gibi geliyor sanki kendi başlasa karşı koyamayacağını İçin daha rahat psikoloji ile hareket edicem
Çok uzun oldu ama işte iç dökme saati :bicak::bicak:
Neden illa önden belirlemek istiyor ki bu doktorlar? Çatın dar gibi demiş, yani bu bir tahmin. Normal denesen de olmazsa sezaryen olsan olmaz mi, böyle yapan doktorlar da vardır elbet? Yani önden neden karar veriliyor ki. Doğum başlasın ona göre hareket edilemez mi? Kafanın karışmasını anlıyorum. Bu çatı muayenesini hiç yapmayan doktorlar da var zaten.

Canım benimde olmazsa suni verecek sanırım son şanslarımız olsun denemeye değer öyle düşünme ama bi kaç gün daha bekleyebilir bence bana perşembe gel dedi bakalım nolucak merakla bekliyorum
Şimdi mesaj attım haftam dolana kadar sancımı beklesem olur mu diye inşallah dönüş yapar çünkü yarın 7 de gidersem yatış yapılır ve herşey için geç olur artık

Ay bu adam beni öldürecek.. Elinde dolu poşetler geldi eve. Saatinden pantolonuna ayakkabisina doldurmuş her yeri. Bunlar ne doğum zamanı diye kızdım. Ee o bana doğum hediyesi almış, ben ona almamışım. O da gitmiş kendi kendine doğum hediyesi almış 🤦‍♀️ Iyi pipinden bitane de sen patlat bunları haketmek için dedim. Tam denyo yaa 🤦‍♀️🤦‍♀️
Hahhaa kocalıklar yaaa 😁
Sanki bu süreç çok kolay bide adamlarla uğraş dur Allahım erkek kafası nasip et Yarabbi 😁

Yalnız benim göbeğim henüz aşağı inmedi. Yani normal sancıma 2 hafta falan var. Çatımın da çıkış yeri biraz darmış ve kesik mutlaka olur dedi doktorum. Suni sanci ile hiç açılma yokken 3800 çıkar mı sence ❤
Şöyle söyliyeyim 39 artı 5 de doğurmuştum 2 gün sonra kilosundan dolayı seseryan yaparım bebek gelmezse demişti doktorum. 39 artı 3 de nst ye girmiştim ve sıfır sancım çıkmıştı ertesi gün nişanım geldi sabah akşam sancı başladı bi sonraki güne de doğum yaptım 2 saatte filan doğurmuştum. Ama benim çatım müsaitti o önemli. 3800 doğurmak kesinlikle zor değil bence çatı müsaitse tabi. Benim sadece 2 dikiş atmıştı doktorum o da içerden. Allah hepimize böyle Doğum nasip etsin🙏

Şimdi mesaj attım haftam dolana kadar sancımı beklesem olur mu diye inşallah dönüş yapar çünkü yarın 7 de gidersem yatış yapılır ve herşey için geç olur artık
Canım nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun gerçekten odaklanma düşünme boşver akışına bırak vallahi üzerimden yük kalktı Bi rahatlık var ki sorma süreci bilmiyorum nolcak bilmiyorum nasıl olcak bilmiyorum saldım gitti

Kızlarrrrrr ben hala karar veremedim.Doğumu nerede yapacağıma.Devletteki Dr um yarın gün verecek.Doktoruma güveniyorum.Ama doğum sonrası ilgi alaka nasıl olacak kestiremiyorum.Çok süper falan diyor çevremdekiler ama benim süper anlayışımla onlarınki farklı sanki.İlk oğlumdaki özel hastaneden memnundum.2 bin lira doğum.Yarına karar vermem lazım.Yardim edin banaaaa🙏

Canım nasıl hayırlı olcaksa öyle olsun gerçekten odaklanma düşünme boşver akışına bırak vallahi üzerimden yük kalktı Bi rahatlık var ki sorma süreci bilmiyorum nolcak bilmiyorum nasıl olcak bilmiyorum saldım gitti
Konuştum dr la Dua edin yarın gidip yatış yapacağım inşallah çok yıpranmayacağım güzel hatırlayacağım bir gün olur 😔

Çift yumurtalar pek benzemiyorlarmış canım zaten öyle bekliyorduk ama kardeş kadar bile benzememeleri şaşırttı bizi 😄 @Shewolf15 neden hala gelmedi hikayesini anlatsa dinlesek sağlıkla büyüsün oğluşları 💕
Ben şişliği hiç sormadım açıkcası ödem olduğunu düşünmedim sanki karın kasları artık Doğuma hazırlanıp kendini saldı açılmaya başladım diye düşünmüştüm.. son haftalar vücut ne tepki vereceğini şaşırıyor canım hayırlısıyla sende doğurup yavrularını kucağına alır rahatlarsın inş 🙏🏼
Evet benim doktorum da en çok 2 kardeş kadar benzerler dedi, bakalım sürpriz yumurtadan ne çıkacak :KK200: :KK200:
Bebişlerle uğraşıyor ilk günler sancılı biliyorsun. Ay canım hiç sorma vücut ne yapacağını şaşırdı. Yarın 36+0 ım kontrolum var bakalım ne diyecek doktorum.
Evet. Oğluşlar doğdu :KK200::KK200::nazar::nazar:
Yine ateş😞,baş ağrısı
Kandaki enfeksiyon geçmeden düşmeyecek
Çok geçmiş olsun bir türlü atlatamadın ya, doğru düzgün dinlenemiyorsun da. Allah şifa versin

yemekten sonra kızı emzirdim altını değiştirdim uyuttum annemide yanına bıraktım dışarı çıktık eşimle 1 saat 🤣
yürüdük dondurma yedik döndük
anneme göre lohusaymışım çıkamazmışım
pehh
çok iyi geldi valla 🤣
Çok iyi yapmışsın valla zaten bana göre doğuranları lohusa depresyonuna sokanlar kadınlar.. sütün yok sütün geldi mi dışarı çıkma bebeği çıkarma aman kapını kapatma çok daaa şaaapmamak lazım yaa👍

Back
X