• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
hayırlı olsun canım. iğne büyük dert enox da bulunmuyormuş sanırım oksapar aldım bolca :) ona da kısa sürede alışıyorsun sanki daha da kolay yapıyorum gibi geliyor hatta şimdilerde.

birde iğne kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi?
Onceki hamileligimde dogumuma 1 hafta kala bıraktirmisti dr um.sonrasi cok stresliydi gunde 3 kere nst ye girip bebegin kalp atisini takip ettirmisti.38+4 de de dogum gerceklesti.herkesin saglikli,hayirli dogumlari olsun insallah.

hayırlı olsun canım. iğne büyük dert enox da bulunmuyormuş sanırım oksapar aldım bolca :) ona da kısa sürede alışıyorsun sanki daha da kolay yapıyorum gibi geliyor hatta şimdilerde.

birde iğne kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi?
doğumdan 2 hafta önceye kadar sanırım

Onceki hamileligimde dogumuma 1 hafta kala bıraktirmisti dr um.sonrasi cok stresliydi gunde 3 kere nst ye girip bebegin kalp atisini takip ettirmisti.38+4 de de dogum gerceklesti.herkesin saglikli,hayirli dogumlari olsun insallah.

doğumdan 2 hafta önceye kadar sanırım

kimisi 12 kimisi 20 haftaya kadar kullanıyormuş doktoruma ben pek memnun değilim bu iğne işlerinden dedim :) o da belki fayda ediyor belki fayda etmiyor bilmiyoruz 20. haftada bakarız bi dedi. sizde de öyle birşey var mı diye merak ettim.

kimisi 12 kimisi 20 haftaya kadar kullanıyormuş doktoruma ben pek memnun değilim bu iğne işlerinden dedim :) o da belki fayda ediyor belki fayda etmiyor bilmiyoruz 20. haftada bakarız bi dedi. sizde de öyle birşey var mı diye merak ettim.

şahsen ben bebeğimi 39. haftada kaybettım o yuzden rısk alamam eğer kesın pıhtılaşma tanısı koyulduysa kullanmanı tavsıye ederım

Hm değer biraz yuksek ,Amh diye bir test yaptırmanı önerdi mi dr
Yok hayır bu hormon ne demekki adetlerim çocukluğumdan beri çok düzenlidir gününü 1 gün şaşmaz menepoz değildir dimi doktorlardan aşırı bilgi alamıyorsun malesef oyüzden kafam çok karıştı

Benim doktorum da keseyi ve yolk sac'ı gösterdiğinde kese boş değildir değil mi demiştim, net bişey söyleyemeyiz şu an, bakacağız diye cevap vermişti. Ben de çok endişelenmiştim ama sonra kalp atışını da duydum, şimdi sekiz haftayı da bitirdik çok şükür, hiç olumsuz düşünmeyin, görünmemesi normal.
Inşallah bizde 1 hafta sonunda görürüz.benimki birde geç döllenme oldu galiba

Yok hayır bu hormon ne demekki adetlerim çocukluğumdan beri çok düzenlidir gününü 1 gün şaşmaz menepoz değildir dimi doktorlardan aşırı bilgi alamıyorsun malesef oyüzden kafam çok karıştı
Pardon yaşın kaç,yani bir an önce çocuk sahibi olmalısın demek çünkü fsh biraz yüksek çıkmış ,menopoz diyemeyiz tek bir tahlille

Kızlar bişey sorucam benim sat 17 ekimde başladı 17 ve 18 ekimde lekelenme şeklinde geldi 19unda söküldü. İki doktora gittim başta, biri sat 17 ekim damlalar sayılır dedi, biri 19 unda dedi söktüğü tarih önemli dedi, yani bugün ya 6+0 ya da 5+5, tıp bilim değil mi? Nasıl farklılıklar olabiliyo anlamıyorum. Sizin bilginiz var mı lekeler adet sayılıyo mu
Benim bir dr um lekeleri sayıyordu. Oyuzden bende hep lekelerden baz alıyorum son adet tarihimi

Benim doktorum da keseyi ve yolk sac'ı gösterdiğinde kese boş değildir değil mi demiştim, net bişey söyleyemeyiz şu an, bakacağız diye cevap vermişti. Ben de çok endişelenmiştim ama sonra kalp atışını da duydum, şimdi sekiz haftayı da bitirdik çok şükür, hiç olumsuz düşünmeyin, görünmemesi normal.
Merhaba bende kalp atisini göremeyenlerdenim 6 +6da göremedik siz kaç kaftalikken gördünüz acaba

Back