• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın herkese.. 2. 3. Kez anne olanlar hamilelik nasıl geciyor merak ediyorum. Ben hamile oldugumu surekli unutup kızımla evde parkta koşturmacalı zıplamalı oyunlar oynuyorum erken yorulunca hamile oldugumu hatırlıyorum. Is yerinde dersen aynı tempo devam ediyor. Ilkinde gercekten cok nazlıymısım bu gebelikte naza yer yok anlasılan. Bu arada ben sadece keseyi gordum bebegi ve kalp atişlarini gormedim cuma gunu gidicem dr. Dogumu temmuz bası olup benim gibi bebegini goremeyen var mı?
Aynı ben oğlumu hop kaldırp indryrm halbuki ki oğlumda bi poşeti yerden almış değilim :KK48:

Kahverengi lekelenmeler devam ediyor kızlar iğne oldum progestan da kullanıyorum Pazar gününden buyana. geçmiycek diye korkuyorum doktor da haftata ya çağırdı napsam sizce doktorum dan da pek memnun değilim başka bir doktora gitsemmi
Seyhancim bana bir daha akinti olursa direk gel dedi doktorum bir kez oldu bi daha olmadi ... bence görün sen doktoruna

Sizdeki kıpırdanmalar nasil canm cok mu hissediyorsunuz yoksa cok hafif mi simdi fıstık tanesi kadar oldukları için bendeki cok belli olan şekilde o yüzden tam emin degilim
Yok canım saniyelik bişey sol tarafıma doğru tam olarak 20. Haftalarda en net hareketlerini hissetmeye başlarız ama Budva değişik bı his sürekli olsa keşke :) büyüseler biraz daha

Sata göre hesaplama yapacaksın ,usg ölçümüne göre değil canım

ne yazıkki ben bu söylediğin gibi düşünmüyorum benim geç döllenme olmuş mesela Sat 22 eylül 9+4 olmam gerekiyor ama benim şu anda 8+2. farklılıklar olabiliyor döllenmede o yüzden sat yönlendirici fakat kesinliğinin olmadığını düşünüyorum.

Kahverengi lekelenmeler devam ediyor kızlar iğne oldum progestan da kullanıyorum Pazar gününden buyana. geçmiycek diye korkuyorum doktor da haftata ya çağırdı napsam sizce doktorum dan da pek memnun değilim başka bir doktora gitsemmi
tuvalet harici pek hareket etme canım bazı gebeliklrr riskli. Başka bir doktora daha gözük progesteron hormonu ölçüp bakarlar yeterli mi diye. Belki birdaha iğne yaparlar

Senin nasıldı canım durumun ?
benim tahmini doğum 22 temmuz görünüyor kac kere denedim profile ekleyemedim. seninle gunlerimiz yakin ve dun doktora gittim keseyi gördü bebeği göremedi. Cuma tekrar gel dedi. Senin de kese göründü bebek görünmedi di mi ?

benim tahmini doğum 22 temmuz görünüyor kac kere denedim profile ekleyemedim. seninle gunlerimiz yakin ve dun doktora gittim keseyi gördü bebeği göremedi. Cuma tekrar gel dedi. Senin de kese göründü bebek görünmedi di mi ?
Sizinkinde yolk sac varmıydı benim sormak aklıma gelmedi keske sorsaydım

benim moralim bozulunca ben de soramadim canim ama şey dedi : kese var burda altta bir şeyin tik tik atiyor olmasi lazim dedi. bugun baska bi doktora gidip soracağım özellikle
Benim de ayın 6sında randevum ama daha erken gıdebılırım cunku cok merak edıyorum

Back