Bende deFena bir sırt agrım var günlerdir. Sanki omurgamı ortadan ikiye ayırıyolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende deFena bir sırt agrım var günlerdir. Sanki omurgamı ortadan ikiye ayırıyolar
7+2 de karından gördüm bi kaç gün daha bekleyip gidebilirsinizMerhaba bende kalp atisini göremeyenlerdenim 6 +6da göremedik siz kaç kaftalikken gördünüz acaba
Naptın merak ettim nasılsın şimdi[/QUO
Evet canım şimdi geldim doktorumu değiştirdim herşeyi anlattı sıkıntı yok herşey normal dedi kendini yorma dedi lekeler sıkıntılıb değil dedi kese çok güzel dedi düşük tehlikesi yok dedi 7 aralıkta kalp seslerini duymak için kontrole çağırdı çok şükür şuan sıkıntı yok canım
İnsallah canım iyyiiz sukur. Sen nasılsın varmı bulantı sende deyoksun kaç gündür ay aman iyi olunda onlar bişey değil geçicek inşallah
Ben de öyle yaptım gebelik takvimini de ona göre yaptım, bana lekeleri saymak mantıklı geliyo aslındaBenim bir dr um lekeleri sayıyordu. Oyuzden bende hep lekelerden baz alıyorum son adet tarihimi
Yaşım 34 oldu. Klomeni doktora ısrarla yazdırdım kullanmasammı acabaPardon yaşın kaç,yani bir an önce çocuk sahibi olmalısın demek çünkü fsh biraz yüksek çıkmış ,menopoz diyemeyiz tek bir tahlille
Amh baktırmalısın ,klomen kullanmanda bir sakınca yok ama düzenli kontrole gitmelisin yumurta takibi içinYaşım 34 oldu. Klomeni doktora ısrarla yazdırdım kullanmasammı acaba
olmaz olur mu sürekli kusma atakları geçiriyorum ama şükür hissediyorum ya problem değilİnsallah canım iyyiiz sukur. Sen nasılsın varmı bulantı sende de
Benim geçen sene fshım 16 kusur çıktı o zaman çocuk düşünmüyoduk. Doktor bana tedavisiz olmaz tek şansın tüp bebek dedi. Ben de seneye denerim olursa olur olmazsa da zaten bir tane çocupumuz var Allah olmayanlara versin dedim, korunmayı bıraktık bu sene 3. Ay hamile kaldım çok şükür. Yaşım 31 bu sene. Belki ben sadece şanslıydım. Doktorunun tavsiyelerine uy yine deYaşım 34 oldu. Klomeni doktora ısrarla yazdırdım kullanmasammı acaba
Geç dollenme mi acaba sizin deMerhaba bende kalp atisini göremeyenlerdenim 6 +6da göremedik siz kaç kaftalikken gördünüz acaba
Hmm sen ayva yiyordun ya hamılelıkte ayva yediğinde bebişinin çenesinde gamze olurmus :)olmaz olur mu sürekli kusma atakları geçiriyorum ama şükür hissediyorum ya problem değil
Fsh değerinin yüksek olması yumurta rezervlerinin azalmaya başladığı anlamına geliyor çocuk istiyorsanız beklemeden tedaviye başlamanız en doğrusu olurYaşım 34 oldu. Klomeni doktora ısrarla yazdırdım kullanmasammı acaba
ayvadan da soğudum görmek istemiyorum artık evet gamzeli olur derler ama bilmiyorum çok merak ediyorum 18 gün kaldı kontrolüme zaman durdu akmıyo sankiHmm sen ayva yiyordun ya hamılelıkte ayva yediğinde bebişinin çenesinde gamze olurmus :)
4d ultrasona girmeyi düşünüyormusunayvadan da soğudum görmek istemiyorum artık evet gamzeli olur derler ama bilmiyorum çok merak ediyorum 18 gün kaldı kontrolüme zaman durdu akmıyo sanki
detaylı ultrasondan bahsediyosun sanırım tabiki en önemli şey o tek tek parmaklarını sayıyolar omurgasına midesine kalbine herşeyine bakıyolar ona çok var daha ama 19. haftadan sonra yapılıyor4d ultrasona girmeyi düşünüyormusun
gözün aydın inşallah sağlıkla duyarsın :)Kızlar doktordan geldim kesenin içinde embriyoyu gördük şükür. Kalp atısı için 2 hafta sonra gideceğim insallah.
11.haftadada gidiliyor diye okudum.saglıklı olurlar ınsallah .detaylı ultrasondan bahsediyosun sanırım tabiki en önemli şey o tek tek parmaklarını sayıyolar omurgasına midesine kalbine herşeyine bakıyolar ona çok var daha ama 19. haftadan sonra yapılıyor