• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Merhaba canlarım.Rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun.Her birimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah.Yazıların hepsini okuyamadım.Benim bulantılarım 2 gündür hafifledi çok şükür.Cuma günü Dr gideceğim.Karnımın altında batmalar oluyor.Oğlumda magnezyum kullanmıştım devamlı.Dr danışacağım.İnşaallah kalp atışlarını da duyarım miniğimin:dua:

Merhaba canlarım.Rahatsızlığı olanlara geçmiş olsun.Her birimiz bebeklerimizi sağlıkla alalım kucağımıza inşaallah.Yazıların hepsini okuyamadım.Benim bulantılarım 2 gündür hafifledi çok şükür.Cuma günü Dr gideceğim.Karnımın altında batmalar oluyor.Oğlumda magnezyum kullanmıştım devamlı.Dr danışacağım.İnşaallah kalp atışlarını da duyarım miniğimin:dua:
Ben kullanıyorum magnezyum evde vardı iyi geliyor cidden:)

Yolk sac plesanta olusana kadar bebeği beslemek için oluşan bir şey. Bu yuzden bebek olmasa olusmaz. Bebek vardır canım merak etme. Doktorun aksi bir şey mi söyledi
Ay bunu duyduğuma çok sevindim. Hayır doktorum olumsuz hiç birşeyden bahsetmedi. Haftaya salı gününe kontrol yazdı . Bebeği görürüz dedi. Ben evhamlanıyorrum sadece

Ay bunu duyduğuma çok sevindim. Hayır doktorum olumsuz hiç birşeyden bahsetmedi. Haftaya salı gününe kontrol yazdı . Bebeği görürüz dedi. Ben evhamlanıyorrum sadece
Yok yok evham yapma hiç haftaya bebeğini görürsün inşallah:)

Benim doktorum da keseyi ve yolk sac'ı gösterdiğinde kese boş değildir değil mi demiştim, net bişey söyleyemeyiz şu an, bakacağız diye cevap vermişti. Ben de çok endişelenmiştim ama sonra kalp atışını da duydum, şimdi sekiz haftayı da bitirdik çok şükür, hiç olumsuz düşünmeyin, görünmemesi normal.

Kızlar fsh yüksekmiş bana anlayan birisi bunu açıklarmı doktor nedemek istedi

Eklentiler

• 20181127_140618.jpg
    20181127_140618.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 39
geç döllenme dedi doktorum da hatta 2 gün geçtiğinde yaptığım testte negatif çıkmıştı. 8. günde yaptığımde direk pozitif çıktı:) artık büyüsün diye bekliyorum. haftası o kadar dert değil. iyi olsun bu sefer beni bırakmasın da.
Merhaba geç döllenmede kalp atısını ne zaman gördünüz

ne yazıkki ben bu söylediğin gibi düşünmüyorum benim geç döllenme olmuş mesela Sat 22 eylül 9+4 olmam gerekiyor ama benim şu anda 8+2. farklılıklar olabiliyor döllenmede o yüzden sat yönlendirici fakat kesinliğinin olmadığını düşünüyorum.
Geç döllenme olunca zTen doktor fazla farklılık varsa ona göre adet tarihini bir hafta ileri ayarlıyor kadın doğum bölümünde çalışmıştım bilgim çok,genelde sata göre hesaplanır

Geç döllenme olunca zTen doktor fazla farklılık varsa ona göre adet tarihini bir hafta ileri ayarlıyor kadın doğum bölümünde çalışmıştım bilgim çok,genelde sata göre hesaplanır
bende hastanelerde faturalandırma biriminde çalıştım 10 sene kadar az çok bende biliyorum da. ben kesin bir bilgi oluşturmadığını düşünüyorum sadece. ultrasonla sat uyumsuzluğu yaşandığında endişe etmemek gerek anlamında söyledim.

Yok canm benimde saniyelik birsey ama hissetme siddetini sormustum aslinda benimde sol tafimda saniyelik sanki icerden tık die bir baloncuk sanki değiyor ama cok hafif degil bariz anlayacak şekilde hissediyorum sizinde boyle mi merak ettim
Yok canım saniyelik bişey sol tarafıma doğru tam olarak 20. Haftalarda en net hareketlerini hissetmeye başlarız ama Budva değişik bı his sürekli olsa keşke :) büyüseler biraz daha

betahcg testine göre gittim ben 1500 olduğunda kese gördük 5000 civarında da kalp atışını duyduk. her sefer test yaptırmadım 2 günde 2 katı hesabıyla:) çok şükür şimdi 8+2 oldum.

Gunumuz ayni bebegi ne zaman gordun cnm ben cuma gidicem de gorunur di mi?

bende hastanelerde faturalandırma biriminde çalıştım 10 sene kadar az çok bende biliyorum da. ben kesin bir bilgi oluşturmadığını düşünüyorum sadece. ultrasonla sat uyumsuzluğu yaşandığında endişe etmemek gerek anlamında söyledim.
Dedim ya ancak bir hafta oynama olabiliyor o da geç döllenmeden dolayı :)

bende bugun doktora gıttımm ıkı hafta sonra kontrole çağırdı sıkı takip edilcem zaten daha fazla dursam kafayı sıyırırdım

bebeğimi gördüm 2 cm olmuş yavrucum gunuyle arasında 2 gun fark var 3 gundu 2 ye düşmüş buyudukçe faark da kapanıyor sanırım

progestronu fitil olarak verdı gunde 1 kez gece yatarken iğneyı bulamıyorum dedım clexanı enox kullan dedı yerıne

şimdilik bu kadar

bende bugun doktora gıttımm ıkı hafta sonra kontrole çağırdı sıkı takip edilcem zaten daha fazla dursam kafayı sıyırırdım

bebeğimi gördüm 2 cm olmuş yavrucum gunuyle arasında 2 gun fark var 3 gundu 2 ye düşmüş buyudukçe faark da kapanıyor sanırım

progestronu fitil olarak verdı gunde 1 kez gece yatarken iğneyı bulamıyorum dedım clexanı enox kullan dedı yerıne

şimdilik bu kadar
hayırlı olsun canım. iğne büyük dert enox da bulunmuyormuş sanırım oksapar aldım bolca :) ona da kısa sürede alışıyorsun sanki daha da kolay yapıyorum gibi geliyor hatta şimdilerde.

birde iğne kullanan arkadaşlara bi sorum olacak ne zamana kadar kullanacağınız ile ilgili doktorunuz bir şey söyledi mi?

Kizlar mrb.ben kalp atisi duydum karindan bakildim.simdi baska bi doktora gidicem.asagidan bakmaz degil mi karindan bakar gene?
Canim ben suana kadar 3 farkli doktora gittim hepsi de sagolsun alttan bakti:) bilmemle tarihine kadar alttan bakicaz dedi hepsi ama tarihi hatirlamiyorum:) en son dun gittim. Aman sikildim bu bulantilardan valla, 14. Hafta kesin gececeginin garantisini versinler banaaa:KK53:

Back