• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kese içindeki minik embriyom:))
AC2A3718-8274-4B6B-BAD3-023AD8FFAFF2.jpeg

Yerleşme lekenmesi dedi doktor hanım hiç korkma dedi
Kızım da baya olmustu benım de 9.hafta falandı. Kanama alanı yoktu ama kahverengi akıntı oldu. Pruluton iğne ve progestan kullandım.Kanama alanı olmadığı için doktorlarda bir neden bulamadı ama oluyormus oyle korkulacak bir şey değil

Insallah canim kendimi oyle frenliyebiliyorum:KK43: yoksa sictik:işsiz:
Al benden de o kadar meyveyle geçiştiriyorum onu bile zor yiyorum. Geçecek ikinci trimester döneminde diye kendimi avutuyorum:bicak: canım bu arada bebekleri görmüşsün darısı başıma inşallah sağlıkla :KK200:

Slm kızlar çok endişeli bi haldeyim ,
Son iki üç gündür hiç bi belirtim kalmadi diyebilirim, göğüs hassasiyeti,miğde bulantim , kasiklardaki ağrılar, baş dönmesi, halsizlik, uyku hali hep yok oldu. Birde oturup kalkarken kasıklarımda batmalar oluyordu bir kaç gündür onu da hissetmiyorum.cok korkuyorum bi sıkıntı vardır diye. Doktora gitmeye Cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyo. Bir daha ki kontrolüm haftaya perşembe ama okadar bekleyemeyeceğim .aklima hersey geliyor cok korkuyorum..sizce normal midir..
Boşuna endişe ediyor olabilirmiyim?
lutfen akıl verin

Slm kızlar çok endişeli bi haldeyim ,
Son iki üç gündür hiç bi belirtim kalmadi diyebilirim, göğüs hassasiyeti,miğde bulantim , kasiklardaki ağrılar, baş dönmesi, halsizlik, uyku hali hep yok oldu. Birde oturup kalkarken kasıklarımda batmalar oluyordu bir kaç gündür onu da hissetmiyorum.cok korkuyorum bi sıkıntı vardır diye. Doktora gitmeye Cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyo. Bir daha ki kontrolüm haftaya perşembe ama okadar bekleyemeyeceğim .aklima hersey geliyor cok korkuyorum..sizce normal midir..
Boşuna endişe ediyor olabilirmiyim?
lutfen akıl verin
ara ara kesilip ara ara başlar canım benimde mide bulantım birden kesildi ve tekrar başladı ama bi doktora git bence böyle stres yapmak daha kötü hem sana hem bebişine yazık git kurtul soru işaretinden Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştır hayırlı haber alırsın inşallah

o kadarda değil canım ya illaki plastik iyi bişey değil ama bunca sağlıklı doğum yapan insanlar dağ suyu kaynak suyu içmiyo sonuçta elimizden geldiğince doğal beslenelim tabiki ama o kadarda kasmamak lazım Rabbime emanet hepsi

Son düzenleyen: Moderatör:
ara ara kesilip ara ara başlar canım benimde mide bulantım birden kesildi ve tekrar başladı ama bi doktora git bence böyle stres yapmak daha kötü hem sana hem bebişine yazık git kurtul soru işaretinden Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştır hayırlı haber alırsın inşallah
Canım benim insallah.guzel dualarınıza çok ihtiyacım var.iyiki varsiniz.
Akşam eşim gelince acile giderim.insallah Rabbim korktuğumu yasatmaz

Midem hayattan sogutmus durumda artık beni.. öyle ki kontrole falan gidesim yok, iş yerinde vakit geçmiyor Allah'ım.. kizlaarr geçecek demi vakit :( doğacak kuzularimiz ve bitecek bu mide fırtınası

Midem hayattan sogutmus durumda artık beni.. öyle ki kontrole falan gidesim yok, iş yerinde vakit geçmiyor Allah'ım.. kizlaarr geçecek demi vakit :KK43: doğacak kuzularimiz ve bitecek bu mide fırtınası
Ben de ilk gebeliğimde öyleydim ve 18.haftad geçti. Şimdi ikinci gebeliği m 4.hftdn beri fenayım sürekli midem kötü kusuyorum enerjim sıfır

Geç dollenme mi acaba sizin de
Sanmıyorum ovulasyon testi kullandım adetin 14 15 yumurtlama gunumdu bize adetime 3 gün varken evde gebelik testiyle öğrendim bende saskinim hayırlısı artık pazartesi tekrar gideceğim içimi rahatlatmak için herkese soruyorum

Back