yok hayır 11. 14. haftada 2li tarama yapılıyo onun için gidicem bakalım inşallah hayırlısı11.haftadada gidiliyor diye okudum.saglıklı olurlar ınsallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok hayır 11. 14. haftada 2li tarama yapılıyo onun için gidicem bakalım inşallah hayırlısı11.haftadada gidiliyor diye okudum.saglıklı olurlar ınsallah .
Sağol canım insallahgözün aydın inşallah sağlıkla duyarsın :)
Kızım da baya olmustu benım de 9.hafta falandı. Kanama alanı yoktu ama kahverengi akıntı oldu. Pruluton iğne ve progestan kullandım.Kanama alanı olmadığı için doktorlarda bir neden bulamadı ama oluyormus oyle korkulacak bir şey değilYerleşme lekenmesi dedi doktor hanım hiç korkma dedi
Insallah canim kendimi oyle frenliyebiliyorum yoksa sictikSamira34 sagol canım inşallah geçip gidecek... işe dönmek istiyorum artık... çok bunaldım evde olmaktan...
lavitabellamk 14. Haftada kesin bitiyor demelerine benim de çok ihtiyacım var
Al benden de o kadar meyveyle geçiştiriyorum onu bile zor yiyorum. Geçecek ikinci trimester döneminde diye kendimi avutuyorum canım bu arada bebekleri görmüşsün darısı başıma inşallah sağlıklaInsallah canim kendimi oyle frenliyebiliyorum yoksa sictik
ara ara kesilip ara ara başlar canım benimde mide bulantım birden kesildi ve tekrar başladı ama bi doktora git bence böyle stres yapmak daha kötü hem sana hem bebişine yazık git kurtul soru işaretinden Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştır hayırlı haber alırsın inşallahSlm kızlar çok endişeli bi haldeyim ,
Son iki üç gündür hiç bi belirtim kalmadi diyebilirim, göğüs hassasiyeti,miğde bulantim , kasiklardaki ağrılar, baş dönmesi, halsizlik, uyku hali hep yok oldu. Birde oturup kalkarken kasıklarımda batmalar oluyordu bir kaç gündür onu da hissetmiyorum.cok korkuyorum bi sıkıntı vardır diye. Doktora gitmeye Cesaret edemiyorum ama içim içimi yiyo. Bir daha ki kontrolüm haftaya perşembe ama okadar bekleyemeyeceğim .aklima hersey geliyor cok korkuyorum..sizce normal midir..
Boşuna endişe ediyor olabilirmiyim?
lutfen akıl verin
Canım benim insallah.guzel dualarınıza çok ihtiyacım var.iyiki varsiniz.ara ara kesilip ara ara başlar canım benimde mide bulantım birden kesildi ve tekrar başladı ama bi doktora git bence böyle stres yapmak daha kötü hem sana hem bebişine yazık git kurtul soru işaretinden Allahın izniyle hiç bir şey olmamıştır hayırlı haber alırsın inşallah
İçini ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmazCanım benim insallah.guzel dualarınıza çok ihtiyacım var.iyiki varsiniz.
Akşam eşim gelince acile giderim.insallah Rabbim korktuğumu yasatmaz
Inşallah canım benim. Allahım onu esirgesin.İçini ferah tut canım Allahın izniyle bişey olmaz
Ben de ilk gebeliğimde öyleydim ve 18.haftad geçti. Şimdi ikinci gebeliği m 4.hftdn beri fenayım sürekli midem kötü kusuyorum enerjim sıfırMidem hayattan sogutmus durumda artık beni.. öyle ki kontrole falan gidesim yok, iş yerinde vakit geçmiyor Allah'ım.. kizlaarr geçecek demi vakit doğacak kuzularimiz ve bitecek bu mide fırtınası
Benim de oluyor zaman zaman ama yine öyle oldugunda doktora gittiğimizde iyiydi hic panık yapma rahat bir hamilelik geçecek belki de annesiCanım benim insallah.guzel dualarınıza çok ihtiyacım var.iyiki varsiniz.
Akşam eşim gelince acile giderim.insallah Rabbim korktuğumu yasatmaz
Sanmıyorum ovulasyon testi kullandım adetin 14 15 yumurtlama gunumdu bize adetime 3 gün varken evde gebelik testiyle öğrendim bende saskinim hayırlısı artık pazartesi tekrar gideceğim içimi rahatlatmak için herkese soruyorumGeç dollenme mi acaba sizin de