Valla kızlar ben de fenalardayım iki haftadır raporluydum bugün gittim bu haftaya da rapor aldım... hiç durmaz mı ya? Bulantı, istifra, kokular... herşey kokuyor sanki... hiçbir yiyesim yok... yarın 9 haftalık olucaz... 6. Haftadan beri sürekli böyle... üç hafta önce tartılmıştım 48 kiloydum bugün çıktım tartiya 46 olmuşum... çok yoruldum... bi arkadaş yazmış düşsün diye gözüne bakmistim diye... bir ara bende böyle düşünmeye başladım.... ama geçicek inşallah... beni en çok üzen ikizlerimle ilgilenemiyorum hiç... sürekli yatar haldeyim... çocuklar nerdeyse hiç görmüyorlar beni... ve hiçbir çözüm bulamadım doktorun verdiği ilaçların hiçbiri işe yaramadı
İnşallah biran önce geçer gider bulantısı olmayan canlar niye yok diye üzülmeyin lütfen... size okadar imreniyorum ki... şuan hayat benim için okadar zor geliyor ki... eşime diyorum su içmeyi özledim... bulantısı olmayanlar bizim yerimize de tadını çıkarın lütfen
Bazen yerleşme de geç olabiliyoAdetim düzenli ovulasyon testi kullandım aksine adet 14 15. Gün yumurtlamayi gördüm adetten 2 gün öncede evde gebelik testinde öğrendim bundan dolayi da korkuyorum biraz sorun mu var diye
yarın gidecektim sabredemedim 1 saat sonra gidecem canım.dün beta hcg 3092ydi inşallah görürüm.Benim değer 4.000 lerdeyken karından görünmedi
Sonucu yaz canım bence görürsünyarın gidecektim sabredemedim 1 saat sonra gidecem canım.dün beta hcg 3092ydi inşallah görürüm.
düne kadar düzenli oldu. Daha önce olumsuz olaylar yaşadım. bu sefer olmuştur inşallah.
Aynısını ben yaşadım cuma günü bugün kesenin yanındaki o kan dağılmıştı ama halen vardi kese buyuudukce dagilir ya da hafif bir akintin olabilir dedi aynen bana da iğne yaptı cuma günü o günden beri de progestan fitil kullanıyorum sabah akşam cumartesi tekrar kontrole çağırdı.. için rahat etsin yerleşme kanamasiymis bu gebelik ilerledikçe dağılırmış...Slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 çıktı hamilelik günüm dün kahverengi lekelenmem oldu demiştim .kesenin yanında bir karartı gördü burdan hafif bir kanama olmuş dedi iğne verdi hemen yaptırdım progestan verdi geceleri birtane içeceksin dedi haftaya kalp sesini duymaya gel dedi.Kesenin yanında gördüğü karartı kanama kafama takıldı ya geçmezse varmı sizde böyle olanlar geçtimi nasıl bir süreç izlediniz
Anladım canım zaten doktor 15 aralıkta gel dedi. o zaman zaten . haftam bitmiş olacak herşey belli olur dedi. ben sadece takıldığım bebeği göremedik. o yüzden aklıma takıldı.Bu arada senle aramizda bir gün var kalp atışı erken tatlim haftaya gidip baktım bence .. 6 inci hafta dedikleri tamamlanmis 6 inci haftadan bahsediyorum kalp atışı için
Cok şükür iyiyim bu ara biraz istahsiz birazda halsiz haldeyim son 1 haftadir. Yarın 8. Haftamızı tamamliyacagiz inşallah. Dularim seninle cnm.Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylenlavitabellamk solmez hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 N nisem12 Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.
Ağzına sağlık canımmm içim nasıl rahatladı allah senden razı olsun sağılıklı huzurlu bir gebelik geçirelim inşallah.peki canım o sürecde bel ağrın oldumu bende var çünküAklıma kötüyü getirme her gebelik farkli ben oglumdaki
Aynısını ben yaşadım cuma günü bugün kesenin yanındaki o kan dağılmıştı ama halen vardi kese buyuudukce dagilir ya da hafif bir akintin olabilir dedi aynen bana da iğne yaptı cuma günü o günden beri de progestan fitil kullanıyorum sabah akşam cumartesi tekrar kontrole çağırdı.. için rahat etsin yerleşme kanamasiymis bu gebelik ilerledikçe dağılırmış...
ben çukurambar koruya gidiyorum. Zahide küçük doktorum. çok memnunum.Ankara’da olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz? Benim canıma tak etti artık özel hastane bakıcam. Aldığım randevuyu gebe pol.değil jinekolojiye almışım sonuçlarıma bile bakmadılar. Burası zaten randevusuz hasta almıyor sabahın 6sında gitmediysek, randevu da asla istediğin zamana bulunamıyor. İlle de acilden mi giriş yapalım nedir
Âmin canım inşallahAllahım(
Aynı benim ilk gebeliğim. Allah yardımcın olsun insallah atlatırsın çabucak
Bel.agrim olmadi canim ne bel ne.kasik ağrım oldu..Ağzına sağlık canımmm içim nasıl rahatladı allah senden razı olsun sağılıklı huzurlu bir gebelik geçirelim inşallah.peki canım o sürecde bel ağrın oldumu bende var çünkü
Ciddi misin canım:) yasemin değil Yademim ama ilginç bakalım rüyan gerçek mi olacak:)))Canm normalde seni tanımam nickin bile hafızamda değildir ama ne hikmetse gece rüyamda seni gordum yani nickini mesaj atıyordun doktora gittim erkek bebekmis dedin bende baktim kim bu die nickin yasemindi.
Bakalim rüyam gerçek mi çıkacak: )
Ciddi misin canım:) yasemin değil Yademim ama ilginç bakalım rüyan gerçek mi olacak:)))
Hayırlısı canım sağlıkla kucağımıza alırız bebişleriYok zaten rüyada nick yademim klavyede yazarken oyle yazılmış mutlaka hatirlatirsin insallah benimde tuhafima gitti hani konusulmualuk paylasilmislik olsa aklimda kalmis diyecegim ama oda yok hayirlisi insallah : )
Canım peki kanaman nerenk di benim çamaşırıma gelmiyor peçeteyle bakınca görüyorum iğneden ve ilaçdan sonra keşildimi kanamaBel.agrim olmadi canim ne bel ne.kasik ağrım oldu..
Sen içini ferah tut gorumcemin kesesi kandan gözükmüyordu kızı 3.5 yaşında... Ben bugün çok rahatladım. . Yerleşme kanaması olduğunu duyunca ... zat3n düşük vs olsa beta hcg değeri olması gerektiği gibi artmazmis
Ben de kanama olmadi yani kan rengi gormedim hic sarıdan bir tik koyu tırnak ucu kadar bir kez peçeteyle geldi adet başlangıcında olan gibi .... bir daha da birsey olmadi ... O peçeteyle geldiği günü çamaşırımda da hafif bir renk vardı. .sonra devamı gelmedi hiçCanım peki kanaman nerenk di benim çamaşırıma gelmiyor peçeteyle bakınca görüyorum iğneden ve ilaçdan sonra keşildimi kanama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?