Aynen kuzum yaaaValla olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz rabbim sonumuzu hayretsin,:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum yaaaValla olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz rabbim sonumuzu hayretsin,:)
ay o mide kazıntısı bende de oluyor. dün resmen ağladım ya. sürekli midem boş gibi geçiştiriyorum bir yerden sonra sonra da üzülüyorum falan.merhabalar günaydın....mide yanması için gaviskon veriliyor ama benim ilk gebeligim ikiz olduğu için doktorum 3 ay icirmedi....en iyi çözüm süt arkadaşlar hayatta sevmezdim çok içtim sonrada doğuma kadar gaviskon içtim....
suan bende 3gun dur bulantilar ogurmeden kusmaya döndü 3 günde sabah akşam 2 kere oldu dün hep yattım yemekleri bütün işi esim yaptı kusmadim....bulanti oluyor.....bendede mide kazintisi çok var yaa hiç doymayacak gibi yiyorum eşimle kavga ediyoruz sırf bu sebepten ...bende çok sivilce çıkıyor kizlar siz dede varmi birde piskolojikmi bilmem çok cirkinlestim
merhaba kızlar bulantılar ne durumda benim maalesef iyice arttı sadece sabahları kusuyodum şimdi her öğün valla yaşama isteğim gitti çok fena benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydi ve 20.haftada geçmişti bu bari biraz daha erken geçse sizde durumlar nasıl
Bugün tam 6 haftalık oldum 3-4 gündür olan bulanti bugun kusmaya döndü ve artarak devam edecektir. Onceki gebelikte de 20+ haftalara kadar sürmüştü, ben de senin gibi daha kisa surmesini diliyorum çünkü artik tek degilim bakmakla yükümlü oldugum hareketli bir oğlum var Allah yardımcımız olsun
Benim karın kasik agrisindan başka hiç belirtim yok.mide bulantısı falan yok sadece iştahım açıldı. Hep hamile insanlar bulantidan şikayet edince allahım ne.olur benim olsun ben bulantiya herşeye raziyim derdim yeterki benimde bebeğim olsun .şimdi bulantim yok diye endişe ediyorum.
Belki daha erkendir .
Aile hekimine hepsini yaptırdım ben arayıp sorabilirsinizKizlar ilk istenen kan tahlillerini saglik ocagi yapiyor mu.hemogram tam kan sayimi kan grubu bunlari yapiyor ama toksoplazma rubella vs olan testleri de yapiyor mu saglik ocagi
Kesinlikle aktaran katı halde kakao alın eritip sürün ilk gebeliğimde kullandım @deeplonelinessHenüz erken ama başlamayı düşünüyorsan en iyi nemlendirici kakao yağı bilginize
İnşallah olmaz gerçekten çok köü. Sabahtan beri sakız çiğniyorum biraz işe yaradı gibi.İlk gebeliğimde Doğuma giderken mide ilacı içtiğimi hatırlıyorum yanma son ana kadar oldu, ikincinde iki hafta sürdü ve geçti çok rahat bir gebelikti, umarım buda geçer iki hafta da, yanma varsa en kötüsü o ve aylarca geçmiyor, neyseki şuan o yok
İnşallah erken geçer,Hiç çözüm yok galiba ama geçiyor merak etme
Ben 8+3teyim9.haftada olan yokmuuuu
Merhaba kızlar cuma gitmiştim doktora sıkıntılı oldu muayene bugün başka doktora gittim bu doktorda 5+6günlük dedi normalde 6+6 yim hem geride çıktı hemde kalp atışı başlamamış endişelenmeye başladım varmı benim gibi olan
Geç döllenme olabilir mi canım adetlerin düzensiz miydi?Merhaba kızlar cuma gitmiştim doktora sıkıntılı oldu muayene bugün başka doktora gittim bu doktorda 5+6günlük dedi normalde 6+6 yim hem geride çıktı hemde kalp atışı başlamamış endişelenmeye başladım varmı benim gibi olan
aaa süper çok sevindim o değerlerde kesenin göründüğünü bilmiyorudm. benim de doktor randevum yarın. ben de dün beta hcg verdim 3092ydi.Selam kızlar geçen cima yaşadıklarımı yazmıştım 387 olan cuma günkü beta hcg bugün 1187 olmus ve keseyi karından gördük
Bende nodül yok ama 4.88 çıktıBenim tam 2.5 nodülüm var ama bu zamana kadar ilac kullanmama gerek kalmadi tekrar tahlil isteyecegim bakalım
Sorma aynı problem bende de var.düşünmeden edemiyorum ya kalbi durduysa ya durursa diye hiç sağlıklı düşünceler değil ama endişe fazla özellikle sağlık problemlerin olduğundan bu korkumböyle şeyler okumaya ihtiyacımız var sanırım. kalp atışı duydum ama doktor çağırmadığı için sürekli endişe ya kalbi durursa, ya bişey olursa fark etmezsem. inşallah sağlıkla gelir hepimizi bebekleri.
dün beta hcg 3092ydi kızlar bugun gitsem kese görünür mü acaba
Görürsün o zaman sen de benim de içim rahatladı görünce minicik :) beta hcg 3092 ise bence görünür. . Benden artık beta hcg istemiycem dedi rahimde keseyi gorduk bundan sonra keseyi takip edicez dedi ...aaa süper çok sevindim o değerlerde kesenin göründüğünü bilmiyorudm. benim de doktor randevum yarın. ben de dün beta hcg verdim 3092ydi.