• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
Bende durum aynı makarnayı bile yiyemiyorum . Yemek düşündüğüm ana kusacak gibi oluyorum sadece meyve arada bir yağsız ekmekle kaşar tost yapıyorum bu canım geçer inşallah

Benimde iştahım çok açıktı şimdi aynısı bende de başladı hiç bir yemeği çekmiyor canım ne sebzesi ne eti.

Aynı ben de öyleyim bütün yemeklerden tiksindim. hamd olsun kusmam yok ama kahvaltıda sadece peynir ve çay ile besleniyorum başka bişey yemiyorum. YEmek düşünmek bile midemi bulandiriyor. Inşallah 3 aydan sonra tamamen herşey tersine döner.

Bende durum aynı makarnayı bile yiyemiyorum . Yemek düşündüğüm ana kusacak gibi oluyorum sadece meyve arada bir yağsız ekmekle kaşar tost yapıyorum bu canım geçer inşallah

Ay ayni surecteymisiz. Uzulsemmi Sevinsem mi bu duruma bilemedim. Bu da bi surec demek. 2. Cocuk olanlardan bu kisa sürede bitecek demelerini bekliyorum. Bulanti hissi rahatsiz edici.

öncelikle hayırlı olsun rabbim ol dedi oldu ...yoksa o kadar badireden çıkıp sana nasıl gelsin..ne güzel kalp atışında duymussun.. cok guzel herşey öyle düşün..ben daha kalp atışını duymadım kafamda elli soru var uyku tutmadı sırf bu yuzden
Umarım en kısa zamanda sende duyarsın kalp atışlarını canım :anneadayı::anneadayı:

Merhaba kızlar bende yeni öğrendim gebeligimi öğrenmeden önce iştahını açıktı sonrasında da devam etti ama şu iki gündür yemek görmek istemiyorum yemek yemeden de olur kahvaltımı yüzümü buzusturerek yedim ama midem bulanmiyor hiç bir belirti yok hamile değil gibiyim sanki bilemedim ya

Benim sizin tam tersiniz durmadan aklımda yemek yeme var :)
Çok sık acıkıyorum kahvaltıyı hazırlayama kadar elim ayağım titriyor resmen .Bende gün içinde yediğim yemeği bi daha yemek istemiyorum ve çok canım turşu istiyor. Zararı varmi acaba çok yemenin.

Merhaba kızlar bende yeni öğrendim gebeligimi öğrenmeden önce iştahını açıktı sonrasında da devam etti ama şu iki gündür yemek görmek istemiyorum yemek yemeden de olur kahvaltımı yüzümü buzusturerek yedim ama midem bulanmiyor hiç bir belirti yok hamile değil gibiyim sanki bilemedim ya
Bende de bulantı yok ama isteksizlik var

Benim sizin tam tersiniz durmadan aklımda yemek yeme var :)
Çok sık acıkıyorum kahvaltıyı hazırlayama kadar elim ayağım titriyor resmen .Bende gün içinde yediğim yemeği bi daha yemek istemiyorum ve çok canım turşu istiyor. Zararı varmi acaba çok yemenin.
Birkaç güne kdr Bnde öleydimm:)

Ankara’da olan arkadaşlar hangi hastanelere gidiyorsunuz? Benim canıma tak etti artık özel hastane bakıcam. Aldığım randevuyu gebe pol.değil jinekolojiye almışım sonuçlarıma bile bakmadılar. Burası zaten randevusuz hasta almıyor sabahın 6sında gitmediysek, randevu da asla istediğin zamana bulunamıyor. İlle de acilden mi giriş yapalım nedir
Bende çukurambar Fatma bolkan henüz gitmedim ama doktora vakit olmadı, bu hafta içi gideceğim

Ama doppler ile usg zaten aynı yöntem diye biliyorum ben?
Canım bende özellikle duymak istedigimi söyledim Dr yeni yapılan yayınlarda doplerin zararlı olduğu yönünde açıklamalar yapıldı o yüzden bu haftalarda özellikle çok tercih etmiyoruz dedi

Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
İlk 3 ay depolarımız dan gerrkli besini alır canım cidden elde değil bigun yediğim şey ertesi gün düşüncesi bile bulantı yapıyor 1.5 ay daha idare edelim çoğumuzun ki geçer sonra bol iştah gelsin kilolar modu

kızlar mrb hepinizin bebekleri sağlıcakla gelsin inşallah benim için dua edin lütfen reglime 1 hafta var sık idrara çıkıyorum göğsüm dokununca ağrıyor ve belim ağrıyor inşallah tutmuş olsun çatlıcam meraktan var mı belirtilerle hamile olan
Allah gonlgön göre versin inşallah güzel haber alirsin

Kızlar bu arada kasik bölgedeki hafif ağrılı sertliği sordum 1. Neden tabiki rahim büyümesi 2. Neden magnezyum eksikliği dedi biraz enfeksiyon var onun içinde yoğurt kefir onerdi

Günaydınlar. :KK200:
Kafam daha ayılmadan (isteksizlik moduna girmeden) guzel bi kahvalti yapip zorla vitamin protein kalsiyum aldirma yolunu seçmiş biri olarak hepinizi selamlıyorum. :KK71:
Istahim cok açık hiç birseyim yok diyenlere ayrica selam olsun. Masallah demeyi ihmal etmesinler:nazar:

Back