• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 çıktı hamilelik günüm dün kahverengi lekelenmem oldu demiştim .kesenin yanında bir karartı gördü burdan hafif bir kanama olmuş dedi iğne verdi hemen yaptırdım progestan verdi geceleri birtane içeceksin dedi haftaya kalp sesini duymaya gel dedi.Kesenin yanında gördüğü karartı kanama kafama takıldı ya geçmezse varmı sizde böyle olanlar geçtimi nasıl bir süreç izlediniz
Canm ben daha kötüsünü söyliyim, benim 6. Haftada bir kova kanamam, üzerine de kanama alanım oluştu 2 kesenin arasında. Hemen iğne+ progestana başlandı. Şuanda 9,5 haftadayım, bir sorunum yok çok şükür. O ara kanama olaylarını da araştırmıştım, her kanama demek düşük demek değil(çoğu sağlıklı gebelikte olabiliyor) ama bebek sağlıksızsa da ne yapsak durmaz. O yüzden içini ferah tut, yorulmamaya bak.

:anneadayı:
Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylen lavitabellamk lavitabellamk solmez solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 kubra5505 @nisem12 Synonyms Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.:anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Canım benim ben senin kalbinin temizliğine inanıyorum, hissediyorum. İnş sıkıntın neyse, onu da çözersin. Akşam da dua edicem senin için:nazar::KK200:
Ben aslındaiyiyim de, bu bulantılardan dolayı arada fıttırasım geliyor. Kızmak istiyorum ama kızıcak insan da bulamıyorum :) bütün suçlu bu içimizdeki yaramazlar:anneadayı:

Sabahtan beri kaç tane eczane ile görüştüm sayamadım artık hiç bir yerde clexane ya da enox yok :KK43: bı yerde oksapar buldum iki kutu peki o bitince ? Çok moralim bozuk bugün dokunsalar aglarim
Evet canim malesef bizde bulamamistik clexene alisinca oksapar biraz bna zor geldi dun ilk defa onu vurdum hem ignesi kalin hemde clexane gibi degil igneyi geri cekmekte cok zorlandim ama mecbur vurulcaz

kızlar mrb hepinizin bebekleri sağlıcakla gelsin inşallah benim için dua edin lütfen reglime 1 hafta var sık idrara çıkıyorum göğsüm dokununca ağrıyor ve belim ağrıyor inşallah tutmuş olsun çatlıcam meraktan var mı belirtilerle hamile olan

Hosgeldin cnm rabbim icindeki butun sıkıntılarıni alsin insallah skntin da neyse tez zamanda gidersin rabbim yar ve yardimcin olsun canim insallah bi an once feraha kavusursun
Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylen lavitabellamk lavitabellamk solmez solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 kubra5505 @nisem12 Synonyms Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.:anneadayı::KK200::KK200::KK200:[/QUOTE

Bende de bulantı yok ama belim çok ağrıyor ilk hamileliğimde 9 ay kusmuştum serumlarla beslendim resmen ama bunda bulantı yok ağrı çok

Canm ben daha kötüsünü söyliyim, benim 6. Haftada bir kova kanamam, üzerine de kanama alanım oluştu 2 kesenin arasında. Hemen iğne+ progestana başlandı. Şuanda 9,5 haftadayım, bir sorunum yok çok şükür. O ara kanama olaylarını da araştırmıştım, her kanama demek düşük demek değil(çoğu sağlıklı gebelikte olabiliyor) ama bebek sağlıksızsa da ne yapsak durmaz. O yüzden içini ferah tut, yorulmamaya bak.
Çok sağol canım inşallah benimde geçer

Slm kızlar bugün doktora gittim keseyi gördüm 5+5 çıktı hamilelik günüm dün kahverengi lekelenmem oldu demiştim .kesenin yanında bir karartı gördü burdan hafif bir kanama olmuş dedi iğne verdi hemen yaptırdım progestan verdi geceleri birtane içeceksin dedi haftaya kalp sesini duymaya gel dedi.Kesenin yanında gördüğü karartı kanama kafama takıldı ya geçmezse varmı sizde böyle olanlar geçtimi nasıl bir süreç izlediniz

Gecer canim icini ferah tut
Kizimda bi kanama alani bitip oburu baslamisti. Kesenin ıçinde de kanama alani olmustu.cok sukur kucagima aldim.
Inşallah sende saglicakla alırsın
Kendini yormamaya calis

Merhabalar canlarım.Bugun biraz iyiyim çok şükür.Sadece 2 defa bulantı oldu (Buna bile seviniyorum düşünün.) Veeeee günler sonra ilk defa yemek yapabildim çok mutluyum.Ve akşamdan beri hazır su içebildim.Umarim böyle gider.Dune kadarki son 1 haftam sürekli bulantı-kusma ile geçti.Ayva yiyorum belki de o iyi geldi bulantıya.Yazilari okuyamadım sınavlarım olunca @Meylen lavitabellamk lavitabellamk solmez solmez @hayalumut1719 H Hinctugba kubra5505 kubra5505 @nisem12 Synonyms Synonyms ......nickini hatırlayamadığım arkadaşlar nasılsınız?Nasıl gidiyor hamişlik.Umarim herşey yolundadır.Hepimiz Allaha emanet olalım.Yarin benim için önemli birgün.Bi sikintim var hamilelikle ilgili degil.O sikintimdan kurtulmak icin butun arkadaşlardan çok dua bekliyorum.:anneadayı::KK200::KK200::KK200:

Allah yardımcın olsun canim insallah sikintin ne ise gecer gider.
Bende bulanti hafif oluyor ama kusma yok
Kahverengi akintim oluyor progestan kullanıyorum. Ayin 5 inde kalp atisi icin gidecegim. Heyecanla bekliyorum

Merhaba arkadaşlar
Benim ilk gebeliğimde vardı
Dr gebeliği besleyen bir kist olduğunu söylemişti
Yavaş yavaşta küçülüp kayboldu
Muhtemelen seninkide öyledir
Bebiş büyüdükçe oda kaybolur gider inşaALLAH
Sağol canım insallah oyledir zor hamile kaldım ondan biraz endiselendim

Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
Benimde iştahım çok açıktı şimdi aynısı bende de başladı hiç bir yemeği çekmiyor canım ne sebzesi ne eti.

Hanimlar benimde hic yemek yiyesim yok. Yemek istedigim seylerde anca makarna. Saglikli yemekleri aklimdan geciriyorum belki canim ister diye hiçç. Bu hep boyle mi gidecek
Aynı ben de öyleyim bütün yemeklerden tiksindim. hamd olsun kusmam yok ama kahvaltıda sadece peynir ve çay ile besleniyorum başka bişey yemiyorum. YEmek düşünmek bile midemi bulandiriyor. Inşallah 3 aydan sonra tamamen herşey tersine döner.

Back