1187 iken karından göründü bugün .... cihazla da alakalı bence... eskiyse görünmeyebilirBenim de cuma hcg 3000 iken karindan gorunmedi kese. Alttan bakinca gorundu. Ama cok kucuk dedi. 10 gun sonra tekrar cagirdi.
Acaba diger arkadaslarin hcg kacken gorundu karindan?
hadi ya bugun belki 4000-5000 arası bişey olmustur benim. görünür mü bilemedim.Benim de cuma hcg 3000 iken karindan gorunmedi kese. Alttan bakinca gorundu. Ama cok kucuk dedi. 10 gun sonra tekrar cagirdi.
Ilk gebeligimde 6 inci haftada kalp atışını duyduk .. O yüzden bunda hiç acele etmiyorumkızlar merhaba,
bende buğün doktora gittim 7-8 mm keseyi gördük buğün sat'a göre 5+2 günlüğüz. ama bebeği göremedik. 2 hafta sonra gel hem bebeği hem kalp atışlarını hemde testlerini yapalım dedi. sizde bebeğin görülmemesi yada kesenin boyutu nasıl bilgi verir misiniz?
cihazın eski oldugunu düşünmüyorum iyi bir hastane.inşallah görürüm 4 buçuga randevu aldım.1187 iken karından göründü bugün .... cihazla da alakalı bence... eskiyse görünmeyebilir
acaba idrara sıkısık mıydınız?Benim de cuma hcg 3000 iken karindan gorunmedi kese. Alttan bakinca gorundu. Ama cok kucuk dedi. 10 gun sonra tekrar cagirdi.
ultrasondan mi bahsederken böyle dedi? Gerçi ben ona da girmiyorum pek ama böyle bir görüşü olan doktor ilk defa duydum.Dr
Dr çocuğa zarar verebildiğini mümkün olduğu kadar açmayı tercih etmediklerini soyledi
Evet. Umarim makinenin eskiligindendir. Bugun yine kan testi yaptirdim sonucu bekliyorum. Beklemek cok zoracaba idrara sıkısık mıydınız?
sende 6. haftaymışsın sen gördün mü bebeği ? kese boyutun nedir ?Ilk gebeligimde 6 inci haftada kalp atışını duyduk .. O yüzden bunda hiç acele etmiyorum
Icini ferah tut artış duz3nli olduysa görünür... değerin gayet güzel ben bu değerle karından gördüm düşün:)cihazın eski oldugunu düşünmüyorum iyi bir hastane.inşallah görürüm 4 buçuga randevu aldım.
Bugün gördüm ben bugün 5+1 deyim 21 ekim son adet tarihim ... Ama kese boyutunu bilmiyorum geçen cuma akıntıyla gittiğim için keseyi gördük tamam sormadım bile cumartesi tekrar gidicemsende 6. haftaymışsın sen gördün mü bebeği ? kese boyutun nedir ?
Bu arada senle aramizda bir gün var kalp atışı erken tatlim haftaya gidip baktım bence .. 6 inci hafta dedikleri tamamlanmis 6 inci haftadan bahsediyorum kalp atışı içinsende 6. haftaymışsın sen gördün mü bebeği ? kese boyutun nedir ?
biliyorum inşallah çok güzel yükselmştir.bize de haber ver canım.Evet. Umarim makinenin eskiligindendir. Bugun yine kan testi yaptirdim sonucu bekliyorum. Beklemek cok zor
düne kadar düzenli oldu. Daha önce olumsuz olaylar yaşadım. bu sefer olmuştur inşallah.Icini ferah tut artış duz3nli olduysa görünür... değerin gayet güzel ben bu değerle karından gördüm düşün:)
Kızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
merhaba kızlar bulantılar ne durumda benim maalesef iyice arttı sadece sabahları kusuyodum şimdi her öğün valla yaşama isteğim gitti çok fena benim bu ikinci gebeliğim ilkinde de böyleydi ve 20.haftada geçmişti bu bari biraz daha erken geçse sizde durumlar nasıl
ayneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnValla kızlar ben de fenalardayım iki haftadır raporluydum bugün gittim bu haftaya da rapor aldım... hiç durmaz mı ya? Bulantı, istifra, kokular... herşey kokuyor sanki... hiçbir yiyesim yok... yarın 9 haftalık olucaz... 6. Haftadan beri sürekli böyle... üç hafta önce tartılmıştım 48 kiloydum bugün çıktım tartiya 46 olmuşum... çok yoruldum... bi arkadaş yazmış düşsün diye gözüne bakmistim diye... bir ara bende böyle düşünmeye başladım.... ama geçicek inşallah... beni en çok üzen ikizlerimle ilgilenemiyorum hiç... sürekli yatar haldeyim... çocuklar nerdeyse hiç görmüyorlar beni... ve hiçbir çözüm bulamadım doktorun verdiği ilaçların hiçbiri işe yaramadı
İnşallah biran önce geçer gider bulantısı olmayan canlar niye yok diye üzülmeyin lütfen... size okadar imreniyorum ki... şuan hayat benim için okadar zor geliyor ki... eşime diyorum su içmeyi özledim... bulantısı olmayanlar bizim yerimize de tadını çıkarın lütfen
Tamam canım benımde ağrılarım oluyor bulantım yok :)Valla kızlar ben de fenalardayım iki haftadır raporluydum bugün gittim bu haftaya da rapor aldım... hiç durmaz mı ya? Bulantı, istifra, kokular... herşey kokuyor sanki... hiçbir yiyesim yok... yarın 9 haftalık olucaz... 6. Haftadan beri sürekli böyle... üç hafta önce tartılmıştım 48 kiloydum bugün çıktım tartiya 46 olmuşum... çok yoruldum... bi arkadaş yazmış düşsün diye gözüne bakmistim diye... bir ara bende böyle düşünmeye başladım.... ama geçicek inşallah... beni en çok üzen ikizlerimle ilgilenemiyorum hiç... sürekli yatar haldeyim... çocuklar nerdeyse hiç görmüyorlar beni... ve hiçbir çözüm bulamadım doktorun verdiği ilaçların hiçbiri işe yaramadı
İnşallah biran önce geçer gider bulantısı olmayan canlar niye yok diye üzülmeyin lütfen... size okadar imreniyorum ki... şuan hayat benim için okadar zor geliyor ki... eşime diyorum su içmeyi özledim... bulantısı olmayanlar bizim yerimize de tadını çıkarın lütfen
Karından baktı teşekkürler içimi rahatlattiniz birazİnşallah olmaz gerçekten çok köü. Sabahtan beri sakız çiğniyorum biraz işe yaradı gibi.
İnşallah erken geçer,
Ben 8+3teyim
ben kalp atışını 7+5te duydum. 5+6da gittiğimde gebelik kesesi bile 4mm'di, ki hasftasına göre çok küçüktü, 2 hafta sonraya çağırmıştı doktor, korkudan daha erken de gidememiştim zaten.
7+5'te gittiğimde de ultrasona göre 7+0 çıktı, doktor 1hafta-10 günlük farklar normal dedi. Senin de arada 1 hafta fark var canım bence normal. Alttan ultrasonla mı baktı karından mı baktı
Adetim düzenli ovulasyon testi kullandım aksine adet 14 15. Gün yumurtlamayi gördüm adetten 2 gün öncede evde gebelik testinde öğrendim bundan dolayi da korkuyorum biraz sorun mu var diyeGeç döllenme olabilir mi canım adetlerin düzensiz miydi?
Tamam canım benımde ağrılarım oluyor bulantım yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?