- 8 Kasım 2016
- 2.873
- 4.449
- 133
Valla olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz rabbim sonumuzu hayretsin,:)Benim de 5+5 bulantı falan yok ben de belki erkendir diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz rabbim sonumuzu hayretsin,:)Benim de 5+5 bulantı falan yok ben de belki erkendir diyorum
insallahhhh ikiz erkek kuzularım var ali&ömer şimdi zeyneb olsun isterim mucizem çünkü nice çocuğun olmaz diyen doktorlara inat . ...tabi hep hayirlisini isterim allahtanKız geliyor desene
Hayırlı olsun. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çok azalıyor. Benim bir arkadaşım 3 ay şakır şakır kanama yaşadı. Şuan 5 yaşında kızı var. Allah ol derse hersey olur.Merhaba kızlar bende anne olacağımı yeni öğrendim. 8ekimde son adetimi oldum ama bir sonraki adet dönemimden önce yani 28 ekimde kanamam oldu 3gün boyunca neredeyse normal adet yoğunluğunda. Daha önce doktora gitmiştim ve enfeksiyon nedeni ile fitil vermişti onu kullandım ve 7 gün boyunca kahverengi leke geldi yani 10 gün boyunca kanamam oldu bende adet oldum sandım. Cuma günü doktora gittim adet günüm 3gün geçmişti belki çıkar umuduyla gittim *** süpriz 6 hafta 3günlük hamilesiniz dedi hatta kalp atışını bile dinledik. Doktorum hamilelik taraması için tahlil yaptırmamı istedi tahlil sonuçlarım temiz ama idrar tahlilimde enfeksiyon çıktı. Dünyam başıma yıkıldı düşük riskiniz olabilir dedi bir sürü ilaç verdi
Pruluton (düşük iğnesiymiş haftada 1)
İnfex 200 mg (antibiyotik sabah akşam)
Üromisin saşe (3gün ara ile toz halinde)
Crinone (progesteron)
Tabi bunların yanında folik asit. Bu kadar ilaç kullanmak beni çok tedirgin ediyor. Ne midem bulanıyordu nede kasık agrım vardı. Ama dünden beri sol kasığımda sancı oluyor. Psikolojik demek istiyorum ama çok tedirginim. Enfeksiyon da düşük riskini artırıyormuş lütfen yardım edin ne yapmalıyım. Her gün doktora gidip kalp atışlarını dinlememek için kendimi zor tutuyorum
Tsh gebelikde 2-2.5 olması lazımmış ben hormon hapına başladımAllah yardımcınız olsun, saglik ocaginda yaptirdim tsh sinirda, bir de idrarda epitel hücreleri var persembe doktora gidecegim tekrar bakalim ne diyecek.
Dr çocuğa zarar verebildiğini mümkün olduğu kadar açmayı tercih etmediklerini soylediKalp atışını duymayı çok isteyenler doppler cihazı da alabilirsiniz bir 150-200 tl'den başlıyor iyi olanların fiyatları (ama daha ucuzları da var) alıp istediğiniz zaman kalbini dinleyebilirsiniz :) Yani ben hiç kullanmadım ama bir forumda okumuştum bazı kullananların yorumlarını. Onu da insan süreki açıp açıp dinlemek ister bağımlılık yapar bence ama imkanı olan ve çok isteyen düşünebilir.
Benim tam 2.5 nodülüm var ama bu zamana kadar ilac kullanmama gerek kalmadi tekrar tahlil isteyecegim bakalımTsh gebelikde 2-2.5 olması lazımmış ben hormon hapına başladım
Hosgeldin ikinci bebekleri olanlar çoğalıyorMerhaba bende aranıza yeni katıldım rabbimde nasip ederse 20 temmuzda 2. Çocuğumu kuçağımı alıcam
hoşgeldinMerhaba bende aranıza yeni katıldım rabbimde nasip ederse 20 temmuzda 2. Çocuğumu kuçağımı alıcam
allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatliHoşbuldum arkadaşlar
Hiç çözüm yok galiba ama geçiyor merak etmeKızlar günaydın. Nolucak bu mide sorunları. Bulantısı, yanması, kazınması. Nasıl çözüm buluyorsunuz? Mahvoldum geçen hafta azalmıştı bulantılarım yine başladı. Geceleri artık rutine bağladım bi tuvalete kalkıyorum, bi mutfağa gidip bi şey yiyorum mide kazınmasını bastırsın diye, yediğim şey bulantı olarak geri geliyor. Hele mide yanması, açlık tokluk fark etmiyor. Sakız çiğnemek iyi geliyormuş, sakız çiğnemeye başladım bakalım hiç de sevmem ama inşallah iyi gelir. Halsizliğim de cabası, bayılıcam masa başında
böyle şeyler okumaya ihtiyacımız var sanırım. kalp atışı duydum ama doktor çağırmadığı için sürekli endişe ya kalbi durursa, ya bişey olursa fark etmezsem. inşallah sağlıkla gelir hepimizi bebekleri.Hayırlı olsun. Kalp atışı duyulduktan sonra düşük riski çok azalıyor. Benim bir arkadaşım 3 ay şakır şakır kanama yaşadı. Şuan 5 yaşında kızı var. Allah ol derse hersey olur.
Amin inşallah hepimiz birlikte alırızallah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sağlıklı sıhhatli
evet yapılıyor sağlık ocağındaKizlar ilk istenen kan tahlillerini saglik ocagi yapiyor mu.hemogram tam kan sayimi kan grubu bunlari yapiyor ama toksoplazma rubella vs olan testleri de yapiyor mu saglik ocagi
Bizim saglik ocagi idrar testi bile yapmiyor insallah bunu yaparlarevet yapılıyor sağlık ocağında