Bnm doktorda mi bi sknti var o zmn ayin 3unde arastirma hastanesine gidicem o zmn bide o doktora sorayim bariHadi ya ben hamile kalmadan başladım zaten başladığım ay hamıle kaldım. Öncesinde raporuz alıyordum hamile kalınca ben söylemeden doktor kendisi çıkardı verdi. Özel hastane.
Alla allahh bnm doktor nie boyle bisey yapti ki acaba bn baska doktora dha kontrole gidicem o doktora sorayim bari yazik gunah yani o kdr para veriyoruz bideKIZ NASI ZOR BU İLAÇLARI YAZAN SEKRETER KADIN TROMBOFILI PANELI İĞNEYİ GEBELIK SONUNA KULLANABILIR DIYE BISI YAZDI SISTEME KAYDETTI ECZACI RAPOR ONAYLANMIS DEDI COK BASITTI
BENİM GİTTİĞİM ÖZEL HASTANEDE DEĞİL ÖZEL DOKTOR MUAYENEHANE RAPOR ÇIKARTTIRALIM DEDI DEVLETTE DOKTORUN BIRINI ARADI GITTIM 5 DK DA YAPTILAR DEDIGIM GIBIAlla allahh bnm doktor nie boyle bisey yapti ki acaba bn baska doktora dha kontrole gidicem o doktora sorayim bari yazik gunah yani o kdr para veriyoruz bide
Para yine veriyoruz tek fark daha fazla kutu alabiliyoruz. Raporsuz sadece bir kutu veriliyor.Alla allahh bnm doktor nie boyle bisey yapti ki acaba bn baska doktora dha kontrole gidicem o doktora sorayim bari yazik gunah yani o kdr para veriyoruz bide
Benim doktorum hemotoloji bolumune gtmem gerektigini orda heyetten gecmem gerektigini raporun oyle cikacagini soyledi ki o da cok zor dedi imkansiz gibi birsey dedi
Anladim cabim insallah ayni sorunlari bir daha yasamazsiniz hepimize saglikli gebeliklerHayir guzelim pihtilasma sorunu olan kişiler kullaniyor sadce bunu ogrenmek icinde doktorlar pihtilasmaya bakiyor tahlillerde ama bi cogumuzin onceden düşükleri oldugu icin genetik testlerimiz yapildi ve onceden tedbirliydik yani kese gorur gormez de ignelere basladik
Raporla dha uyguna aliyorsun die bliyorum canim ben 2 kutuya 85 lira para verdim bi arkadas ilaclariyla birlikte 9 kutuya 160 lira civati birsey ödemişPara yine veriyoruz tek fark daha fazla kutu alabiliyoruz. Raporsuz sadece bir kutu veriliyor.
Amon canim insallah rabbim kimseye yasatmasinAnladim cabim insallah ayni sorunlari bir daha yasamazsiniz hepimize saglikli gebelikler
Yok canım,,, inan doktoruma söylememiştim bile adam kendisi verdi. Ben hiç uğraşmadımBenim doktorum hemotoloji bolumune gtmem gerektigini orda heyetten gecmem gerektigini raporun oyle cikacagini soyledi ki o da cok zor dedi imkansiz gibi birsey dedi
Var canim evimin yani saglik ocagi allahtan o konuda sansliyim ama su rapor isine cok taktim gercekten bn onu tekrar bi araştırayım
Ozel hastanelerden de iste bu yuzden nefret ediyorum belkide rapor cikarttirmadigi hastalardan bi geliri mi oluyor yada ne bileyim kesin bir cikari varki rapor cikarttirmiyor insanlarda blmiyor istediği gibi yonlendiriypr bn bunu araştırıcam canim mutlakaYok canım,,, inan doktoruma söylememiştim bile adam kendisi verdi. Ben hiç uğraşmadım
Valla bnde anlamadim cins bu doktorlarin hepsi yaaa suan cok sinir oldumYUH DAAHA NELER SANKI BAŞKA RAPOR ALIYON TÖBE YARABBIM ÖYLE OLRSA ZOR EVT
85 mi biz bir kutuya 20 veriyorduk. Şimdi 9 kutuya 170-180 civarı verdi eşim. Enox 4000 benim. Rapor dedipim gibi sadece fazla kutu almamızı sağladıRaporla dha uyguna aliyorsun die bliyorum canim ben 2 kutuya 85 lira para verdim bi arkadas ilaclariyla birlikte 9 kutuya 160 lira civati birsey ödemiş
Benimde özel hastane. Hatta özelde çıkmaz devletten çıkartılacak demişler daha biz doktora bunu sormadan çıkarttı verdiOzel hastanelerden de iste bu yuzden nefret ediyorum belkide rapor cikarttirmadigi hastalardan bi geliri mi oluyor yada ne bileyim kesin bir cikari varki rapor cikarttirmiyor insanlarda blmiyor istediği gibi yonlendiriypr bn bunu araştırıcam canim mutlaka
Evet cnm ben 1 kutuya raporsuz receteyle 85 lira verdim clexane onlsr bitti smdide oksapara da 55 lira verdim 2 kutuya85 mi biz bir kutuya 20 veriyorduk. Şimdi 9 kutuya 170-180 civarı verdi eşim. Enox 4000 benim. Rapor dedipim gibi sadece fazla kutu almamızı sağladı
Ekstra bisi yapmadım dr yazarken rapor cikaricak misiniz dedim kizlar ayarlar dedi. Kizlar da ne yapti bilmiyorum hastanenin karsisindaki eczaneden aldim biz ayarlariz rapor isini abla dediler sıkıntı yasamadim.Doktor rapor cikarttirmasi cok ugrastiriyor dedi biseyler anlatti ama cokta anlamadim raporu nasil cikarttirdin canim sen
Hmm markalar farklı olunca fiyat değişmiş demek ki. Enox sosyal güvencesiz 120 filandı emekli sandığından 20 lira ödüyoruz.Evet cnm ben 1 kutuya raporsuz receteyle 85 lira verdim clexane onlsr bitti smdide oksapara da 55 lira verdim 2 kutuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?