• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
HADİ YA BENDE NE ALCAM KARARSIZIM HİÇ BİLMIYORUM BAKALIM DOKTORA SORUCAM BULAMAZLARSA
Aynn doktora sormak gerek ilac degisikligini ama bnce zaten hepsi ayni es degerdedir sadece marka farki vardir ona gorede fiyat degisiyor bn clexane 2 kutusunu 85 e aldim oksaparin 2 kutusunu 50ye

Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var
Canım Çatlatma iğnesinin 12.günü tıpkı adetimin habercisi olan açık kahverengi akıntı geldi. Bu şekilde akıntı geldiğinde en geç ertesi gün adet olurdum. İdrarda pozitif çıkmıştı ama ooakıntıyı görünce kimyasal geçiriyorum sandım ama hamileliğim hala devam ediyor belki yerleşme dedikleri şey buydu daha önce 4 defa hamile kaldım hiçbirinde görmedim. Korkma belki seninde yerleşiyordur.

Ben denedim hepsini malesef su dolar olaylari yuzunden yurt disindan getirtilmiyormus uzun bi surede gelmiycekmis abartmıyorum 12 tane eczaneye gittim ben cunku bnm ignemin ucu kalin degildi ondan dolayi cok memlundum bi kac tanesinin ucu kalin die duydugumdan degistirmek istemedim bi umut bulurum dedim ama malesef:KK42::KK42: :kızgın:
Igne bende bulamayanlardanim. Ilk igneler biraz zor geldi ama şimdi daha kolay gibi geliyor oksapar. Morluk iz daha az yapio gibi geldi. Ya da ben alistim bilmiyorum artık.

Canım Çatlatma iğnesinin 12.günü tıpkı adetimin habercisi olan açık kahverengi akıntı geldi. Bu şekilde akıntı geldiğinde en geç ertesi gün adet olurdum. İdrarda pozitif çıkmıştı ama ooakıntıyı görünce kimyasal geçiriyorum sandım ama hamileliğim hala devam ediyor belki yerleşme dedikleri şey buydu daha önce 4 defa hamile kaldım hiçbirinde görmedim. Korkma belki seninde yerleşiyordur.
Doktor yerleşme akıntısı dedi tahlil sonucumu görünce ... zaten bi daha akinti olmadi ... Ama korktum yani

Bu iğneleri size ikiz beklediğiniz için mi yazıyorlar ya da iğneler ne işe yarıyor ben konuyu kaçırdım galiba ?
Ykk canim ben tekiz hamileyim :) bnm 2 dusugum oldu sebebi lan pihtilasmasi cikti ondan dolayi kan sulandirici kullaniyorum diger arkadaslarda bu sebepten dolayi kullaniyor o igneyi

Bu iğneleri size ikiz beklediğiniz için mi yazıyorlar ya da iğneler ne işe yarıyor ben konuyu kaçırdım galiba ?
Benim ikiz ama bir düşük bir erken doğum iki kimyasal olunca verildi. İki genimde çok az miktarda pıhtılaşma çıktı. Önlem amaçlı hem çocuk aspirin hem iğne kullanıyorum

Ayy insallah bnde alisirim tam birine alistim morartmamaya smdi baskasina gectim :KK43:
Ignegi hızlıca cekmek gerekiyor. Bi onu ayarlamak gerekiyor onun dışında ekstra bisey yok ilk once zorlandim gibi ama 9 kutu elimde var artik :) igne icinde rapor cikrttirin ben 9 kutu aldim birde başka ilclarda vrdi 165 tl verdim toplam.

Back