• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var
Rabbim yavrunu sana bagislasin, saglikla annesine tutunsun ins.

Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var
Geçmiş olsun yerleşme olabilir drunuzunda dediği gibi. İnşallah tekrarı yaşanmaz

REÇETEYE YAZMIYOLARMI NEDEN PARAYLA ALIYOSUN ANLAMADIM KI
Receteyle aliorum zaten ama doktor fazla yazmisti 1 kutu bulmustum o da isime yaramazdi hemen bitiyor die receteyi 1 kutu icin kullanmak istemedim eger fark yoksa parayla alim dedim ama arada cok ucuk bi fiyat farki cikti malesef o yuzden bende receteyle aldim

Ignegi hızlıca cekmek gerekiyor. Bi onu ayarlamak gerekiyor onun dışında ekstra bisey yok ilk once zorlandim gibi ama 9 kutu elimde var artik :) igne icinde rapor cikrttirin ben 9 kutu aldim birde başka ilclarda vrdi 165 tl verdim toplam.
Doktor rapor cikarttirmasi cok ugrastiriyor dedi biseyler anlatti ama cokta anlamadim raporu nasil cikarttirdin canim sen

Inşallah dün bir kez oldu çok azdı ama korktum ... bugün yok ama insan tedirgin oluyor ister istemez .. Pazartesi umarım güzel sonuçlar aliriz
Ben oğlumda adetten 5 gün önce tam yerleşme lekesi yaşadım bir gün boyunca bunda birsey olmadi o belli olmuyor.
Progesteron değerinize bakıldı mi acaba?

Anladim canim herkesin kullanmasi gerekiyor mu peki
Hayir guzelim pihtilasma sorunu olan kişiler kullaniyor sadce bunu ogrenmek icinde doktorlar pihtilasmaya bakiyor tahlillerde ama bi cogumuzin onceden düşükleri oldugu icin genetik testlerimiz yapildi ve onceden tedbirliydik yani kese gorur gormez de ignelere basladik

Receteyle aliorum zaten ama doktor fazla yazmisti 1 kutu bulmustum o da isime yaramazdi hemen bitiyor die receteyi 1 kutu icin kullanmak istemedim eger fark yoksa parayla alim dedim ama arada cok ucuk bi fiyat farki cikti malesef o yuzden bende receteyle aldim
RAPOR CIKARTTIN MI BEN CIKARDIM ARTIK FAZLA YAZDIRABILIYORUM

Doktor rapor cikarttirmasi cok ugrastiriyor dedi biseyler anlatti ama cokta anlamadim raporu nasil cikarttirdin canim sen
Hadi ya ben hamile kalmadan başladım zaten başladığım ay hamıle kaldım. Öncesinde raporuz alıyordum hamile kalınca ben söylemeden doktor kendisi çıkardı verdi. Özel hastane.

KIZ NASI ZOR BU İLAÇLARI YAZAN SEKRETER KADIN TROMBOFILI PANELI İĞNEYİ GEBELIK SONUNA KULLANABILIR DIYE BISI YAZDI SISTEME KAYDETTI ECZACI RAPOR ONAYLANMIS DEDI COK BASITTI

Back