2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Lokman Hekim bende düşünüyorum ama bir süre devlette takip olup sonra geçmek niyetindeyim ama kaç haftaya kadar alıyorlar bilmiyorum akropol var aklımda ama görüşmeden hala
.
lokman hekimde hangi doktoru düşünüyorsun duyduğun biri var mı. Ben istiyorumki girdiğimde ilgilensin aklımda takılanları cevaplası. Bebişi gösterirken herşeyi anlatsın. Çünkü d.bakırdayken ilk çocuğumun doktoru öyle iyiydiki biz sormadan ne var ne yok anlatırdı kafamızda hiç soru işareti kalmazdı.

Kızlar yine çamaşırımı ıslatacak kadar akıntı başladı bacağım çekiliyor kaşık ağrım var
Uzulme bnmde oyle bazen altima mi kacirdim diye supheleniyorum sen hesap et benim kati ve beyaz akıntı progestan la alakali alttan aldigim icin gun icinde fazlasini disa atiyor ilac sende kullaniyorsan ondan olablr

Evet canim uretim skntisi varmis bnde bulamadim doktoruma bilgi verdim es deger bi igne ismi soyledi onu aldim bende

Evet canim uretim skntisi varmis bnde bulamadim doktoruma bilgi verdim es deger bi igne ismi soyledi onu aldim bende

Eş değer hangisi? Ben enox kullandım onu bulmakta da sıkıntı çekiyoruz. Doktor 9 kutu yazdı 2 kutu aldık.

Dr Pakize hem orda epeydir var diye biliyorum Detaylı araştırmadim evime yakın olduğundan düşünüyorum kızımı arada çocuk Dr götürüyoruz oraya genel olarakta memnunuz hastaneden

Eş değer hangisi? Ben enox kullandım onu bulmakta da sıkıntı çekiyoruz. Doktor 9 kutu yazdı 2 kutu aldık.
Ben oscopar miydi ne onu aldim cunku eczaci enoxda da ayni sikinti cikmaya basladi dedi bnde bi dha degistirmemek icin onu aldim ki doktorum da ya enox al yada oscopar demişti

Bende şikayet etmedim bilginize :))

Muhtemelen fotoğraf paylaştığiniz için ceza aldınız.

Kızlar selam dün kabus gibi bir gün geçirdim akşam üstü tam isten çıkarken kavobaya girdim sarıdan bir tik koyu bir akıntı olmuş kilodum tırnak ucu kadar da peçeteye geldi ... beni bir telaş sardı oğlumda böyle olmamıştı... dedim düşürüyorum heralde doktora gittim hemen karından ultrasonla.bakti küçük olduğu için göremedi hafif bir sivi birikintisi var dedi ... beta hcg bakıcaz eğer değerim düşmüşse ya da yeteri kadar yukselmiuorsa düşük oluyor olabilir kendini uzm3 dedi bu arada hiç ağrım siizn yok lan tahlili verdim ... 19 kasım da 70.67 udi değerim 23 inde 280 olmasını bekleriz en az sağlıklı gebelikte dedi sonucum 387 cikti harika dedi doktor yerleşme akıntısı bu dedi ... Pazartesi tekrar gidicem kan verip ... progestan verdi .. bugün de doğum günün.. isten ciktim o arabayı ağlaya ağlaya kullandim gece karanlığında eşim de yoldaydı ona söylemedim kayinvalidem evden aldim iki gözü yaşlı allah korudu .... oğlumda okuldaydı arkadaşım aldı ... bana dua edin çok ihtiyacım var

Canım hastane karşısındaki eczanelere gidersen eger
Onlar tedarikçi firmalardan getirtiyor
Ben denedim hepsini malesef su dolar olaylari yuzunden yurt disindan getirtilmiyormus uzun bi surede gelmiycekmis abartmıyorum 12 tane eczaneye gittim ben cunku bnm ignemin ucu kalin degildi ondan dolayi cok memlundum bi kac tanesinin ucu kalin die duydugumdan degistirmek istemedim bi umut bulurum dedim ama malesef

Gecmis olsun canim buna sukur rabbim ayni korkuyu yasatmasin insallah ama merak etme kanaman yada kahverengi akintin cok yogun olmadigi surece korkma

İĞNE KONUSUNDA BENDE AYNI SIKINTIDAYIM CLEXAN 0.4 YAZDI DOKTOR 3 KUTU 1 TANE KUTU BULDUK GERİSİNİ ARAŞTIRIYO ECZACI İNŞALLAH BULUR BULAMAZSA NE YAPCAM HIC BILMIYORUM İĞNENİN KUTU FIYATI 146 LIRYMIS DUYUNCA COK SASIRDIM

Evet canim bnde 1 kutu bulabldim receteyi ziyan etmim dedim parayla alim 146 lira dedi tm dedim sagolun oscopara 2 kutusuna 50 lira verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…