• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Oğlum şu an 44 aylık.Kardesi doğduğunda 4 yaş 4 aylık olacak inşaallah.Çocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum.Devamli okuyorum cocuk gelisimi kitaplarini.Oglum sakin sevgi dolu bi çocuk maşaallah.Kiskanclik olursa basedebilecegimizi umuyorum.O günler gelsin inşallah yöntemlerimizi buradan paylaşırız.:KK54:
Ne güzel maşallah benim oğlum 2015 ocak doğumlu doğum olduğunda tam 4,5 yaşında olacak ve ben de çocuk gelişimi okuyorum :)

Kızlar benim bugün hiç belirtim olmadı kasık ağrısı göğüs ağrısı gibi..midem zaten hiç bulanmıyordu .birden kesilmesi normal mı acaba
İki gündür bende de öyle bulantılarım galan hafifledi. Annem Arada iyilik halleri olur sürekli böyle olmak zorunda değil diye içimi rahatlatıyor

Kizlar selam, komik bisi solicem dun aksamdan beri siteye girisimim kural ihlali gerekcesiyle engellenmisti:) simdi acilmis. son bir haftadir tek yazistigim konu da burasi. Neden olur boyle birsey fikri olan var mio_Oben ve bebisler siteye cok alindik acikcasi:KK53:
Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden oldu:KK48:
Neyse siz iyi olunda gerisini boş ver

Bu gün dikkatimi çekti canım. Hesabin gecici olarak engellenmisti.Birini mi.kizdirdin acaba? Şikayet mi eden oldu:KK48:
Neyse siz iyi olunda gerisini boş ver
Amiiinnnn canimmmm.Cok sağol.:KK200:Nerelerdesin lavitabellacım yazmıyordun sanki bir iki gündür.Ikiztoslar nasillar:emir_bebek::emir_bebek:
Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadim:KK49: eger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde:KK200:

Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadim:KK49: eger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde:KK200:
Beni bilen bilir, bilmeyen kendi gibi bilir...
Aynen öyle diyelim, yolumuza bakalım biz..sıkma canını, bak geldin yine bizlesin.ben çok sık yazamiyorum ama takipteyim:KK66:
Yani yoklugun dikkatimi çekti ve birazcik tahminlerde bulundum :confused:

Muayeneye iki hasta alarak nasil kontrol ediyorlar canim, anlayamadim .neden oyle.normal mi öyle.. Sen istemediğini söylesen, seni yalniz almazmi doktor
Benim sanssizligim oldu herhalde normalde eşleriyle birlikte alıyorlardı ben tektim eşim olmayincami onuda aldı anlamadım zaten

Selam kızlar.

Ben şimdiye kadar sadece kan tahlili yaptırdım. Ultrason için yirmi gün sonra gitmeyi planlıyorum. Özel hastaneye gidicem nasipse.

Kan tahlili için devlet hastanesindeki doktora gittim. Doktorlar kalabaliktan kafayi yemiş gibi. Ve hic ilgilendikleri yok. Allah mecbur bırakmasın yani

Benim ilk hamileliğim hep hastane köşelerinde geçti. Mide bulantılarımdan gözlerimi açamıyordum. O yüzden şimdi mümkün olduğunca az doktora gidicem insallah. Sağlığımız bozulmasın yeter ki . Korkuyorum o bulantılar yine gelecek diye

Herkese iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim .. tahmini Doğum tarihi 5 Ağustos ama Temmuz’da anne olacakmışım gibi içime doğuyor :anneadayı::KK200:

Hoşgeldin. Bence doğru yerdesin :)

Ben somada yaşıyorum doktor olarak ya özel akhisardaki betül hanıma yada izmir bergamadaki seyfettin beye gitmeyi düşünüyorum ikisi de bana maksimum 1 saatlik mesafede

Back