• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım bir test var amerikaya gönderilen 11. Haftalarda. Güvenirliği yüzde99 üstü. Yalnız biraz pahalı bir test. Ben ikizler için zaten yaptırmak zorundayım
Tüp bebek olduğu için mi yaptırmanız gerekiyor o bahsettiğiniz testi? Benimkilerde ikiz de, doktorda bahsetmedi öyle bir testten, o yüzden sormak istedim

Oğlumda özel selcuklu ya gidiyordum. Hikmet Karabacak ti doktorum. Şimdi medicana ya geçmiş. O nereye ben oraya :)
Hayırlı olsun drun inşallah benim ilk aylar Ali Acar sonrasına bakacağız inşallah

Valla kizlar en son sezeryan mezeryan muhabbeti oldu sonra uctum gittim ben hic anlamadim:KK49: eger fikrimi soyledim diye biri sikayet ettiyse de diye, o da onun tarzi(!?!) diyip konuyu kapaticam:) aynen biz iyiyiz, yani sanirim cunku midem bugun baya bulandi, yaramazlik yapiyolar icerde demekki :) sizler nasilsiniz ozledim birgunde:KK200:
Çok ilginç engellenmeniz, sizinle en son sezaryen hakkında konuştuk ama tarzınız çok düzgün ve saygılı idi polemik de yoktu ortada. Yani beni eleştirdiniz ama çok düzgün ve rahatsız etmeyecek şekilde o yüzden ben de anlamadım bence bu konuyla alakalı birşey olamaz yoksa bana da verilirdi ceza diye düşünüyorum.

Bu sabah hafiften bir mide bulantısı başladı bende.. İnşallah devam etmez, ama bir yandan da rahatladım çünkü daha hiç bulantı yaşamamıştım ve bir sıkıntı mı var acaba diye kaygılanıyordum açıkçası. Ki gerek yok yani diğer gebeliklerde vardı diye bunda da olacak diye birşey yok biliyorum ama işte insan endişe etmeye çok meğilli.

Sincan lokman hekim Aysun hanım var ona veya pakize hanım ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum.kan tahlillerimi devlete yaptırmayı düşünüyorum.12. Cad.nafiz körez de Seda hanıma kan vericem gözükecem inş. Bu hafta içi birgün.doğumu Allah izin verirse lokman hekimde yaparım sezeryan zaten benim
Lokman Hekim bende düşünüyorum ama bir süre devlette takip olup sonra geçmek niyetindeyim ama kaç haftaya kadar alıyorlar bilmiyorum akropol var aklımda ama görüşmeden hala
Günaydın kızlar.

Sağlıklı bir gün olsun herkes için...

Bir sorum olacak, hamileliginizi isyerlerinize bildirdiniz mi? Böyle bir yasal zorunluluğumuz yok değil mi?
Ben kızımda 12 haftada söylemiştim herhangi bir yasal zorunluluk yok ne zaman söylemek istersen...
Kızlarrr yine ben ve sorularımmmm
Bu gün sanki adet olacakmışım gibi bacaklarım ve karnım ağrıyo sizede oluyor mu
Adet zamanı bacağını vuran sizlama en başta kadar yoğun olmasa da bende de ara ara oluyor...

Kizlar merhaba daha once sormustum ama goren olmadi sanirim.Bu rubella , anti cvm igg testleri oluyor ya onlarin aonuclari nazil gelmeli normal olmasi icin? Aciklamasini yapabilen olursa cok sevinirim

Herkese iyi akşamlar bende aranıza katılabilir miyim .. tahmini Doğum tarihi 5 Ağustos ama Temmuz’da anne olacakmışım gibi içime doğuyor :anneadayı::KK200:

Hayırlı olsun canim aramiza hosgeldin

Kizlar selam, komik bisi solicem dun aksamdan beri siteye girisimim kural ihlali gerekcesiyle engellenmisti:) simdi acilmis. son bir haftadir tek yazistigim konu da burasi. Neden olur boyle birsey fikri olan var mio_Oben ve bebisler siteye cok alindik acikcasi:KK53:

Mesajlardan degildir farkinda olmadan kural ihlali yapmissindir. Bilgilendiriyorlar aslinda mesaj gelmedi mi hangi kurali ihlal ettigine dair

Kizlar merhaba daha once sormustum ama goren olmadi sanirim.Bu rubella , anti cvm igg testleri oluyor ya onlarin aonuclari nazil gelmeli normal olmasi icin? Aciklamasini yapabilen olursa cok sevinirim
Testler bende negatif çıktı drum normal olduğunu söyledi, kızamık için olan testim pozitif onda da çocukluk çağında geçirdiğim için bağışıklığım var o sebepten. Sen yaptırdın mı testleri

Tüp bebek olduğu için mi yaptırmanız gerekiyor o bahsettiğiniz testi? Benimkilerde ikiz de, doktorda bahsetmedi öyle bir testten, o yüzden sormak istedim
Yani canım ikiz olduğu için taramalı testler yetersiz kalır dediler ama genede yanlış yönlendirmiyşm şimdiden çünkü yeterli bir bilgim yok. Bu salı Başka bi doktorla görüşmem var (baya güvendiğim bir prof) ona sorucam kafamdakileri, öğrenip burada paylaşırım canımmm

Çok ilginç engellenmeniz, sizinle en son sezaryen hakkında konuştuk ama tarzınız çok düzgün ve saygılı idi polemik de yoktu ortada. Yani beni eleştirdiniz ama çok düzgün ve rahatsız etmeyecek şekilde o yüzden ben de anlamadım bence bu konuyla alakalı birşey olamaz yoksa bana da verilirdi ceza diye düşünüyorum.
Biliyorum sizinle alakalı olduğunu düşünmedim zaten, orada muhabbet sizden sonra uzadı ama genede tarzım aynıydı, o yüzden niye şikayet edildim anlamadım bende:) neyse sorun yok, hepimizin amacı bebişlerimizi sorunsuz bir şekilde kucaklarımıza almak, inş o günleri görürüz de:emir_bebek:

Testler bende negatif çıktı drum normal olduğunu söyledi, kızamık için olan testim pozitif onda da çocukluk çağında geçirdiğim için bağışıklığım var o sebepten. Sen yaptırdın mı testleri
Evet yaptirdim bazilari negatif bazilari pozitif cikti.aciklamasi ne oluyo tam olarak merak ettim

Ya kızlar bir şey soracağım. Doktorum enfeksiyon için tek dozluk bir ilaç verdi toz Ben içtim ama bir saat sonra kustum. Etki etmemiş midir acaba.
İlacı ne zaman içtin canım. Gece son çişinden sonra alman gerekiyordu sonra tuvalete çıkmayacaksın. 1 saate vücuduna karışmıştır bence kusmayla bişi olmamıştır. Bildiğim kadarıyla önemli olan ilaçtan sonra tuvalete gitmeyeceksin. Eczacım hep öyle tarif etti.

Back