haftaya cuma bi ihtimal duyulur canım hayırlısıyla
Canım günlerimiz hemen hemen aynı, benim de pazartesi 2.000 civarı çıktı, çarşamba 4.000 civarıydı heralde ve vajinal ultrasonda keseyi gördüm fakat doktor kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı daha önce olmaz dedi bilgin olsun, ama belki seninki farklı olur
sağolun kızlar demekki önümüzdeki haftanın sonuna doğru gitmeliyim. Çok teşekkürlerTekrar kan verme canım bence haftaya Cumartesi falan gidebilirsin duyulur diye düşünüyorum
Ruyada kan görmek ruyayi bozar derler canim bnde cok fazla kabus görüyordum oyle cunku heo birsey olcak minnakima korkusu vardi piskolojikmen goruyoruz galiba bu tarz ruyalari sikma canini bebisin iyidir tatlimGünaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördümSonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.
Aymm oyle valla bebisimde bnde saglikli olalim bizim icin hangisi daha iyi olucaksa onu nasip etsin rabbim insallahDoğru diyorsun doktorlarin büyük bir kısmı normal doğuma soğuk bakiyor iğne kullananlarda, sağlıkla kavusalim da :) gerisi nasip
Cok guzel masallah canim bnmde esim normalde namaz kilmaz ama gecenlerde bi sabah namazinda uyanmis kalkmis namaz kiliyordu cok mutlu oldum 2 dusugumde cok fazla umursamamidti doktor cok riskli dedigi halde ama bu sefer galiba cok korkuyor bana bardak bile kaldirtmiyor buda bnm cok hoşuma gidiyor :)Günaydın kızlar
Dün hiç bi mide bulantısı yaşamadım korkuyodum ki bugün ara ara vurmaya başladı.
Eşim namazını kılıyo çok şükür dün tesbih çektikten sonra tekrar secdeye gitti ve duasını orda etti ilk defa gördüm şaşırdım.
Sanırım belli etmesede içinde onunda bi korku var ve o şekilde dua edince şoka girdim
Bende böyle bir rüya görmüştüm hayırlara vesile olsun inşallahSağ ol canım internette rüya tabirine baktım artık bakmicam moralimi bozduAmin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
çok şükür canım benimde aynı bi iş yapmıyorum bugün gidip bi ütü yapıcam çamaşırları yıkıcam o kadar evi temizliyo kendisi çok şükürCok guzel masallah canim bnmde esim normalde namaz kilmaz ama gecenlerde bi sabah namazinda uyanmis kalkmis namaz kiliyordu cok mutlu oldum 2 dusugumde cok fazla umursamamidti doktor cok riskli dedigi halde ama bu sefer galiba cok korkuyor bana bardak bile kaldirtmiyor buda bnm cok hoşuma gidiyor :)
Sürekli endişe stres yapıyoruz o yüzden görüyoruz bu rüyaları hayırlar olsun inşallahGünaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördümSonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.
Ruyada kan görmek ruyayi bozar derler canim bnde cok fazla kabus görüyordum oyle cunku heo birsey olcak minnakima korkusu vardi piskolojikmen goruyoruz galiba bu tarz ruyalari sikma canini bebisin iyidir tatlim
Valla bazen esime cok kiziyorum ama boyle zamanlarda gercekten de kiymetini anliyorum masallah diyelim nazar degmesinçok şükür canım benimde aynı bi iş yapmıyorum bugün gidip bi ütü yapıcam çamaşırları yıkıcam o kadar evi temizliyo kendisi çok şükür
Onlarida gorucez insallah bn 3. Aya odaklandim kendimi oyle avutuyorum :) 3. Aydan sonra hersey cok guzel olucak merak etme ben inaniyorum hepimizin bebisleri buyumus olcakİnşallah canım çok sağ ol, değişik değişik rüyalar görüyorum okuyup yatıyorum ama yine de korkumuz gitmiyo demek ki. Şu an katlanamadığım mide bulantımı bile o kadar çok seviyorum ki her şey yolunda gibi hissettiriyor diye. Şöyle güzel bebekli rüyalar görsek de güzel uyansak keşke :)
Kiz 10 gunde 5 kilo demek ne demek amannnnn allah korusun valla :)kızlar fahriye evcen 10 günde 5 kilo almış. bizde yemeğe devam:)
Bende böyle bir rüya görmüştüm hayırlara vesile olsun inşallah
Sürekli endişe stres yapıyoruz o yüzden görüyoruz bu rüyaları hayırlar olsun inşallah
Amin kuzum napcaksın hayat müşterek sonuçta herşey bebekler için farkındalarValla bazen esime cok kiziyorum ama boyle zamanlarda gercekten de kiymetini anliyorum masallah diyelim nazar degmesin
ailesinin yanına gitti ya herhalde anacığı yedirdi de yedirdi:)Kiz 10 gunde 5 kilo demek ne demek amannnnn allah korusun valla :)
ayy allah korusun kiz bi anda o kdr kilo alinca vucut direk alisir kilo almaya onune gecilmez sonraailesinin yanına gitti ya herhalde anacığı yedirdi de yedirdi:)
Cnm kanama lekelenme gibi durumlar olmadigi surece doktorlar normal karşılıyor bu durumlari merak etme sen akintini kontrol et surekli onun haricinde endiselenme bu haftalarda bnmde oyle oluyordu bu haftada sdce baski hissediyorum dun doktora sordum normal dediSelamlar herkese.sol tarafımda surekli bir agri var kasikta boyle arada bicak saplaniyo gibi oluyo.takip ediyorum surekli olan bir agri. cok canimi sikiyo daha once de kurtajla sonuclanan dusuklerim oldu yine ayni seyleri mi yasiyorum diye psikolojim bozuluyor.dr a sordugumda normal diyor ama tatmin olmuyorum yine de.3. Hamileligimde kan sulandirici igne proluton,progesteron bi suru sey kullanmistim ve cok sukur saglikla kizimi kucagima almistim.o zaman ki dr um oyle bir tedavi vermisti.simdiki dr uma bundan bahsettiğimde henuz gerek yok buna dedi bu da ayrica endiselendirdi beni.cok degisik bir psikolojideyim26 kasimda gel vajinal ultrasonla kalp atisina bakalim dedi.hayirlisini diliyorum Allahtan.
Sukurler olsun ki kanamam yok.surekli tetikteyim boyle.insallah dedigin gibidirCnm kanama lekelenme gibi durumlar olmadigi surece doktorlar normal karşılıyor bu durumlari merak etme sen akintini kontrol et surekli onun haricinde endiselenme bu haftalarda bnmde oyle oluyordu bu haftada sdce baski hissediyorum dun doktora sordum normal dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?