2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
haftaya cuma bi ihtimal duyulur canım hayırlısıyla

Tekrar kan verme canım bence haftaya Cumartesi falan gidebilirsin duyulur diye düşünüyorum
sağolun kızlar demekki önümüzdeki haftanın sonuna doğru gitmeliyim. Çok teşekkürler

Ruyada kan görmek ruyayi bozar derler canim bnde cok fazla kabus görüyordum oyle cunku heo birsey olcak minnakima korkusu vardi piskolojikmen goruyoruz galiba bu tarz ruyalari sikma canini bebisin iyidir tatlim

Cok guzel masallah canim bnmde esim normalde namaz kilmaz ama gecenlerde bi sabah namazinda uyanmis kalkmis namaz kiliyordu cok mutlu oldum 2 dusugumde cok fazla umursamamidti doktor cok riskli dedigi halde ama bu sefer galiba cok korkuyor bana bardak bile kaldirtmiyor buda bnm cok hoşuma gidiyor :)

çok şükür canım benimde aynı bi iş yapmıyorum bugün gidip bi ütü yapıcam çamaşırları yıkıcam o kadar evi temizliyo kendisi çok şükür

Sürekli endişe stres yapıyoruz o yüzden görüyoruz bu rüyaları hayırlar olsun inşallah

Ruyada kan görmek ruyayi bozar derler canim bnde cok fazla kabus görüyordum oyle cunku heo birsey olcak minnakima korkusu vardi piskolojikmen goruyoruz galiba bu tarz ruyalari sikma canini bebisin iyidir tatlim

İnşallah canım çok sağ ol, değişik değişik rüyalar görüyorum okuyup yatıyorum ama yine de korkumuz gitmiyo demek ki. Şu an katlanamadığım mide bulantımı bile o kadar çok seviyorum ki her şey yolunda gibi hissettiriyor diye. Şöyle güzel bebekli rüyalar görsek de güzel uyansak keşke :)

Onlarida gorucez insallah bn 3. Aya odaklandim kendimi oyle avutuyorum :) 3. Aydan sonra hersey cok guzel olucak merak etme ben inaniyorum hepimizin bebisleri buyumus olcak

Bende böyle bir rüya görmüştüm hayırlara vesile olsun inşallah

Bu gebeliğinde mi gördün canım? Hayır olsun inşallah can sıkıcı rüya görünce kuşa kediye köpeğe bile olsa sadaka verin der hep annem. Korku endişe gitmiyor ki insanın içinden.

Sürekli endişe stres yapıyoruz o yüzden görüyoruz bu rüyaları hayırlar olsun inşallah

Evet bi şey oldu olacak diye korka korka rüyamıza da giriyor. Allahım bebeklerimize sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah sadece üstüm açık kalmıştır :)

Selamlar herkese.sol tarafımda surekli bir agri var kasikta boyle arada bicak saplaniyo gibi oluyo.takip ediyorum surekli olan bir agri. cok canimi sikiyo daha once de kurtajla sonuclanan dusuklerim oldu yine ayni seyleri mi yasiyorum diye psikolojim bozuluyor.dr a sordugumda normal diyor ama tatmin olmuyorum yine de.3. Hamileligimde kan sulandirici igne proluton,progesteron bi suru sey kullanmistim ve cok sukur saglikla kizimi kucagima almistim.o zaman ki dr um oyle bir tedavi vermisti.simdiki dr uma bundan bahsettiğimde henuz gerek yok buna dedi bu da ayrica endiselendirdi beni.cok degisik bir psikolojideyim 26 kasimda gel vajinal ultrasonla kalp atisina bakalim dedi.hayirlisini diliyorum Allahtan.

Cnm kanama lekelenme gibi durumlar olmadigi surece doktorlar normal karşılıyor bu durumlari merak etme sen akintini kontrol et surekli onun haricinde endiselenme bu haftalarda bnmde oyle oluyordu bu haftada sdce baski hissediyorum dun doktora sordum normal dedi

Sukurler olsun ki kanamam yok.surekli tetikteyim boyle.insallah dedigin gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…