Hmm hiç olmadı sanırım normal , satlarımız aynı seninlehiç olmaması normalde olup birden kesilmesi normal değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hmm hiç olmadı sanırım normal , satlarımız aynı seninlehiç olmaması normalde olup birden kesilmesi normal değil
Yemeyin yemeyin sonra o verir biz ortada kalırızkızlar fahriye evcen 10 günde 5 kilo almış. bizde yemeğe devam:)
kişiden kişiye değişiyor canım benim arkadaşım 2 hamileliğinide güllük gülistanlık içinde geçirdi doğuma kadar hiç bi sancı hiç bi mide bulantısı olmadı meselaHmm hiç olmadı sanırım normal , satlarımız aynı seninle
Şanslıymış:)kişiden kişiye değişiyor canım benim arkadaşım 2 hamileliğinide güllük gülistanlık içinde geçirdi doğuma kadar hiç bi sancı hiç bi mide bulantısı olmadı mesela
İlk doğumda sancıların başlaması ile bebeğin doğması arasında 19 saat vardı ama ilk 10 saat sancılar hafifti yani aslında 9 saat diyebilirim.İlk dogumun kac saat sürdü? İkinciler daha hızlı oluyormuş dogru
Onun ablaları çok kilolu kilo almaya müsait. Son aylar zaten alıyosun doğumdan sonra da azcık dikkat edersek veriliyo zaten kendiliğinden gidiyor. O yüzden stres yapmadan aşırıya kaçmadan hamileliğin tadını çıkarın şımartıp kendimizi kaçamaklar yapabilirizkızlar fahriye evcen 10 günde 5 kilo almış. bizde yemeğe devam:)
Kızlar dün kan değerim betahcg 4140 çıktı. Önümüzdeki hafta içi kalp atışları duyulur değil mi birdaha betahcg yaptırmama gerek yoktur inş. Kese için ayrı bebek için ayrı birdaha kalp atışları için ayrı ayrı gitmek istemedim toptan hepsi birarada çıksın diye
Sağ ol canım internette rüya tabirine baktım artık bakmicam moralimi bozdu Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
Selamlar herkese.sol tarafımda surekli bir agri var kasikta boyle arada bicak saplaniyo gibi oluyo.takip ediyorum surekli olan bir agri. cok canimi sikiyo daha once de kurtajla sonuclanan dusuklerim oldu yine ayni seyleri mi yasiyorum diye psikolojim bozuluyor.dr a sordugumda normal diyor ama tatmin olmuyorum yine de.3. Hamileligimde kan sulandirici igne proluton,progesteron bi suru sey kullanmistim ve cok sukur saglikla kizimi kucagima almistim.o zaman ki dr um oyle bir tedavi vermisti.simdiki dr uma bundan bahsettiğimde henuz gerek yok buna dedi bu da ayrica endiselendirdi beni.cok degisik bir psikolojideyim 26 kasimda gel vajinal ultrasonla kalp atisina bakalim dedi.hayirlisini diliyorum Allahtan.
Yemeyin yemeyin sonra o verir biz ortada kalırız
Onun ablaları çok kilolu kilo almaya müsait. Son aylar zaten alıyosun doğumdan sonra da azcık dikkat edersek veriliyo zaten kendiliğinden gidiyor. O yüzden stres yapmadan aşırıya kaçmadan hamileliğin tadını çıkarın şımartıp kendimizi kaçamaklar yapabiliriz
Ben de oğlum var 4 yaşında hergün diyorum kardeşine günaydın de birşeyler de diye. Karnıma eğilip çok tatlı şeyler söylüyor. Çok duygusal olaylar. Çok ağlak oldum 
Ben varım normalde de iştahlıyımdır, hamile kalınca belki bulantılarım olur iştahım kesilir dedim ama midem nadiren rahatsız oluyor. Dikkat etmeye çalışıyorum ama şu makarna sevdası bayağı bir kilo olarak geri dönecek sanırım.Bizim grupta istahi cok açık olan varmi zaten. Bende bu ara hiç bir şey yemek istemiyorum. Yedigim yemek de beni yiyor sonra. :) bakalim sonrasinda nasıl olucaz
Korkma cnm bi cogumuzun oyleydiSukurler olsun ki kanamam yok.surekli tetikteyim boyle.insallah dedigin gibidir
maşallahh diyelim canım benimde pek yok gibiydi sonradan bi his geldi. hiç bişey yiyesim yok yerken de birden bi soğuyorum yemekten. zor bitiriyorum tabağımdakileri. makarna bende severim bu ara en yenilebilir şey o gibi geliyor bana da:) patates yiyorum bende bi düzen kuramadım gibi bu mide durumundan ötürü.Ben varım normalde de iştahlıyımdır, hamile kalınca belki bulantılarım olur iştahım kesilir dedim ama midem nadiren rahatsız oluyor. Dikkat etmeye çalışıyorum ama şu makarna sevdası bayağı bir kilo olarak geri dönecek sanırım.
Teşekkürler, inşallah böyle devam eder, belli olmuyor malum. umarım senin de 12 haftadan sonra azalır.maş
maşallahh diyelim canım benimde pek yok gibiydi sonradan bi his geldi. hiç bişey yiyesim yok yerken de birden bi soğuyorum yemekten. zor bitiriyorum tabağımdakileri. makarna bende severim bu ara en yenilebilir şey o gibi geliyor bana da:) patates yiyorum bende bi düzen kuramadım gibi bu mide durumundan ötürü.
Kızlar benim gözlerim yeşil anne tarfım full renkli gözlü kardeşlerim dahil eşimin tarafındada renkli gözlü yok hepsi esmer kahve gözlü çok merak ediyorum hangi tarafa çekicek
öğrenir öğrenmez direk kendime baktım ama
Ben özel büyükşehir belediyesinde Ayşe hanıma gidiyorum canım :)Konya’da ki arkadaşlar hangi hastaneyi ve dru tercih ediyorsunuz
yok canım babamlardada renkli göz yok mesela anne tarafında var sadeceRenkli olmasi icin iki taraftada olmasi lazim diye biliyorum.
Benim dayimin kizinin ilk kizi mavi gozlu. Annesinin babasinda ve teyzesinde var. Esi tarafi hep kahverengi gozlu ama genlerde varmis demekki ki mavi gozlu oldu cocugu.
Allah gonlune gore versin canim
Maalesef evet, 1 ay sonra dedi sadece yarın tahlil sonuçları göstermeye gidicem. Bitmeyecek mis gibi ama daha iyi böylesi demekkiKızlar size de doktor aylık kontrol mu verdi? Benim son kontrolum 10 gün önceydi ama daha 20 gün bekleyemeyecek gibiyim bı daha gitsem acaba bebeğe bir zarari olur mu sık kontrolün ?