- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Ne tahlili göstereceksin canım ?Maalesef evet, 1 ay sonra dedi sadece yarın tahlil sonuçları göstermeye gidicem. Bitmeyecek mis gibi ama daha iyi böylesi demekki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne tahlili göstereceksin canım ?Maalesef evet, 1 ay sonra dedi sadece yarın tahlil sonuçları göstermeye gidicem. Bitmeyecek mis gibi ama daha iyi böylesi demekki
Bende annem babam ve kardeşlerim hep renkli gözlü, ben ela eşim tarafında hep kahverengi be siyah var. Belki kardeşlerime galan çekerler mavi gözlü biri biri yeşil gözlü kardeşlerim kardeşimin iki kızı var ikisi de yeşil gözlüler maşallah. Bakalım bizimkiler kime benzeyecekyok canım babamlardada renkli göz yok mesela anne tarafında var sadece
Onu bimiyorum canım inşallah hayırlı olsun drun. Bana perinatalog şazım dediler Ali Acar’a gidiyorum şimdilikNe tahlili göstereceksin canım ?
Evet, 6+1'de gitmiştim, artık bir sorunun olmazsa önümüzdeki ay gel dedi. Arada kasıklarıma, karnıma, belime ağrı giriyor, acaba gitsem bir kontrol edilse mi diyorum çok endişeleniyorum ama herhalde bebeğime bir şey olursa kanamam olur, değil mi?Kızlar size de doktor aylık kontrol mu verdi? Benim son kontrolum 10 gün önceydi ama daha 20 gün bekleyemeyecek gibiyim bı daha gitsem acaba bebeğe bir zarari olur mu sık kontrolün ?
Ali Acar da çok meşhur. Sen ikiz bebek mı bekliyordun canım :)Onu bimiyorum canım inşallah hayırlı olsun drun. Bana perinatalog şazım dediler Ali Acar’a gidiyorum şimdilik
Canım demir ilacı vermediler mi ?Kızlar Benim de tahlil sonuçlarım çıktı kan seviyem düşük o yüzden pekmez üzüm tüketiyorum. Devlet hastanesinde yapılıyor özelde çok pahalı haberiniz olsun
genlerde var ya olabilir hanginizin geni baskın çıkarsa artık annem 4 çocuğun 4ünüde renkli gözlü yapmayı başarmış biri babam hatta hiç mi sevmedin beni bari bi tanesi bana benzeseydi derBende annem babam ve kardeşlerim hep renkli gözlü, ben ela eşim tarafında hep kahverengi be siyah var. Belki kardeşlerime galan çekerler mavi gözlü biri biri yeşil gözlü kardeşlerim kardeşimin iki kızı var ikisi de yeşil gözlüler maşallah. Bakalım bizimkiler kime benzeyecek
Ayy bı bilsem valla. Bazen belirti olur bazen olmaz diyorlar. Bende o yüzden sürekli gitmek istiyorum.Evet, 6+1'de gitmiştim, artık bir sorunun olmazsa önümüzdeki ay gel dedi. Arada kasıklarıma, karnıma, belime ağrı giriyor, acaba gitsem bir kontrol edilse mi diyorum çok endişeleniyorum ama herhalde bebeğime bir şey olursa kanamam olur, değil mi?
6+1 de kalp atışlarını karından mı duymuştun acaba?Evet, 6+1'de gitmiştim, artık bir sorunun olmazsa önümüzdeki ay gel dedi. Arada kasıklarıma, karnıma, belime ağrı giriyor, acaba gitsem bir kontrol edilse mi diyorum çok endişeleniyorum ama herhalde bebeğime bir şey olursa kanamam olur, değil mi?
Ayy maşallah hiç bişey olmamıştır inşallah :)Merhaba bende çok geç öğrendim temmuz annesi olduğumu. 28 temmuzda adet olmuştum ama meğer üstüne görmeymiş. Bugun doktora gittiğimde 3haftalık falan hamile olduğumu öğrenirim diye gitmiştim ama tam 6hafta 3gün dedi doktorum. Çok ama çooook mutlu aynı zamanda da çok tedirginim. Hamile olduğumu bilmediğimden saçlarımı boyattım bir zararı olmaz değil mi?lütfen yardım edin
Evet böyle şeyleri Cok duyuyoruz maalesef ama sanırım en önemli belirti gebelik belirtilerinin yok olması.Kızlar bugün patronumuzun eşi geldi laf lafı açtı ben bebeği söyledim. Düşüğümden konu açıldı onun da daha önce durduk yerde 3 aylıkken bebeğin kalbi durmuş ve hiçbir belirti vermemiş, ne ağrı sızı ne kanama veya başka bi şey. Rutin kontrole gittiğimde öğrendim 1 hafta oluyomuş kalbi duralı dedi kadın. (Kadının 2 çocuğu var şu an.) Zaten uykularım kaçıyor hepten kafayı yicem herhalde. Oluyor mu öyle şeyler duyan bilen var mı kadın mı abarttı acaba
İnşallahAyy maşallah hiç bişey olmamıştır inşallah :)
Canım ben hiçbir şekilde ilaç kullanmıyorum ilaç firmalarında çalıştı kuzenim yani bu ilaçların yapım aşamasını biliyor işi 2 hafta sonra bıraktı bizim aile de ne olursa olsun ilaç kullanılmıyor o yüzden herşeyi doğaldan alıyorum. Hele hamileyken tabiki bu tercih meselesi ben tercih etmiyorum verdi doktor almadımCanım demir ilacı vermediler mi ?
Evet karından duydum, hatta ilk kez karından muayene edince şaşırdım herhalde duyamam dedim ama duyduk çok şükür.6+1 de kalp atışlarını karından mı duymuştun acaba?
yok canım babamlardada renkli göz yok mesela anne tarafında var sadece
Merhaba gittim doktora tam bir hayal kırıklığı oldu doktor ultrasyonu koymasıyla çekmesi bir oldu gebelik haftasiy la uyumlu dedi şimdi vajinal baksak duyulurda ne gerek var 11 aralıkta gel bakalım dedi idrarda enfeksiyon varmış ilaç yazdi folik asit yazacağım dedi onu bile yazmamis hafta içi başka bir doktora gidecegim artikHeyecanla bekliyor olucam.Insallah duyarsınız