2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
İnşallah canım sağlıkla büyüsünler sağlıkla gelsinler

Bugün de bir bitse :) yarın olsa, tahlil sonuçları gostermeye gitmişken minnaki da bir gorsem :) bı dahaki bir ay sonra zaten

Sincan koru kudret erkenekli düşünüyordum ama hastaneden ayrılmış ve ankarada yeniyim duyumlarınızı benimlede paylaşırsanız sevinirim
Sincan lokman hekim Aysun hanım var ona veya pakize hanım ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum.kan tahlillerimi devlete yaptırmayı düşünüyorum.12. Cad.nafiz körez de Seda hanıma kan vericem gözükecem inş. Bu hafta içi birgün.doğumu Allah izin verirse lokman hekimde yaparım sezeryan zaten benim

bulantı ve kusmaşarınız ne zaman başladı? Benim bugün 5+2 erken demi?

Benim 6. hafta ve 7. hafta felaket bulantılı geçti. 8'de azaldı, ama bitmedi. Şu an ölüyor gibiyim mesela baş dönmem mide bulantım var, elim ayağım boşalıyor. İnanılmaz halsizim ama o hiç geçmedi.

Ben de oğlum var 4 yaşında hergün diyorum kardeşine günaydın de birşeyler de diye. Karnıma eğilip çok tatlı şeyler söylüyor. Çok duygusal olaylar. Çok ağlak oldum 

merhaba kızlar. Mide bulantısı halsizlik ve şiddetli uyku hali ile selamlıyorum sizi :) hafta hesaplamasını sata göre mi uts ye göre mi yapmak lazım ?

Hayirli olsun canim aramiza hosgeldin

Hayir olsun canim. Endişe ettigin icin ruyanda bu sekilde gormus olabilirsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah

Kızlar dün kan değerim betahcg 4140 çıktı. Önümüzdeki hafta içi kalp atışları duyulur değil mi birdaha betahcg yaptırmama gerek yoktur inş. Kese için ayrı bebek için ayrı birdaha kalp atışları için ayrı ayrı gitmek istemedim toptan hepsi birarada çıksın diye

Hayir olsun canim. Endişe ettigin icin ruyanda bu sekilde gormus olabilirsin. Saglicakla kucagina alirsin insallah

Sağ ol canım internette rüya tabirine baktım artık bakmicam moralimi bozdu Amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

haftaya cuma bi ihtimal duyulur canım hayırlısıyla

Günaydın kızlar.

Sağlıklı bir gün olsun herkes için...

Bir sorum olacak, hamileliginizi isyerlerinize bildirdiniz mi? Böyle bir yasal zorunluluğumuz yok değil mi?

Canım günlerimiz hemen hemen aynı, benim de pazartesi 2.000 civarı çıktı, çarşamba 4.000 civarıydı heralde ve vajinal ultrasonda keseyi gördüm fakat doktor kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı daha önce olmaz dedi bilgin olsun, ama belki seninki farklı olur

Ben de oğlum var 4 yaşında hergün diyorum kardeşine günaydın de birşeyler de diye. Karnıma eğilip çok tatlı şeyler söylüyor. Çok duygusal olaylar. Çok ağlak oldum 

ay ağlama işini deme zaten. çok fena haber izleyemiyorum. sosyal medyada videolar izleyemiyorum. ağlama faslımız ne zaman biticek bilmiyorum:)

merhaba kızlar. Mide bulantısı halsizlik ve şiddetli uyku hali ile selamlıyorum sizi :) hafta hesaplamasını sata göre mi uts ye göre mi yapmak lazım ?

aynı selamdan bende sana gönderiyorum canım. ben ultrasona göre hesap ediyorum. benim geç döllenme olduğu için öyle bakmak daha doğru olabilir dedim. senin öyle bir sürecin var mi bilmiyorum ama.

Tekrar kan verme canım bence haftaya Cumartesi falan gidebilirsin duyulur diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…