Benimde iki gündür azaldı mide bulantım hala yemek göremiyorum ama insan bir tedirgin olmuyor değil canım. Dediğin gibi nasipte varsa inşallah sağlıkla gelecekler. İki haftam var benimde inşallah iyidir onlar diye dua ediyorum hep
Sincan lokman hekim Aysun hanım var ona veya pakize hanım ikisinden birine gitmeyi düşünüyorum.kan tahlillerimi devlete yaptırmayı düşünüyorum.12. Cad.nafiz körez de Seda hanıma kan vericem gözükecem inş. Bu hafta içi birgün.doğumu Allah izin verirse lokman hekimde yaparım sezeryan zaten benim
Benim 6. hafta ve 7. hafta felaket bulantılı geçti. 8'de azaldı, ama bitmedi. Şu an ölüyor gibiyim mesela baş dönmem mide bulantım var, elim ayağım boşalıyor. İnanılmaz halsizim ama o hiç geçmedi.
Bende aynı endişeleri yaşıyorum canım. dün hadi biraz müzik dinleyelim bakalım derken buldum kendimi:) bende de konuşmalar var yok değil. inan midem bulanıyor seviniyorum demekki herşey yolunda gidiyor diye:) ki en nefret ettiğim şey mide bulantısıdır. büyüsünlerde pıtırcıklar ne olursa olsun düşüncesindeyim.
Ben de oğlum var 4 yaşında hergün diyorum kardeşine günaydın de birşeyler de diye. Karnıma eğilip çok tatlı şeyler söylüyor. Çok duygusal olaylar. Çok ağlak oldum 
merhabalar sanırım ben de sizdenim :) henüz kan testi yaptırmadım o yüzden emin olamıyorum ama test pozitif. sat 20 ekim henüz cok yeni evliyim 29 yaşında olduğum için istiyor gibiydim de bilemiyorum ama yine de sevinçliyim tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Günaydın kızlar rüyamda kanamam olduğunu gördüm Sonra pasta grafiği gibi bi grafiğe bakıyordum; kanama alanı, kese, bebek diye bölünmüş. Kanama alanı da bebeğimden uzakmış ama yine de korkuyorum acaba sorun mu var sorun mu olacak diye. Hayır olsun.
Kızlar dün kan değerim betahcg 4140 çıktı. Önümüzdeki hafta içi kalp atışları duyulur değil mi birdaha betahcg yaptırmama gerek yoktur inş. Kese için ayrı bebek için ayrı birdaha kalp atışları için ayrı ayrı gitmek istemedim toptan hepsi birarada çıksın diye
Kızlar dün kan değerim betahcg 4140 çıktı. Önümüzdeki hafta içi kalp atışları duyulur değil mi birdaha betahcg yaptırmama gerek yoktur inş. Kese için ayrı bebek için ayrı birdaha kalp atışları için ayrı ayrı gitmek istemedim toptan hepsi birarada çıksın diye
Canım günlerimiz hemen hemen aynı, benim de pazartesi 2.000 civarı çıktı, çarşamba 4.000 civarıydı heralde ve vajinal ultrasonda keseyi gördüm fakat doktor kalp atışı için 6 aralıkta çağırdı daha önce olmaz dedi bilgin olsun, ama belki seninki farklı olur
Ben de oğlum var 4 yaşında hergün diyorum kardeşine günaydın de birşeyler de diye. Karnıma eğilip çok tatlı şeyler söylüyor. Çok duygusal olaylar. Çok ağlak oldum 
aynı selamdan bende sana gönderiyorum canım. ben ultrasona göre hesap ediyorum. benim geç döllenme olduğu için öyle bakmak daha doğru olabilir dedim. senin öyle bir sürecin var mi bilmiyorum ama.
Benim 6. hafta ve 7. hafta felaket bulantılı geçti. 8'de azaldı, ama bitmedi. Şu an ölüyor gibiyim mesela baş dönmem mide bulantım var, elim ayağım boşalıyor. İnanılmaz halsizim ama o hiç geçmedi.