- 10 Eylül 2018
- 3.038
- 4.437
- 133
Çok teşekkür ederim sağolunBeeeen
Gerçi biz iç organlarla ilgileniyoruz suan bu yorumu kendı kandegerlerımle kıyaslayarak yapıyorum gayet iyi duruyor benımkıler de bu sekılde doktor normal dedi Zeyna03
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim sağolunBeeeen
Gerçi biz iç organlarla ilgileniyoruz suan bu yorumu kendı kandegerlerımle kıyaslayarak yapıyorum gayet iyi duruyor benımkıler de bu sekılde doktor normal dedi Zeyna03
Heyecanla bekliyor olucam.Insallah duyarsınızMerhaba ben yarın gidecem bakalım doktora kapl atışını duymak umuduyla 6+3 olacam duyarsam yazarim insallah
İzmir hatay semtinde oturuyorum canım egepolde dilek hanıma gidiyorum sen?Hangi hastaneye gidiyosun cnm nerden
Canım sonuçların gayet iyi. Zeyna03
Bnde karşıyakada oturuyorum can hastanesine gidiyorum Şebnem hanımaİzmir hatay semtinde oturuyorum canım egepolde dilek hanıma gidiyorum sen?
Ne güzel sağlıklı hamilelik geçirmen dileğiyleBnde karşıyakada oturuyorum can hastanesine gidiyorum Şebnem hanıma
Manisada hangi doktora gidiceksin...Yaş 27(doğuma kadar 28 olur)
Kilo 78
Şehir Manisa
Sat 19.ekim
Beklenen doğum 26 temmuz 2019
Bu ikinci çocuğum olacak inşallah
Kesinlikle oyle canim en hayirlisi hangisiyse o olsun insallahBende kan sulandırıcı kullanıyorum anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o olsun
Dogrudur canim doktorlar zaten gidisata gore sezeryana yonlendiriyorlarmis kesin sezeryab olcak die bi kural yok tabiki ama kimi zamanlarda riskli olduğundan bahsetmislerdi ama herkesin durum syni seyi gostermeye bilir tabikide keske bnde cesaret edeblsemde normal dogum yapsam normal dogum yapanlara hayranımBen yaptım :) hem iğne hem hap kullandim doğuma kadar ama normal doğdu çok sukur :) nasipse bunda da öyle olur insaAllahh
Keçiören eğitim arastırmaSelamlar...Ankaralı anneler doktor hastane tercihiniz ne yönde oldu ben bir karar veremedim henüz
Sincan koru kudret erkenekli düşünüyordum ama hastaneden ayrılmış ve ankarada yeniyim duyumlarınızı benimlede paylaşırsanız sevinirimSelamlar...Ankaralı anneler doktor hastane tercihiniz ne yönde oldu ben bir karar veremedim henüz
Muayene için Yenimahalle Eğitim ve Araştırmaya gitmeyi düşünüyorum orda Ülker hanım vardı ondan memnundum. Aslında Koru hastanesi daha iyi ama muayene ücreti bizi biraz aşıyor maalesef.. Ama imkanınız varsa Koruya gidin derim.Selamlar...Ankaralı anneler doktor hastane tercihiniz ne yönde oldu ben bir karar veremedim henüz
Tebrikler, ilk bebek mi? Yakın tarihte düşüğünüz olmadıysa idrar testine güvenebilirsiniz.merhabalar sanırım ben de sizdenim :) henüz kan testi yaptırmadım o yüzden emin olamıyorum ama test pozitif. sat 20 ekim henüz cok yeni evliyim 29 yaşında olduğum için istiyor gibiydim de bilemiyorum ama yine de sevinçliyim tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Çok teşekkür ederim .. Evet ilk bebeğim olacak nasipse. düşük olmadı şükür.15 temmuzda evlendimTebrikler, ilk bebek mi? Yakın tarihte düşüğünüz olmadıysa idrar testine güvenebilirsiniz.
Aa ne güzel.. Mutluluklar:)Çok teşekkür ederim .. Evet ilk bebeğim olacak nasipse. düşük olmadı şükür.15 temmuzda evlendim
Hayirlisi olsun canim hakkinda hosgeldin aramizamerhabalar sanırım ben de sizdenim :) henüz kan testi yaptırmadım o yüzden emin olamıyorum ama test pozitif. sat 20 ekim henüz cok yeni evliyim 29 yaşında olduğum için istiyor gibiydim de bilemiyorum ama yine de sevinçliyim tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
İkiz mi sizinde:)“Neden gerekli bir sebebi yokken sezaryen düşünsün ki bir ANNE? Bu seçim normal bir gebelikte sizce sunulmalı mı? “
Bu cümle bana söylendiği zaman ben, sezeryan düşünen bir anneye eleştiri olarak görüyorum ve benim adıma nerdiyse karar veren bir söylem görüyorum. Gerekli sebep kime göre neye göre? Psikolojik olarak kendini sezeryanla rahat hissedecek olmak size göre geçerli sebebe giriyor mu? Çünkü ben ikiz olmasada panik atak korkumdan dolayı gene sezeryan düşünebilirdim. Şimdi sistem buna izin vermezse, ben 9 ayımı doğumdan korkarak, stres olarak mı geçireyim? Ya da şimdi bu sezeryan kötülemesinden sonra sezeryan yaptıracağım için, aklımda hiç olumsuz bir düşünce yokken korkmalı mıyım?