2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben yaptım :) hem iğne hem hap kullandim doğuma kadar ama normal doğdu çok sukur :) nasipse bunda da öyle olur insaAllahh
Dogrudur canim doktorlar zaten gidisata gore sezeryana yonlendiriyorlarmis kesin sezeryab olcak die bi kural yok tabiki ama kimi zamanlarda riskli olduğundan bahsetmislerdi ama herkesin durum syni seyi gostermeye bilir tabikide keske bnde cesaret edeblsemde normal dogum yapsam normal dogum yapanlara hayranım

merhabalar sanırım ben de sizdenim :) henüz kan testi yaptırmadım o yüzden emin olamıyorum ama test pozitif. sat 20 ekim henüz cok yeni evliyim 29 yaşında olduğum için istiyor gibiydim de bilemiyorum ama yine de sevinçliyim tabi .. Hakkımızda hayırlısı olsun :)

Selamlar...Ankaralı anneler doktor hastane tercihiniz ne yönde oldu ben bir karar veremedim henüz
Muayene için Yenimahalle Eğitim ve Araştırmaya gitmeyi düşünüyorum orda Ülker hanım vardı ondan memnundum. Aslında Koru hastanesi daha iyi ama muayene ücreti bizi biraz aşıyor maalesef.. Ama imkanınız varsa Koruya gidin derim.
Doğumu hastanede yaparsam herhalde Yenimahalle olur ama kısmetse yine evde de doğurabilirim, zaten ikinci doğumum çok çabuk gelişti üçüncüde hastaneye yetişebileceğimi zannetmiyorum:) Hayırlısı neyse o olsun.

Tebrikler, ilk bebek mi? Yakın tarihte düşüğünüz olmadıysa idrar testine güvenebilirsiniz.

Hayirlisi olsun canim hakkinda hosgeldin aramiza

İkiz mi sizinde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…