a benle berabersın bende 68 le hamıle kaldım şimdi 70 kiloyum
kız hastanenin adı o eğitim araştırmadaYok yawrum onder sakin bnm doktorum arastirmadaki oda ozel hastane doktoru gibi ilgileniyor hastalariyla dha oncelerdede gtmistim cevremdede gidenler var ztn riskli gebelik doktoru cok fazla alani var adamin siddetle tavsiye ediyorum herkese
Bende buyuk ihtimal sezeryan olucam canimBen sezeryan istiyorum
kız hastanenin adı o eğitim araştırmada
tamam eğitim araştırma hastanesi ama kadın doğum kliniğinin adı o şekilde geçiyo herneyse oranın yorumları çok güzel ayrıca kuzenimde marmara da çalışıyo mesela oda orayı beğeniyoHayir benimki lutfu kirdar egitim arastirma hastanesi pardon hatlar karismis yawrum :)
gayet güzel canım normal sınırlar içerisindeKızlar 5+o yani dün kese 5 mm nasıl sizce?
Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı vallaha. Küçük mü diye kuruntu yaptım bugün hepgayet güzel canım normal sınırlar içerisinde
Yuzyil hastanesini cok tavsiye etmiyorum tatlim ben ya sapasaglan cocuklari hep kuvezde yatırıyorlar orda dogan hic bi bebek anasinin kucagina gelmedi bu zmna kadar gebzede ki yuzyil hastanesi de oyle ama tabi kaear senib orda onceden denemis oldgun doktor varsa onu bilemem fakat cok sknti cikiyor orda bizim gelinde orsa yapti dogumu canli sahit oldum yani ama dedigim gibi karar senin guzelim bu biraz sans meselesi kimi cok memlun kimi cok sikayetciBu arada ben karar verdim pendik yüzyılda devam edicem nasip olursa doğumuda orda düşünüyorum
canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al biz leblebi kadar kalbi duran bebeğimize ne kadar üzüldük seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah cennette kavuş yavrunailk bebeğimde
37 haftamda 2 cm açıklığım vardı çatı muayenesınde çatın dar ama bebek başı küçük oldugu için normal olabılır dedı bende normal ıstıyordum son ay gunde 5 yada 7 tane hergun hurma yedım
çömelip kalkma hareketı yaptım normalde de banyoda da
ama 39 haftaya geldım hala tık yok herkes hergun arıyor bı bardak su alamaz hala geldım
doktordan nst cekındım suyu biraz az dedı sıkıntı olur mu dedım yok dedı tmm dedım
3 gun sonra bızım burda ılcede nst cekıyolarmıs sabah oraya gıdıcem dıye nıyetlendım yenı ögrenmstım eskı bı hastaneydı
gece yattım bebek o kadar hareketlıydı kı anlatamam sınırlendım kac saat uyuyamadım sonra uyumusum saat 5 di tuvalete kalktım rahmıme bişi baskı uyguluyo neyse gerı yattım sabah 7 de gerı kalktım
eşim işe gitti istersen gıtmeyım deı bende yok ben ıyıyım gıt sen bısı olursa ararım dedım
duşa girdim hastane cok yakındı tek basıma gıdıyom tam evden cıktım kardesımı gördum hastaneye gıdıyorum deyınce oda geldı benle işim kısa surer dedım gıttım nst ye gırdım kadın kahvaltı yaptınmı dedı yok dedım kalp atısı yok gıbı dedı benı bırakın ben gıdım bısıler yıyım gerı gelım dedım yok dedı doktor gelmiş doktoru aradılar 8 de hemen doktor ultrasona aldı benı
doktor habıre soru soruyo soru soruyo hiç bişi söylemıyo ama benım hıc halım kalmadı alttan baktı salladı falan tekrar ultrason baktı hala bişi yok kalp atışları yok dedı başımdan kaynar su degıl kaynar yağlar döküldü eşime haber verdım hemen babam eşim geldı eşimin yanında tekrar baktı eşim sınırlendı hadı dedı merkeze gıdelım bunlar bılmıyo doktor bırakmıyo daha ultrasonda bakmaya çalışıyo neyse gıttık
o doktor alttan salladı benı ya 20 dk dıger hastaneye gıttık acılmam 5 cm olmus 1 saay içinde 10 cm acılmam olmustu kolaylıkla dogurdum allah yardım etti ama bıde hurmaların etkısıydı dıye dusunuyorum tabı suni sanccıda verdıler
öyle doğurdum işte
her gece doğum hıkayelerı okuyodum son zamanlarda heycan heves hiç bitmedı sabırsızlık
allahım işte nasip ne zamn verırse artık o zmn anladım kı hersey bizim içinmiş işte ben o gun kadın oldum
sizle paylaşmak ıstedım cok uzun yazdım kusura bakmayın
Heee tm smdi düştü jeton biraz köşeli oldu benimki :)tamam eğitim araştırma hastanesi ama kadın doğum kliniğinin adı o şekilde geçiyo herneyse oranın yorumları çok güzel ayrıca kuzenimde marmara da çalışıyo mesela oda orayı beğeniyo
canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına al biz leblebi kadar kalbi duran bebeğimize ne kadar üzüldük seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun inşallah cennette kavuş yavruna
bende tam aksine o kadar güzel yorumlar aldım ki çevremden kuzenimin 2 arkadaşı orda doğum yapmış çok memnunlar doktorun yorumlarıda çok güzel yakın ve temiz diye mecburen orayı tercih edicem keşke adatıpa ve ersoya yakın olsaydımYuzyil hastanesini cok tavsiye etmiyorum tatlim ben ya sapasaglan cocuklari hep kuvezde yatırıyorlar orda dogan hic bi bebek anasinin kucagina gelmedi bu zmna kadar gebzede ki yuzyil hastanesi de oyle ama tabi kaear senib orda onceden denemis oldgun doktor varsa onu bilemem fakat cok sknti cikiyor orda bizim gelinde orsa yapti dogumu canli sahit oldum yani ama dedigim gibi karar senin guzelim bu biraz sans meselesi kimi cok memlun kimi cok sikayetci
Benim büyük ihtimal istesemde normal olamıycak bence.ozaman gelsin bunlar tabiki konuşulur daha çok erken her kez için.Sezaryen olacaksan mümkünse sancıları beklemeni tavsiye ederim bebek anne karnında ne kadar kalırsa o kadar kar yani bunu konuşun bence doktorunuzla.
Aa ne kusuru estağfirullah. Çok üzüldüm senin adına inşallah bir daha yaşanmaz.ilk bebeğimde
37 haftamda 2 cm açıklığım vardı çatı muayenesınde çatın dar ama bebek başı küçük oldugu için normal olabılır dedı bende normal ıstıyordum son ay gunde 5 yada 7 tane hergun hurma yedım
çömelip kalkma hareketı yaptım normalde de banyoda da
ama 39 haftaya geldım hala tık yok herkes hergun arıyor bı bardak su alamaz hala geldım
doktordan nst cekındım suyu biraz az dedı sıkıntı olur mu dedım yok dedı tmm dedım
3 gun sonra bızım burda ılcede nst cekıyolarmıs sabah oraya gıdıcem dıye nıyetlendım yenı ögrenmstım eskı bı hastaneydı
gece yattım bebek o kadar hareketlıydı kı anlatamam sınırlendım kac saat uyuyamadım sonra uyumusum saat 5 di tuvalete kalktım rahmıme bişi baskı uyguluyo neyse gerı yattım sabah 7 de gerı kalktım
eşim işe gitti istersen gıtmeyım deı bende yok ben ıyıyım gıt sen bısı olursa ararım dedım
duşa girdim hastane cok yakındı tek basıma gıdıyom tam evden cıktım kardesımı gördum hastaneye gıdıyorum deyınce oda geldı benle işim kısa surer dedım gıttım nst ye gırdım kadın kahvaltı yaptınmı dedı yok dedım kalp atısı yok gıbı dedı benı bırakın ben gıdım bısıler yıyım gerı gelım dedım yok dedı doktor gelmiş doktoru aradılar 8 de hemen doktor ultrasona aldı benı
doktor habıre soru soruyo soru soruyo hiç bişi söylemıyo ama benım hıc halım kalmadı alttan baktı salladı falan tekrar ultrason baktı hala bişi yok kalp atışları yok dedı başımdan kaynar su degıl kaynar yağlar döküldü eşime haber verdım hemen babam eşim geldı eşimin yanında tekrar baktı eşim sınırlendı hadı dedı merkeze gıdelım bunlar bılmıyo doktor bırakmıyo daha ultrasonda bakmaya çalışıyo neyse gıttık
o doktor alttan salladı benı ya 20 dk dıger hastaneye gıttık acılmam 5 cm olmus 1 saay içinde 10 cm acılmam olmustu kolaylıkla dogurdum allah yardım etti ama bıde hurmaların etkısıydı dıye dusunuyorum tabı suni sanccıda verdıler
öyle doğurdum işte
her gece doğum hıkayelerı okuyodum son zamanlarda heycan heves hiç bitmedı sabırsızlık
allahım işte nasip ne zamn verırse artık o zmn anladım kı hersey bizim içinmiş işte ben o gun kadın oldum
sizle paylaşmak ıstedım cok uzun yazdım kusura bakmayın
Ben doktordan dolayi o hastaneyi tercih ettim belki bnm dogum zamanima yeni yere taşınırsa hastane orda dogum yapmayı planliyorum insallah o zmn ozel hastaneden farki kalmiycak çünkü insallahtamam eğitim araştırma hastanesi ama kadın doğum kliniğinin adı o şekilde geçiyo herneyse oranın yorumları çok güzel ayrıca kuzenimde marmara da çalışıyo mesela oda orayı beğeniyo
evet daha bitiremediler tuzla devlet hastanesini mükemmel yaptılar meselaBen doktordan dolayi o hastaneyi tercih ettim belki bnm dogum zamanima yeni yere taşınırsa hastane orda dogum yapmayı planliyorum insallah o zmn ozel hastaneden farki kalmiycak çünkü insallah
Iste diyorum ya biraz sans meselesi bu isler o yuzden bncede cevreye cok bakma kendin kendi kararını ver bnm gibi memlun kalmayanda olucal cevrende cok cok memlun kalanda sen ve minnakin iyi olda insallahbende tam aksine o kadar güzel yorumlar aldım ki çevremden kuzenimin 2 arkadaşı orda doğum yapmış çok memnunlar doktorun yorumlarıda çok güzel yakın ve temiz diye mecburen orayı tercih edicem keşke adatıpa ve ersoya yakın olsaydım
Evet tuzla devlettede istedigim bir doktor var aslinda orasi bna dha yakin 5 dakika fakat randevu bulamiyorum oraya bulsam taaa kartallara gtmiycemevet daha bitiremediler tuzla devlet hastanesini mükemmel yaptılar mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?