yok yok burda bi arkadaş var 5+6 da 4mmdi kesesi oda çok korkmuştu kalp atışını duydu dün öyle hızlı büyücek ki inanamicaksın için rahat olsun canım :)Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı vallaha. Küçük mü diye kuruntu yaptım bugün hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yok burda bi arkadaş var 5+6 da 4mmdi kesesi oda çok korkmuştu kalp atışını duydu dün öyle hızlı büyücek ki inanamicaksın için rahat olsun canım :)Çok teşekkür ederim canım içim rahatladı vallaha. Küçük mü diye kuruntu yaptım bugün hep
aynen canım bi gideyim bakayım 11. haftamda hemde taramayı yaptırırım anlarız nasıl biri olduğunuIste diyorum ya biraz sans meselesi bu isler o yuzden bncede cevreye cok bakma kendin kendi kararını ver bnm gibi memlun kalmayanda olucal cevrende cok cok memlun kalanda sen ve minnakin iyi olda insallah
Doktor da beni 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için ama insan öncesinde sorunlu gebeliklerle karşılaşınca çok kuruntu yapıyor. İçim rahatladı sağol :)yok yok burda bi arkadaş var 5+6 da 4mmdi kesesi oda çok korkmuştu kalp atışını duydu dün öyle hızlı büyücek ki inanamicaksın için rahat olsun canım :)
doğrudur yoğunluk olabilir inşallah hayırlısıyla iyi birinde yaparsın doğumunuEvet tuzla devlettede istedigim bir doktor var aslinda orasi bna dha yakin 5 dakika fakat randevu bulamiyorum oraya bulsam taaa kartallara gtmiycem
hepimiz yaşadık hepimiz atlattık öyle düşünme canım sağlıkla gelicekler inşallahDoktor da beni 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için ama insan öncesinde sorunlu gebeliklerle karşılaşınca çok kuruntu yapıyor. İçim rahatladı sağol :)
Insallah cnm bn smdiden heryeri arastiriyorm bakalim nasip kime olucak doktorlarimin 2sinden de cok memlunum degistirmeyi cok düşünmüyorum ama dogum konusunda nerde yapacağıma kararsizim oda erken zaten smdi ona karar vermek icin hele bi 5 6 ayi bi gorelim de insallahdoğrudur yoğunluk olabilir inşallah hayırlısıyla iyi birinde yaparsın doğumunu
:) iştahım açıldıgı için her şey istiyor canımaşeren var mı aranızda??
kesinlikle bide aynı doktorla başlayıp onla devam etmek çok çok önemli doktorlar tam zıt görüşlü olabiliyo çünkü insanın beyni bulanıyo resmenInsallah cnm bn smdiden heryeri arastiriyorm bakalim nasip kime olucak doktorlarimin 2sinden de cok memlunum degistirmeyi cok düşünmüyorum ama dogum konusunda nerde yapacağıma kararsizim oda erken zaten smdi ona karar vermek icin hele bi 5 6 ayi bi gorelim de insallah
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum anne ve bebek için hangisi sağlıklıysa o olsunArkadaslar konusmalari okuyorum yaklasik 1 saattir :) sezeryan mi normalmi tartismasi olmus bence bosverin kmse kimsyle tartismasin bunlar icin cok erken ama benim gibi kan sulandirici kullanan anneleri zaten normal dogum riskine atmiyorlar bilginiz olsun ozeldeki doktorda arastirmadaki doktorda aynisini soyledi bana anneyi riske atmis oluyoruz kanimiz ekstra sulandigi icin ama o zmnki gidisatinda tekrar oturup konusuruz demislerdi ikiside ve benim zaten aci esigim cok düşük bunun icin gerekli arastirmalari yapicam insallah ilerleyen zamanlarda herkesin en hayirlisi ne ise o olsub insallah
sen doktora bugün mü gidecektin canım ?:) iştahım açıldıgı için her şey istiyor canım
Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyo benim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
@Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)Eki Görüntüle 2208355
Kızlar hamile olmadan önce en büyük hayalim köpeğimle bebeğimin beraber büyümesiydi ve şimdi çok mutluyum bunu görebiliceğim için inş. Benim minik cadım(köpeğim) hala ve hala kucağımda yatıyor evde bile. Alışmış minik oyospu, kucağımdan şndiremiyorum, hemen tekrar çıkıyo benim minişler bir doğsun, hepsini atıcam aynı yatağa . Yalnız çişine, kakasına, hatta mamasına artık ben dokunmuyorum.
@Samira34 cnm şuan hamilesin, vucudunun önceden bağışıklığı yok o yüzden senin için bilemedim. Ben olsam 1 yaşına falan gelince bebeğim, öyle sahiplenirdim kediyi(benimki de sokaktan gelme) Hoş, hemşire bana evde köpeğinizi odanıza almayın dedi, hala yatakta aramızda yatıyor geceleri :)Eki Görüntüle 2208355
Sezeryandan sonra normal dogum yapiliyor.
Istanbul da zeynep kamil devlet hastanesinde bunun icin ayri bir polliklinik bile var.
Ssvd poliklinigi olarak geciyor
Bir arastirin ssvd yaptiran doktor bulursaniz ve kosullarda uygun olursa normal dogum yapabilirsiniz.
Benim ilk dogumumda suyumu actilar ki kizim kakasini yapmisti acil sezeryana aldilar. Catim normal dogum icin uygu. Bir aksilik olmazsa tekrar normal dogumu deneyeceğim.
O değil de arkadaşlar.Kacinci haftada duydunuz kalp atışlarını?Dr 4 Aralık gibi çağırdı kalp atışı için daha çok var.30 kasımda sat a göre 6+6 olucam karından duyma şansım var mı?Yoksa paşa paşa 4 Aralık mi bekleyeyim yani 7+3 ü.
“Neden gerekli bir sebebi yokken sezaryen düşünsün ki bir ANNE? Bu seçim normal bir gebelikte sizce sunulmalı mı? “Arkadaşlar burası herkesin fikirlerini özgürce söyleyebildigi yerde sistemin eleştirilmesine dair bir yorumun bu kadar reaksiyon alması bana biraz garip geldi. Burada sadece duymak istediklerinizi söyleyenleri mı görmek istiyorsunuz yoksa fikir alışverişinde bulunup en doğrusuna karar vermek mi ? Çünkü bende okuduğumda yanlış ya da sivri dilli birşey göremedim. Biraz açık fikirli olmak herkes için daha saglikli. Yoksa burası "körler sağırlar birbirini agirlar" bir ortamdan ibaret olur.
O değil de arkadaşlar.Kacinci haftada duydunuz kalp atışlarını?Dr 4 Aralık gibi çağırdı kalp atışı için daha çok var.30 kasımda sat a göre 6+6 olucam karından duyma şansım var mı?Yoksa paşa paşa 4 Aralık mi bekleyeyim yani 7+3 ü.
Aynen sonra insan dha cok strese giriyorkesinlikle bide aynı doktorla başlayıp onla devam etmek çok çok önemli doktorlar tam zıt görüşlü olabiliyo çünkü insanın beyni bulanıyo resmen
mesela 2 doktor bana coraspin kullan dedi 1 tanesi asla gerek yok içme dedi herkesin görüşü farklı oluyo malesefAynen sonra insan dha cok strese giriyor
Hahaha teşekkür ederim canikom, enerjimiz güzel olsun. Şöyle evet üst dudağım da var ama asıl kalın olan alt dudağım aslında o yüzden yaptırmadan öncede estetik var mı diye soran çok oluyordu:)Çok tatlısınızzzz yine.Estetik var mı o duduşlarda merak ettim