• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tamam demek ki torch bakmışlar kuzum torchun içinde var kızamık bişey söylemediyse durum iyiye işaret ben 11. Yada 12. Haftada yaptırıcam evde kedim var tuvaletini ben temizlemiyorum ama inşallah bağışıklığım vardır bulaşma olmaz

bızdede kedı var ama ben kedıye elımı zor suruyorum korkuyorum bence dıkkat et aten özellıkle tuvaletınden bulaşıyormus kumundan uzak durman lazımmıs dıkkat et temızleme bence

Merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir :)
Ilk hamilelik sürecimi bu sitede yurutmustum. Bu yuzden simdi koşa koşa yine buraya geldim:)

Adetim iki gün gecikti. Test sonucum 1114,79 cikti galiba hamileyim. Kasiklarimda batmalar var. Umarim bir terslik yoktur. Daha kimseye soylemedim esim disinda :)

Merhaba arkadaşlar,
Ilk hamilelik sürecimi bu sitede yurutmustum. Bu yuzden simdi koşa koşa yine buraya geldim:)

Adetim iki gün gecikti. Test sonucum 1114,79 cikti galiba hamileyim. Kasiklarimda batmalar var. Umarim bir terslik yoktur. Daha kimseye soylemedim esim disinda :)

Hayırlı olsunnn hosgeldiniz.Aynen bende ilk hamileliğimde de buradaydim.Simdi yine geldim.Keyifli oluyor seninle aynı duyguları yaşananlarla paylaşımda bulunmak:KK24::KK24:

bızdede kedı var ama ben kedıye elımı zor suruyorum korkuyorum bence dıkkat et aten özellıkle tuvaletınden bulaşıyormus kumundan uzak durman lazımmıs dıkkat et temızleme bence
yok yok ben temizlemiyorum zaten eşim ilgileniyo da ben sevmeden duramam bide bana düşkün boynumda kulağımda sürekli oda evlat :D inşallah daha önceden girmiştir vücuduma kızamıkta geçirdim diye hatırlıyorum diğerlerini bilmiyorum ama bakalım yaptırınca görücez

Hayırlı olsunnn hosgeldiniz.Aynen bende ilk hamileliğimde de buradaydim.Simdi yine geldim.Keyifli oluyor seninle aynı duyguları yaşananlarla paylaşımda bulunmak:KK24::KK24:

Evet aynen :))

Benim için supriz bir hamilelik oldu, bu yüzden hala emin değilim. Sanki bir yanlislik var gibi. Sonucum bana bakıyor ben sonuca :)
Inşallah herkes için sorunsuz güzel bir dönem olur

cnm bende böyle bişi yazıyo omu acaba : Anti toxoplazma IgG (Kemiluminesans veya benzeri)

hatta bırınde deger yuksek cıkmıs :

Anti rubella IgG (Kemiluminesans veya benzeri) 214.4 olması gereken deger 0.00 - 0.99

Tamam demek ki torch bakmışlar kuzum torchun içinde var kızamık bişey söylemediyse durum iyiye işaret ben 11. Yada 12. Haftada yaptırıcam evde kedim var tuvaletini ben temizlemiyorum ama inşallah bağışıklığım vardır bulaşma olmaz

Benim de istemiş bunları şimdi e-nabız'dan bakınca sonuçları gördüm.
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,31 negatif
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,28 negatif

İyi mi kötü mü bilemedim. Ben daha önce farklı zamanlarda 2 kez kedi bakmıştım uzun zaman ama onun beni etkilemesi gibi bi şey yoktur herhalde.

Bi de torch testinde

Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs.

bunlar isteniyormuş, eksik mi istemiş doktor, bi daha mı yaptırmam gerek anlamadım.

yok yok ben temizlemiyorum zaten eşim ilgileniyo da ben sevmeden duramam bide bana düşkün boynumda kulağımda sürekli oda evlat :KK70: inşallah daha önceden girmiştir vücuduma kızamıkta geçirdim diye hatırlıyorum diğerlerini bilmiyorum ama bakalım yaptırınca görücez

Yaa ne guzell :)
Biz de tam evimize kedi alma kararı vermiştik. Sokak kedisi sahiplenecektik. Hatta bir tane bulduk. Ama hamileliğim cıktı ortaya. Napsak bilemedik şuan

Merhaba arkadaşlar,

Hayırlısı olsun hoşgeldin:)

Benim de istemiş bunları şimdi e-nabız'dan bakınca sonuçları gördüm.
Anti rubella IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,31 negatif
Anti toxoplazma IgM (Kemiluminesans veya benzeri) 0,28 negatif
Lgm bin negatif çıkması şuan o virüsü tasımadıgını gösteriyor
İyi mi kötü mü bilemedim. Ben daha önce farklı zamanlarda 2 kez kedi bakmıştım uzun zaman ama onun beni etkilemesi gibi bi şey yoktur herhalde.

Bi de torch testinde

Toksoplazmozis, Rubella, Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs.

bunlar isteniyormuş, eksik mi istemiş doktor, bi daha mı yaptırmam gerek anlamadım.

Kızlar günaydın, dün 5+0 da vajinadan kese görüldü. Doktor 5 haftayla uyumlu dedi. Ama internette 5+0 ve 5+6 hafta arası 6 hafta olarak gösteriyo. Kafam karıştı. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sizce bir hafta geriden mi geliyor?

Kızlar günaydın, dün 5+0 da vajinadan kese görüldü. Doktor 5 haftayla uyumlu dedi. Ama internette 5+0 ve 5+6 hafta arası 6 hafta olarak gösteriyo. Kafam karıştı. İki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. Sizce bir hafta geriden mi geliyor?

Benim 5+6da 4mm çıktı gebelik kesem ve haftasına çok çok küçük diye epey ağladım buralarda :) Dün de gittim karından ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duydum büyümüş de maşallah :KK200: Dün 7+5ken ultrason sonucunda 7+0 yazıyordu 1 hafta-10 gün gibi farklar normal dedi doktor.

merhabalar haftalar son adet tarıhıne gore hesaplanıyo ama bebegın gelısımıne gore ılerlıyor mesela benım dun 6+2ydı ama gelısım 5+5dedi nette de son adete gore hesaplıyor bıde mesela 5hafta 2gunlukse 6.haftadasınız seklınde gosterıyor
dun cok sukur kalp atısını duyduk darısı basınıza

@Pelinim35 Şu an için sorun yok demek yani. Peki torch testi denen şey bu mu yani tam olarak? Testin adına göre bakılmayan 2 değer daha var Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs.

Bi daha mı yaptırmalıyım acaba

Benim 5+6da 4mm çıktı gebelik kesem ve haftasına çok çok küçük diye epey ağladım buralarda :) Dün de gittim karından ultrasonla bebeğimin kalp atışlarını duydum büyümüş de maşallah :KK200: Dün 7+5ken ultrason sonucunda 7+0 yazıyordu 1 hafta-10 gün gibi farklar normal dedi doktor.
Çok sevindim canım, darısı başıma, inşallah sağlıkla tamamlarız şu süreci

merhabalar haftalar son adet tarıhıne gore hesaplanıyo ama bebegın gelısımıne gore ılerlıyor mesela benım dun 6+2ydı ama gelısım 5+5dedi nette de son adete gore hesaplıyor bıde mesela 5hafta 2gunlukse 6.haftadasınız seklınde gosterıyor
dun cok sukur kalp atısını duyduk darısı basınıza
İnşallah darısı başıma, taaa iki hafta sonra çağırdı bide nasıl durucam bilmiyorum

@Pelinim35 Şu an için sorun yok demek yani. Peki torch testi denen şey bu mu yani tam olarak? Testin adına göre bakılmayan 2 değer daha var Cytomegalovirüs(sitomegalovirüs) ve Herpes simpleks virüs.

Bi daha mı yaptırmalıyım acaba
Onu bilmiyorum banada yapılan toksoplazma elisa CMV ve rubella

Back